Kusin kväll

Igår, alltså fredga, så vart det en ganska skön dag (tillslut.. *snyft lite grann i hörnet*). Efter att jag kom hem så satt jag och som vanligt gjorde ingenting framför datan. När jag sen samlat krafter så tog jag och Zingo en pomenad, vilket var ganska mysigt då vädret var väldigt fint (om en lite kallt). När vi kom tillbaka så vart det till att vänta på pappa ett tag. När pappa väl kom hem så åkte han och jag till outlet och IKEA... Anledningen: Köpa present till farmor samt att mamma har lovat att pappa skulle få köpa en ny, valfri, tv om hon fick köpa en skänk som hon ville ha! Jag tror änå att pappa är förloraren i dealen.... För mamma kräver även att det ska tapetseras om nu i vardagsrumet! 


Turen var iaf ganska trevlig. Jag tycker att det är väldigt roligt att shoppa med pappa (ja man kan säga shoppa även om det är ang tvappater o dyl.). Vi kommer ganska bra överens just då...

Efter den lilla utflykten så åkte vi hem och jag började duscha och platta hår osv. För att sen åka hem till farmor. Hemma hos farmor så var det nämnligen kalas... så vi och pappas systrar med familj kom dit och firade. Efter en stunds socialisering så begav jag, Mimmi (min kusin) och Daniel (hennes boy) oss mot bussen som tog oss till Jakobsberg. Daniel åkte vidare in mot stan medans jag och Mimmi stannade kvar här hemma. Vi satt och prata och hade det ganska mysigt. Vi bestämde oss även för att energin endast räckte till just prat och hemma kväll. Mimmi sov över och åkte tidigt imorse, åkte tidigt för att hon skulle jobba...

Nej nu ska jag ta och klä på mig och ta och komma på vad jag ska göra idag på dagen! Funderar på att åka på utflykt med Anna någonstans.. men vet inte riktigt vart!

Puss


Jag hatar att komma på rubrik!

I mitt liv just så cirkulrear endast ett fåtal tankar. Det tankar som lilla hubert bollar med just nu är:
- Hihi så gulligt att Martin (sitta.i-receptionen-snubben-som skcikar-alla-informativa-mail-på-skolan) har lagt till längst ner i mailen: Tänk på miljön innan du skriver ut det här!
-Varför kan inte jag vara "normal" det är jobbigt att bli äcklad av sig själv så fort man bara hostar. Men alltså allt i kroppen så som inälvor, blod och annat är ju bara så äckligt och skabbigt att man bara vill dö för att slippa sin egen kropp!?!


I övrigt kan ju berättas att jag snart ska ut på en lååång promenad med Zingo. Jag ska skriva en spääningskruva till den tråkiga boken, jag ska analysera ett tal och jag ska på middag hos Farmor. Så ser min dag ut... Kännermig jättepeppad till att inte bara sova bort dagen...

Puss

Tråååkigt

Sitter och kämpar med världens genomgående tråkigaste bok! Jag hade faktiskt hoppats på att boken skulle vara bra då den dels är en klassiker och dels Linnéa rekomenderat den, men Brott och Straff suger!!! Den är inte bara dålig utan den är dessutom äcklig! Jag vill inte behöva läsa om en yxa som kluver ett huvud mitt itu! Jag hade förhoppningar om boken, jag såg till och med framemot att få läsa den. Men 200 sidor in i boken så har jag ännu inte lyckats ta till mig boken... *liten snyft*

I övrigt så känner jag hur pluggande håller på att kväva mig... Boken ska vara färdig läst till imorgon, på tisdag är det kemiprov. På fredag nästa vecka ska dels en VG-komplettering i kemi vara inne samt en uppgift om befolknig inom Geografin ska vara inlämnad. Men efter alla jobbiga uppgifter väntar ju den bästa av belöningar: Italienresa! vi åker om bara 12 dagar! Wiho, det ska bli underbart! Gelato, Mozzarella, italinerare, sol och shopping! 

Måste fortsätta läsa nu... *suck*

Puss 

Lektion...

... Jag erkänner oskar är lite bättre än mig på CAD. Men jag tycker allt att jag är lite duktig jag med. Vi har precis gjort en ful ritning som var i rött och rosa, sjukt ful färgkombo, men men inte mitt problem!

Igår vart en tröttsam dag. Efter att jag kom hem så satt jag och pluggade på retorik en stund, men alltså jag kommer blanda ihop alla ord! Haha en hel del massa konstiga latinska namn. Efter pluggandes så gick sa mamma: - Men Malin ska du inte gå och lägga dig en stund (klockan var då typ 14.00) så jag gick och la mig och sov tills 20 i 6. Och klockan 6 så kom det en massa gäster, för mamma hade bestämt sig för att ha middag! Snällt av henne att väcka mig 20 min innan alla kommer! Men men jag hann fixa till mig så att jag inte såg nyvaken ut. De gäster som kom var; Mormor & Morfar, Farmor samt min morbror Magnus med familj. Jag satt mest och halvsov genom middagen och altl det sociala. så fort alla gott vid 10:tiden så slängde jag mig i sängen och somna!

Men men senare idag så är det retorik prov.. och jag har verkligen ingen aning om hur det kommer gå.. Men jag hoppas på det bästa!

Puss

Jag har...

... Tränat med damerna igen! Woho! Och det bästa med det hela var att jag inte gjorde bort mig alls! Jag var nästan till och med bra *wiie* Jag fick en del beröm och jag lyckades ta emot riktigt hårda back spikes (anfall). Jag lyckdeas även göra en del väldigt fina back spikes själv. Okej det låter som om jag är tre-år och skryter, men det är ju så sjukt skönt att liksom lyckas! Anledningen till att jag lyckades så bra var att jag fick en del hjälp av en helt underbart trevlig människa vid namn Helena! Hon fick min teknik att bli mkt bättre bara med hjälp av en del små åtgärder.

... Haft kemi prov. Det känns som om det gick ganska bra på provet, den här gången får jag (troligtvis) inte bara ett G. Woho! Funderar på att välja till kemi B och läsa den kursen i 3:an... Det är ju trots allt bara en 50 poängskurs, så det kommer nog att funka.

... Tränat på sats idag med Sainey. Det gick ju nästan bra, om vi bort ser från att jag är sjukt svag + sjukt omotiverad. Haha kan man köpa motivation påå burk? Jag skulle behöva det isf!

... Kommit fram till att jag tror att jag ska sätta i nya extensions nästa vecka. Samtidigt som Tina ska få fixa min utväxt...

Nej nu har jag inget mer att berätta.

Puss

Och så har denna dag sprungit förbi

Hejsan Hoppsan!

Sitter just nu och är ganska otålig. Har tusen saker att göra, men kommer inte på vart jag ska börja så jag sitter och gör ingeting vettigt alls istället.

Dagen har bara sprungit iväg! Efter diverse skollektioner så åkte jag och lunchade med mamma och Anna. Vi åt på en lite gullig italiensk restaurang vid Fridhemsplan och pastan var bara så god! Det var den bästa pastan jag ätit på länge. Dock så blev det en snabb lunch då jag bara hade en timme på mig innan det var extra kemilektion inför provet imorgon. Satt och pluggade med söta Erik och det gick väldigt bra, tror att jag kommer klara provet och faktiskt inte få black out på provet imorgon, but you never know!

Efter extra kemi så bars det av hemmåt... På tåget fortsatte Erik plugga medans jag var lat och bara satt och kolla på, men ngn ska ju vara den lata. Väl hemma så blev det till att plugga, få sms om att gå in på hemsidan McTime.se där jag tydligen ska skriva in när jag ska jobba osv. Dock så kommer jag inte få jobba så mkt som jag vill, för det finns under hela april endast 8 jobb pass varav 2 ligger under veckan som vi är i italien  och resten av dagarna är på dumma dagar! Pfft! Funderar på att faktiskt tackla nej till jobbet endå, jag menar jag har ju ändå inte skrivit på kontraktet.

Var just upp en snabbis till centrum för att kolla på ett par nya inomhusskor till Volleybollen! Jag vill ha ett par nya nu!!! Jag hatar mina nuvarande (lyckades av ngn anledning få en hata mina skor ryck) haha! Men kommer nog inte köpa ett par nya förens efter italien endå!

Ska dra nu, tåget går om bara 30 min och jag har knappt börjat byta om inför träning!

Puss


Kommentarer ang tjemiddagen

Mamma och pappa har ju yttrat en del ganska roliga kommentarer ang tjejmiddagen...

Pappa öppnar kylen och säger:
- Oj dina vänner dricker ju stark öl!

Mamma kollar på vinduknsgrejen och säger:
- Jasså ni drack vin också, hur många dunkar då?

Mamma ropar från vardagsrummet:
- Oj det har ju gått riktigt vilt till, vi ska alltså vara glada att grannarna inte klagade!

Mamma, jag och mattias satt på landet och pratade (på fredagen när jag kom upp till landet alltså). på nått sätt kommer vi in på ämnet att gå på krogen. Mamma råkar försäga sig och säger: - Men jag gick på krogen när jag var 16/17 år ju! Varav jag frågar: - Du hade alltså falsk legg?? Haha busted! Mamma: - Nej gud nej vi kom in endå!

Under den diskussionen fick jag även reda på att: Mattias (min morbror) drack på mammas och pappas bröllop trotts att han var under 18 år. Mamma och Mattias började båda drick när det var cirka 15 år (tror att båda deras först gånger utspelades i Tyskland) Haha! Min andra morbror Magnus var den som såg till att Mattias fick dricka, vilket ledde till att min söta lilla mamma anklagade Mattias för att langa åt mig (fast detta är iofs gamla nyhter, hihi)!

Nej nu ska jag se till att byta om och sen se till så att vi går och äter!

Puss

Påsk!

Påsken (vilket i år inföll på lilla pappas födelsedag) firades ute på landet. Har haft några ganska mysiga dagar där ute. Fick skjuts med Lillis, pappas vän, upp till landet och av honom fick jag även, äntligen, min beställda plattång. Lillis jobbar på OBH Nordica så han hade fixat ett gratis varuprov åt mig! Wiie så jag är nu en stolt ägare av plattången rfån OBH Nordica/Björn Axen. Väl på landet så blev jag pånytt kär i min lilla stuga, den är så mysig nu när jag har fixat till den. Älskar alla det röda detaljerna som ger en varm känsla.. och klänningarna är verkligen perfekta som tavlor.

Tror inte att jag avrt så mätt som jag var på lördagskvällen. Haha, jag tror att vi alla gick up minst 3 kg den dagen. Vi åt sjukt mkt mat och vi åt dessutom upp ett stort (riktigt stort) påskägg fyllt med godis. Haha, alla var överens om att nästa vecka blir det fasta. Förutom att äta så passade vi på att åka in till Norrtälje och strosa på dagen, ganska härligt att gå runt i den lilla staden.

Har inte så mkt mer att berätta (läs: hinner inte för nu ska jag åka till Sainey och bli fet(are) Haha)

Puss


Tjejmiddagen

Som vi alla vet så blev tjejmiddagen tillslut av (inget jag tvivalde på men endå haha). Bilderna som togs var kanske inte det mest tilltalande, men jag bjuer på dem ^^

Middagen, alltså maten, blev nästan lyckad. Om man bortser från att maten var cirka en timme försenad mot vad jag hade räknat med så var det bara potatisen som inte var lyckad. Haha potatisen var i ugnen i cirka en timme utan bli färdig, men men annars är allt lugnt.

Tycker att det var kul att så många fastnade framför EyeToy, dom stod framför tv:n i timmar och spelade. Sötisar! Dock fanns det ju en liten dålig sak med EyeToy, haha, spelat gjorde så att Loo ramla (med viss hjälp av motståndaren) på lampan som böjdes och typ dog och gjorde ett stort blåmärke på sötisens rumpe stump.

Morgonen efter så blev det Gino och våfflor till frukost! Haha, bra start på dagen.

Tack för hjälpen med städningen!

Puss

Jag var vettskrämd!

Jag tränade med damlaget idag.. och det var det läskigaste jag någonsin gjort (eller tror jag iaf). Haha jag var en riktig soppa jämfört med de andra, ehe, men jag är (kan jag nu efteråt konstatera) väldigt nöjd med min insats. Med tanke på att jag var sjukt nervös och bara tänkte det-här-går-åt-helvete-tankar så gick det faktiskt hyggligt. Anledningen att jag fick träna med damerna idag var att jag var på arbetsgruppmöte med tränarna och några spelare från damlaget och dem tyckte att eftersom att jag missade min träning så kunde jag lika gärna få träna med dem. jag tror att dem lite grann sänkte förhoppningarna om vildvingarna (ungdomslaget som jag och joanna och snart sarah spelar i). Men jag gjorde det iaf och jag känner mig nu, när jag kan andas igen, väldigt stolt över mig själv. Från tränare Tomas så fick jag massa små tips som förhoppningsvis kommer hjälpa mig en hel massa i fortsättningen. Det extar roliga med att vara med på träningen är att jag nu har tränat med dels min tränare och dels min svenska lärare. Jag är även ganska säker på att hon nu är min nya idol, jag menar hon är en väldigt bra fröken, hon är den bästa spelaren i Vingar och hon är sjukt bra på att skriva rapporter. Jag är grymt imponerad av hennes rapport som vi fick på mötet (ja detta får mig bara att bli ännu mer nördstämplad, men jag tycker faktiskt att hennes rapport var så bra att hon blir min nya idol).

Ni vet Thairestaurangen utanför skolan? Dom gör jättegod mat, vilket jag i fortsättningen kommer rekomendera starkt till alla som är hungriga och har pengar att lägga på mat.

Nej nu ska jag försöka dämpa adrenalinkicken ytterligare så att jag kan somna... För imorgon så är det de tjejmiddag! Jag bara känner på mig att den kommer bli så himla trevlig, mysig, rolig och underbar! Hihi!

Puss


Dagarna av trötthet...

... Tycks aldrig ta slut! Jag är däremot helt slut ska ni veta! Känner mig trött som bara den, skulle inte vara helt fel med typ 12 timmar ostörd sömn... Sömn med massviss av dunntäcke och kuddar i överflöd! *Åh varför har jag bara 1 dunntäcke och 2 kuddar??*  Idag är det tänkt att jag ska hålla mig vaken iaf genom Gossip Girl. Det programmet är ju så mysigt, men samtidigt har ju jag väldigt lätt för att älska tv-programm, så det gills kanske inte?

Min dag hitills har bestått av att gå i skolan där prov väntade. Först så gjordes de engelska nationella provet i tal... gick väl sisådär. Jag hade hoppats att det skulle gå bättre, men finns inte mkt att göra när ens engelska gramtik suger. Efter det provet så vart det matte prov.. och det om möjligt gick ännu värre! Om jag har tur (får full poäng på frågor som jag inte gjorde fullständigt) så får jag precis G... Inte som jag skulle satsa på, men man kan ju hoppas in i det sista. Efter det var det Kemilektion och va kan jag säga mer än: JAG HAR INSÄTT ATT JAG ÄR VÄRLDENS STÖRSTA KEMINÖRD (OM MAN BORTSER FRÅN FRÖKEN SOM ÄR, OM MÖJLIGT ÄNNU MER KEMINÖRDIG). Haha, jag är så himla nördig, men det är ju så intressant att det inte går att vara annat, ehe. Italienska stod även det på schemat och det ska bli så (tänkte slänga in ett pittoreskt adjektiv/adverb.. men jag kommer ta mig tusan inte på ett enda) härligt att åka till Italien flickor!!! Vi kommer ha ett antal superduper dagar tillsammans, med en massa shopping och god mat.

Efter skolan så var det shopping med Sainey och Lovisa. Då Sainey skulle ha stora, pluffsiga, långa benvärmare i svart fick jag snilleblixten (ja efter ett tag så slog det iaf mig) att det troligtvis fanns exakt sådana benvärmare på danshopen på Gamla Brogatan. Så vi går in där och allt ät lite lagom stelt och härligt, vilket vi livar upp med att skratta åt alla klänningar osv. Iaf så bestämmer sig Sainey efter en massa övertalning (hon anser att jag hade fel om fluffigheten, jag ha fel liksom; skulle inte tro det?) så prövar hon dem och kommer fram till att dom faktisk passa riktigt bra så hon går till kassan och Lovisa börjar kolla på pytteyttesmå skor och tappar självklart den i golvet. Detta leder till att hon i kassan mumlar lite försiktigt: De gör inget. Varav jag skriker ut: Jo bend over bitch!... Shiet så får man ju inte säga här!  Efter detta störtar vi ut ur affären och jag håller på att dö av fniss! Men som sagt självklart så kommer jag alltid göra bort mig oavsätt situation. Haha

Mina enda kreativa verk!

Once upon a time lived a little frog in a green swamp. The green swamp was not only his home it was also his life until he one day decided to explore the big, big world. He jumped from the green swamp to a long road where he unfortunately died.



It all began with a calm morning and ended with a spooky night. The morning, which was calm, suddenly turned into a stormy day. The stormy day was not at all calm. The winds were strong and fast. When the day was over it was just the spooky night left.

Haha minisagor (sagor på exakt 50 ord som vi gjorde på engelskan... eh fast jag gjorde mina i engelska A kursen för ett år sedan).

För första gången...

Då har jag jobbat för första gången på McDonalds... och det gick väl hyggligt iaf (läs jag fick iaf inte sparken). Haha okej så illa var det kanske inte, men jag var långt i från duktig. Men om vi tar det hela från början...

... Jag fick sällskap av Oscar hela vägen till Fältöversten, tack så mkt btw, och gick in på McDonalds. Där hittar jag en tjej som hjälper mig att hitta Markus, Markus ska förse mig med kläder... Dock har det blivit ngt fel vilket leder till att det finns 2 skjortor i storlek XS och ett par byxor i en liten storlek och INGA skor (óch ja jag hade mina gula pumpsaktiga skor på mig när jag kommer dit, vilka jag verkligen inte kan jobba i). Vilket leder till att jag får en herrskjort i sorlek M (markus gamla skjort) som är stort som ett tält. Byxorna jag ska ha på mig gick inte riktigt att knäppa. Men Mandy erbjuder sig att byta byxor med mig (skilde bara en storlek.. men dem gick igen och satt bra). Markus kommer efter ett tag med en skjorta i S som satt lite bättre än tältet och sen fick jag låna en annan tjejs skor, så allt löste sig tillslut. Väl nere på "golvet" så visar Mandy mig vart allt finns och efter ett tag så tar vi en kassa och jag ska då visa om jag fattat allt.. Hmm lite krånligt var det allt och att tilläggas bör: Det är en konst att få i pommes fritsen i kartonge. Jag beundrar och ser upp till alla som jobbar på McDonalds och utan problem kan göra det! Haha! Men min tid i kassan kan beskrivas som: Lite vimsig, glömmer att fråga om kvitto, gör en del fel i inslagningarna och tar ganska lång tid på mig. Haha men det lär ju bli bättre till nästa gång.

Nu är jag sjukt hungrig och orkar inte berätta så mkt mer:

Puss
 


Min söta lilla rara Malin!

Varför ska lilla du bli sjuk? Du borde vara frisk och leka med oss istället! Sitter nu och väntar på att du ska ringa... så fort du ber om det så kommer jag och håller dig sällskap!

Innan jag glömmer

Sarah valde redan i fedags ett tema åt tjejmiddagen med Peter, hihi! Men jag glömde ju det... tills jag läste Sarahs blogg just, ehehe... Temat blir den lilla svarta, vilket kommer gör så att vi alla får möjlighet att klä upp oss och leva ut våra klä upp sig drömar.  Haha det har av någon anledning vart lit brist på klä upp sig till ställningar annars.

Puss


Pure happines

Haha!

Jag har värsta rycket och städar som bara den ska ni veta... Jag har just kommit fram till att det finns fördelar. Man kan liksom hitta gömda greejer.

Jag hittade just en mugg som jag lagt ner 15 Euro i... inte helt fel inför resan! Och sen hittade jag ett par oanvända ballerian strumpor! Wiho! Haha jag och Anna har nämnligen under den senaste månaden slarvat bort ca 20 par så det är lite kris här hemma!

Ska fortsätta vara bästa i världen nu!

Puss

ang det ovanliga barnvaktsjobbet

17.00

Kom hit för ca 30 min sen och han som jag sitter barnvakt åt, eller tja gubbvakt åt, heter Anders. Han tycker att det är onödigt att jag är här och tycker att han klarar sig själv, men eftersom hans fru och hans döttrar tycker motsatt så är jag nu här, vare sig han vill eller inte... Haha stackaren, han har ingen talan. Tog fram datan och tänkte börja öva inför historia provet, men som vi alla vet så är det tråkig! Och när jag tycker att något är tråkigt så börjar jag genast göra något annat... denna gång blev det till att skriva här i stället.


Jag och Anders, som han heter, satt och pratade en stund... men jag tyckte att det blev lite jobbigt att berätta för 5 gången att jag bor i Jakobsberg så jag sa att jag var tvungen att skriva på en uppsats.  


18.00

Han har just ätit lite mat... och sockerbitar! Haha, jag trodde att han skulle få en sockerchock eller något. Jag ställde fram en skål med sockerbitar så att han skulle kunna ta till teet, han tog en... han tog två... han tog tre... han tog sex sockerbitar till teet! Haha, dessutom så knaprade han på några med. Haha jag vart lite orolig så jag skicka ett sms till mamma där det stod: Han äter en massa sockerbitar... Är det farligt eller nått att få i sig för många?!? Till svar fick jag: Hej Malin! Nej det är inte farligt, bara onyttigt. Lycka till! Kram Mamma! Haha! Jag blev allt lite orolig ska ni veta!


18.l5

För första gången i mitt liv förstår jag uttrycket så att tänderna krullar sig! Haha det var en läskig upplevelse ska ni veta! Åt en choklad-kaka-bakelse och et var sjukligt sött, haha!


18.55

Hm ingen som kan komma förbi med en påse mat från typ McDonalds (varför funkar inte Internet just nu, isf hade jag iaf ha kunnat hoppas på att någon läser detta i tid och kommer med en påse)... Finns älgfärsbiffar som det är tänkt at jag ska äta, men jag är inte alls sugen på det, ehe! Aja jag såg iaf att det stod ett paket med yoghurt i kylen (vilket faktiskt ätbart).


19.15

Jag misstänker att det är lyhört i dessa lägenheter... För jag hör att någon pratar, men han sover (!) och varken tv:n eller radion är på... Lite läskigt måste jag erkänna.


20.15

Melodifestival! Alltså jag har inte hört en ända av låtarna innan (har inte kollat på någon av del finalerna) så ska bli kul att höra vilka mysko låtar som svenska folket röstat fram i år.

Perellis låt suger! Suck kan det bli värre?


20.20

Haha jag hittade monstrets (ni vet jättemegastora fjärrkontrollen från Åre) kusin! Denna är faktiskt ännu tjockare! För övrigt så kan jag ju säga att jag tycker att melodifestivalen suger! Det är bara att inse jag är inget fan av denna tråkiga musiktävling. Men det är en bra anledning till att mums på chips (som jag smugglade med i min stora feta väska).


20.40

Inge illa menat (som man alltid ska börja med när man säger ngt elakt som man vill ska tas personligt) men ser inte Amy Diamond fortfarande ut att vara typ 12 år?


20.55

Vem glömde berätta för Frida att man ser ännu tjockare ut om man har kort hår som ramar in ansiktet? Den personen glömde nämligen även att berätta att det feta intrycket bättras på om man har blank hy...


21.00

Hihi jag vill åsså ha en svart liten kjol som står rätt ut! Dem var ju sjukt söta (kjolarna).


22.15

Melodifestivalen är just slut och självklart så vaknar han! Kunde han inte bara ha sovit hela natten... nu kommer jag ju oroa mig för att han ska vakna, när jag sover, och gå upp och typ ramla och slå huvudet i ngt och dö... utan att jag märker ngt! Usch! Jag kommer att sitta uppe och vara vaken hela natten och oroa mig!


23.30

Kort sagt sjukt mig hellre än att tvinga mig använda gamling-blöjor!


00.15

Låt mig helt enkelt inte bli gammal... Snälla rara skona mig från det!


01.10

Jag är trött, men han går upp 1 gång var tredje kvart... och jag vågar så inte riskera att han skulle ramla medens jag sover och inte märker något. Får försöka tänka som så att det bara är 8 timmar kvar tills mitt "pass" är över och hans dotter kommer hit. Haha jag som ska träna det första jag gör imorgonbiti. Varför var jag tvungen att vara sjuk och därför behöva träna imorgon (alltså måste få min andra stämpel för veckan så att jag får min himla väska). Har precis svarat på alla de frågor, inför historia provet, som jag kan. Har kvar om nationalism (glömde att anteckna så måste alltså googla svaren), 1809 års regeringsform (var sjuk då så har ingen aning om vad som är svaret) och sen ska jag svara på en fråga ur ett häfte som jag inte fått eftersom att jag var sjuk... Men känner mig ganska duktig iaf.


03.10

Jag är ganska trött just nu... känner att mina ögon är röda och mina fingrar är stela och det är knappt så jag orkar titta på skärmen... dessutom är jag faktiskt lite hungrig... har inte ätit sedan jag åt lunch med Joanna, vilket var vid 14.30... Jag tänkte just ta mod och gå och lägga mig... men han gick just upp, IGEN! Seriöst hur himla många gånger går man upp och går på toa? Haha, lite komiskt är det ändå! Aja jag får bra betalt, vilket inte är helt fel just nu!


Det var en gång en...

Go morgon allihopa!

Igår var en dag fylld med en massa saker. Den började med en svenska lektion där vi hade redovisningar om språksociologi. Det var faktiskt riktig roligt, vissa redovisningar var så roliga att man hade svårt att sluta skratta medans vissa var så tråkiga att man kunde somna! Efter svenska så var det italiano prov... fick iaf G på provet (ja våran fröken är sjukt duktig och effektiv när det gäller att rätta). Efter skolan var slut åkte jag och Joanna till Jakobsberg, där vi gick i centrum. Haha jakobsbergcentrum är ju såååå coolt! På stadium, där vi var och kollade efter volleyboll- och springskor, så blev vi utstirrade totalt! Haha först stod bara en av dem som jobbade där och kollade, efter ett tag så stod 3 stycken pojkar och glodde och typ skratta och fnissa! Haha.. lite mysko! Efter skoprovning så gick vi hem och hade slagsmål med en majskolv! Den var nära på att vinna över mig, haha jag tror jag stod och hosta i 15 min eller nått. Efter slagsmål med majskolven så lockade Joanna håret på Anna och hennes vän Inez då dem skulle på pjyammasparty. Dem blev väldigt fina båda två! När flickorna gett sig av räckte bara våran energi till att slänga oss i soffan och kolla på tv ett bra tag. Tillslut kom mamma hem och lagade mat åt oss (vissa maträtter kan inte ens mamma misslyckas med...) och efter en snabb och trevlig middag så sprang vi till tåget.

Inne i staden mötte jag Sarah och vi handlade biobiljetterna och tog sedan ett glas jucie i väntan på Sainey . När Sainey väl kom så begav vi oss till bion och inhandlade popcorn och läsk....Bion vi såg var Horton - ett ofantligt äventyr. Och för att citera Sainey: Det är och kommer för alltid att vara den bästa anmerade filmen någonsin. Sarah valde att ge filmen 10 getingar av 5 möjliga! Så bra var den.. alltså det fanns stunder då jag höll på att dö av garv, alltså den var så klockren rakt igenom. Ni måste bara se den filmen!

Idag kommer Joanna och Emma över och vi ska skriva klart våran svenska rapport. Så jag borde ta och äta frukost och klä på mig, ehe. Efter det så ska jag åka in till östermalm där jag ska vara barnvakt... fast åt en söt liten dement gubbe. Haha! Men det kommer nog gå jättebra, särkilt med tanke på vad jag kommer få för lön! Hihi!

Puss

Dagen som just tagit slut...

... har, förutom att bli chokad över frökens hemliga sida, bestått av att sova (sjukt skönt) och plugga. Imorgon är det viktig svenska redovisning och viktigt italienska prov. Svenskan är jag ganska säker på att vi kommer klara galant, jag har ju suttit hela himla dagen och kämpat med att skriva om barns förmåga att anväda frågor, haha! Italienska känns väldigt osäker. Kommer behöva sitta hela provet och be hubert att anstränga sig så mkt som möjligt. Ska öva lite på glosorna nu innan jag går och lägger mig, grammatik reglerna får jag ta imorgon på tåget.

Alltså frökens dubbelliv är inte så spännande (så bli inte bevikna oscar och viktor) men jag blev chokad och väldigt förvånad. Har aldrig riktigt tänkt på att fröknar kan ha mål utanför skolan...

Puss

Va???

Haha.. okej alltså läskigt. Våran fröken är inte bara våran fröken, hon lever ett dubbel liv under namnet Maja! Haha! Läskigt, ihihi


Varför...

... kan det inte bli vår?

... är det så tråkigt att sova ensamt?

... kan inte alla bara gå runt och vara lyckliga tack vare att dem är höga på socker?

... finns de dammråttor, stora som monster, under min säng?

... envisas mamma med att damsuga upp dem?

... är inte jag med i årets säsong av top modell?

... kan mina favorit flickor bara inse att de är mina favorit flickor och att jag hatar när dem inte är lyckliga?

... ställer jag ens dessa dumma frågor?

Från sjuklig måndag till mysig onsdag

Och jag känner mig lite dålig som inte har uppdaterat.

Igår var en dag som jag helst gärna bara vill glömma! Tvingade mig upp (trots att mamma flera gånger sa: Men Malin du mår ju faktiskt inge bra!) och åkte till skolan för att skriva prov. För att kortfattat berätta hur det gick kan jag ju säga följande: Jag hatar Fröken Lärare och jag hatar Harry potter (vilket var vad vi hade prov på)!

Efter provet var det bara att åka raka vägen hem till min säng... eller raka och raka vägen var väl kanske att ta i, jag och Sainey (som också är sjuk, men som precis som jag bara var där för provet) tog en liten omväg förbi Donken. Dock fick vi vänta i typ 10 min innan vi kunde beställa, för frukosten slutar dem inte servera förrens kl 10.00. Haha! Två sjuka och pommes frites sugna tjejer on the way, haha! Åt iaf våran mat på tåget medans vi diskuterade sjuksymptom.. väldigt intressant, eller inte Haha! Resten av dagen användes till att sova, de vill säga fram tills Gossip Girl började.

Idag har vart en lååång dag.. eller iaf om man jämför med de tidigare dagarna. Var i skolan gick på min lektion (japp hade idag bara en lektion) och efter den satt vi kvar och skrev på svenskan. Efter detta så begav jag och Sarah oss till Götgatan där panikshopping och möte med filmpersonerna ägde rum. Sarah var jätte duktigt och jag var sjuktgrym vad de gällde styling sidan, haha! Efter det så tog jag, Sarah och Matilda en liten fika. Berätta om min kommande tjejmiddag (med Peter såklart) och dem tyckte att de skulle vara roligt med ett tema.. Så nu håller vi på och planerar lite om vad vi ska ha för tema. Ska bli så välbehövlig och trevlig kväll!

Ska och vara shopping råd åt lilla lilla syster Anna!

Pusselipuss

Sjuklig måndag

Har som sagt legat hemma och tyckt synd om mig själv idag... Inte så jätte roligt, man tröttnar ganska snabbt liksom. Jag åtgärdade iaf uttråkadheten genom att hyra två filmer. Blev lite av drottning tema, dessvärre var ingen av filmerna så bra som jag hade hoppats. Filmerna var The Queen och Marie Antionette. Fast den människa som inte blir avundsjuk på Marie Antionettes garderob och bakelseförråd är helt klart knäpp! Det var så gulligt, söt, mysigt och ja alla himlans gulligt pittoerska ord som ni någonsin kan komma på. Hihi!

Nej men nu ska jag faktikst ta och lägga mig är det tänkt, så att jag orkar vakna och gå till skolan imorgon, om än bara för en lektion.

Puss

Va gör jag nu då?

Jag är uttråkad! Det är ju inge kul att vara hemma och vara sjuk, men jag har defenitift inte ork till att göra nått heller... Eller ska kanske gå och hyra film, hmm? Jo jag tror nästan jag ska göra det ^^

Puss

Låt mig bli frisk...

... Denna natt har vart den värsta natten på länge! Den har bestått av att få febertoppar, riktigt jobbiga hostattacker, kramp i benet (>.<), ett huvud som känts aningen större än det borde och en hals som bara värker och säger: Ihihi du har halsfluss! Jag hoppas dock att det bara är jag som inbillar mig att jag håller på att få halsfluss för annars så kan jag ju lika glömma allt vad Italien heter! Med andra ord veckan som kommer är den vecka som jag har flest prov och inlämningar på... och om jag inte kan göra dem så kommer jag få göra dem under VTFF vilket är samma vecka som Italien resan är planerad till!

Vad jag vill ha sagt här är: tyck iaf lite synd om mig!


Var även inne och kollade på Emmas blogg och hon hade vart och handlat skor! Jag blev ju bara lite sugen jag med! Tänk vad härligt med skor...  jag tänker allt åka och handla på skopunkten så fort som möjligt! Fast jag behöver ju handla ny inomhus skor till volleybollen och sen kommer jag beöva handla joggingskor... Suck hej då ett helt studiebidrag och möjligheten att handla söta skor!

Dessa sötnosar fastande jag iaf för när jag var inne på hemsidan och drömde


Puss (jag hoppas inte att baciller sprider sig via internetpussar)


Volleyboll och godis begär

Var och kollade på mina volleybolltränare som spelade match mot varandra idag, det var jätte jämnt och spännade. Jag kom dock lite sent till matchen eftersom att jag helt enkelt inte orkade skynda mig (satt med mjukisbyxor på en kvart innan tåget som jag borde tagit gick). Nör jag väl kom fram så hittade jag tillslut till rätt ställe, med andra ord jag lyckades hamna på någon föreläsning om Nunnor som SVT hade bara för att jag gick upp i fel trappa! Haha jag är bra duktig ibland. På läktaren hittade jag Jasmine och hon berätta hemligten om att hemköp vid skanstull sålde lösgodis för 2.90 hg! Så så fort matchen var slut så åkte vi dit, men tråkigt nog så var allt gott godis slut! Så det blev tråkigt bog inget godis..!

Imorgon kommer flickorna Joanna, Emma och Malin över och pluggar svenska. Får se hur det kommer gå, jag hade tänkt sätta mig och fortsätta på den del som Joanna på börjat. Joanna den sötisen är alltid duktigt hon och pluggar i tid. Själv gör jag allt i sista stund, suck! Ska kanske börja nu..

Puss

Goodbye my love

*krokodiltårar rullar ner för kinden*

Jag har tagit bort mitt lilla extra moln... och det känns som om jag inte har något hår kvar! Det är kort och tunnt och jag hatar det! Snyft, snyft! Jag får ringa Tina och be henne sätta i nytt nu på en gång (trots att jag sagt att jag skulle vänta i 1 eller 2 veckor)!

Puss


Jag tror jag är sjukt sjuk

image61Igår så nämnde jag att edt värsta som kunde hända var att jag skulle låta som om jag rökt i 100 år, men nej du det kunde bli värre! Nu låter de som om jag har rökt i hudra år + att jag har feber!

Ska iväg och kolla på när våra volleybolltränare spelar idag, vilket är ca 16.00. Men efter att jag vart där så kommer jag åka raka vägen hem och sova, jag hatar att vara sjuk... det suger! Jag vill vara frisk och kunna göra något roligt istället för att ligga och tråka här hemma.

Igår kväll så blev det till att prommenera staden runt med Sarah och Sussi, vilket var jätttemysigt. Prommenader är det nya sättet att roa sig p helger *hihi*

Ska börja fixa mig nu så att jag vågar visa mig på volleybollen (ser just nu ut som en zoombie eller nått annat osmikrande... )

Puss


Åh sen var det helg igen

Denna vecka har gått himlans snabbt! Känns som om jag inte riktigt hunnit med...

Idag så fick jag en hel del goda nyheter... Dels så fick jag VG + på min italienska (vilket jag kände att jag behövde) sen fick jag reda på att Italien resan vecka 15 blir av.. och inte nog med det utan skolan betalar nästan allt dessutom (flyg, hotell, frukost, lunch och resor i italien).. inte helt fel! McDonalds ringde dessutom och mitt första jobbtillfälle blir på onsdag (kommer dock missa första halvtimmen av träningen då, så det är ju lite tråkigt).

Kan även berätta att min röst är på väg att försvinna (tror att den satsar på att ta semester). Suck låter just nu som om jag rökt i antal år och har jag otur så kommer det låta som om jag rökt i 100 år imorgon och på söndag kommer jag isf vara utan röst... Hoppas inte på att något av detta kommer hända!

Har inte så mkt mer att berätta just nu.. så ha de så bra!

Puss



http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2002773.ab



Det har kanske verkat som om jag vart på ganska retligt humör den senaste tiden... vilket inte har vart meningen. Men det är svårt att vara nått annat när ni hela tiden på ett aller annat sätt kommenterar varje sak jag gör... ja jag är klumpig, ja jag är mindre smart, ja jag säger väldigt ofta fel saker, ja jag är ett inte perfekt. Men snälla låt mig ibland få slippa höra om allt som jag gör fel?


i skolan

I övrigt kan jag ju berätta att igår onsdags, så gick jag i skolan där kemilabb och idrottslektion ägde rum. Kemin var rolig där vi gjorde estrar (okej jag börjar tror att jag faktiskt är en nörd)! Idrotten var väl inte den roligaste, vi har en vikare som tvingade oss att stå på händer och göra kullerbytor, Haha! Komiskt!

Efter det så åkte jag till jobbet (syftar på Auto Motor och Sport denna gång) och hjälpte till, ska dit idag igen *workwork=pengar* men det var väldigt kul att faktiskt jobba där igen.. var ju ett tag sen. Mia skulle även kolla upp om det fanns några extar jobb som jag kunde få, så de känns ju bra *pengarpengarpengar* Jag kommer kanske även åka till Malmö med Auto Motor & Sport som mässvärdinna, men tyvärr är den chansen inte så stor, dom funderar på att ta en mässvrädinna som bor i Malmö eftersom att deras kostnader isf blir mindre. Men men vi hoppas in i det sista att jag får åka och flirta med pojkar all day long!

Efter jobb och allt det så åkte jag och Joanna hem till Tommie och laga och mat innan vi skyndade iväg till volleybollen! Det var jätteroligt, trots att mina smasch steg typ dog eftersom att man måste hålla reda på höger, vänster och armarna... Haha men men om jag bara håller koll på allt så kommer jag bli jättebra *hihi*

Nej nu ska jag ta och mobba lite mer på Joseph *hihu*

Puss

Himla dumma internet

Börjar bli trött på att vårat trådlösa internet inte funkar längre! Anledningen till detta: Våran gamla grej som skicka ut trådlöst internet till lilla Hedvig (som är namnet på min data för er som inte vet det) dog för ca en vecka sedan och då köpte pappa en ny... Men någonting är fel med installationen för jag får inget internet till Hedvig trotst att jag skrivit in lösenord och stuff! Så jag sitter just nu 1 ½ meter från Annas data (med andra ord ja i Annas rum!) *suck* jag vill kunna sitta undertäcket med datan i knät och dunntäcket över mig... Mkt mysigare än att sitta i Annas fåtölj (som visserligen är skän, men inget slår sin egen säng och ett stort dunntäcke)!

Idag har jag för övrigt gått i skolan, skrivit italienska prov, suttit och gjort ingenting på engelskan och vart duktigt på kemilektionen genom att göra det vi skulle *woho va jag är duktigt* Där mitt i mellan så följde jag även med till BK och gödes med pommes frites! Efter en aktiv skoldag så lunchade jag med min underbara lilla syster. Hon är bra härlig ska ni veta. Vi hann även med att shoppa lite, fick henne att köpa en snygg röd jacka, en topp i rödrutigt som var väldigt gullig samt en sådan där guldig mascara. Det var iaf jättetrevligt att luncha och shoppa med henne. Efter mysig lunch så åkte jag hem till Tommie där ett stökigt kök väntade. Haha det blev en repris av förra veckan; städa, laga mat och baka kladdaka. Joanna du och ja vi är bara för bra snälla mot pojkarna som städar. Denna gång kan jag ju även berätta att vi diskade i badkaret för att diskhon var för full! Haha vi är bra knäppa Joanna!

Nu ska jag gå och lägga mig är det tänkt (sjukt trött...) Men som vanligt kommer jag bara att...

Puss och Kram!



Hur kunde jag missa att Gossip Girl var idag? Missade första halv timmen, men jag kommer sitt som klistard framför tv:n nu!

Just so you know girls

Pojkar är fegisa :) Med andra ord han bangade ;O Haha!

Puss

Sitter och pluggar italienska

Och denna övnings mening dyker upp:
Din kusin är min bror. Dina systrar är mina kusiner!

Haha troligtvis bara jag som tycker att detta är super kul, men endå



Ser du pizzan? - Sussi sa det just i telefonen

Jävla läppglans idiot

Någon  jävla fjortis eller eventuellt EMO gris hade idag smetat ut röttläppglans över hela bordet i skolan vilket resulterade i att min vita tröja inte är vit längre! Suck! I hate them all!

List Utmaning

Berätta tre saker som människor skulle bli förvånade över att veta om dig?
Jadu.. det var en klurig en. Tror att jag skulle bli förvånad om det fanns 3 saker folk skulle bli förvånade över att veta om mig...
Vilken egenskap vill du helst se hos andra?
Att dem har ett leende på läpparna så ofta som möjligt!
Hade du något smeknamn när du gick i skolan?
Nej jag hade ju inte det... Trotts att jag ville ha ett!
Hur var du som barn?
Jag var den där söta lilla ungen som satt och pysslade hela tiden!
Vad tycker du om fildelning?
Orka bry sig? Om man vill så vill man om man inte vill så vill man inte...
Varför bloggar du?
För att kunna skriva av mig, vilket ibland verkligen behövs. Sen om någon läser vad jag skriver är väl bara en bonus!
Betyder kärlek mer för dig än vänskap?
Vänskap är det underbaraste som finns, kärlek är mer något som kommer på köpet.
Vad kan man leva utan?
Männsikor som vill vara fula! 
Vilket är viktigast hos din partner?
Att han förstår sig på mig... vilket inte alltid kan vara lätt, vilket gör det viktigt
Har du funnit Harmoni i ditt liv?
Om harmoni är samma sak som choklad?
Hur ofta lagar du mat hemma?
Så fort pappa är bortrest, vågar inte låta mamma laga mat. Mamma laga mat = Alla in på akuten för matförgiftning
Vad skulle du göra med ett friår?
Nått oväntat och roligt
Vilket lands matkultur tycker du bäst om?
Jag älskar mozzarella och pasta! Med andra ord Italiensk matkultur!
Hur svarar du i telefonen?
Maaalin eller Hallå eller Go morgon eller ...
Är du pinsam på fyllan?
Nej inte mer än vanligt iaf (vilket betyder jag är pinsamt klumpig all the time)
Vilken var din första konsert?
Det var.. ehm.. ja.. Jag vet faktiskt inte
Hur ser folk dig?
Jag vet faktiskt inte, det har vissat sig att jag har haft väldigt fel om hur människor uppfattar mig...
Människa som gör dig enbart ledsen?
Tror inte att det finns någon sådan, människor gör en antingen lycklig eller irriterad
Människa som gör dig enbart glad?
Ehm alltså jag blir glad av dt flesta
Värsta känslan?
Oh-no internet är avstängt
Favorit tv-program?
Gossip Girl!!
Hur ser en perfekt ledig dag ut för dig?
Sol, vänner, fika, shopping och sen lite annat ;)
När grät du senast?
Troligtvis den gången jag grät på tåget över att mitt hår var för kort, vilket var ca 2 månader sen.
Är du vidskeplig?
Lite då och då, beroende på om det är till förmån för mig eller inte
Vad skulle du vilja ändra i ditt liv om du fick ändra på vad du ville?
Jag skulle inte vilja ändra på nått, jag är väldigt nöjd med hur allt är just nu
Skulle du vilja vara med i kungafamiljen? 
Vem vill inte? 
Vad har du alltid velat göra men aldrig vågat?
Här hade det kunnat bli en lista.. men den är kind of lite hemlig
Vart går din drömresa?
Till Italien just nu, men det ändras ju hela tiden ;)
Vem är ditt drömragg?
Min bartender!!!!
När blir man vuxen?
När man känner för det
Vill du säga förlåt till någon?
Kanske lite, men det kommer jag aldrig i hela mitt liv göra
Vem är din hjälte?
Måste man ha någon..? Jag har ingen ;(
Vad tror du på?
Tomten ;)
Vilken dokusåpa skulle du helst vilja vara med i?
Det finns ingen som jag kan komma på just nu faktiskt :O
Vad skulle du helst vara - snygg eller lycklig?
Snygg.. ehe såklart ;) Sin egen lycka gör man ju endå själv
Vad är lycka?
När man har uppnått sina mål med livet
Vilka personer beundrar du?
Finns en hel massa, jag beundrar de flesta personer för olika småsaker
Vem var din första kärlek?
Ben&Jerrys, en kärlek som kommer vara i en evighet vill jag lova
Vem har makten i ditt liv?
C'est Moi
Har du någon dold talang?
Haha jag är bäst på att sälja biltidingar ;)
Har du mobbat någon?
Inga kommentarer :O


Jag utmanar
Oscar, Anna, Marta och Emma

Sommaren -08

image60Jag och Sarah SKA cykla till Göteborg! Spelar ingen roll om ni tycker att vi är knäpp eller nått för vi ska verkligen cykla till Göteborg. Lär ta oss minst 2 veckor, men det kommer vara så himla roligt! Vi kommer bli bruna med tanke på att vi motionerar i solen, dessutom så lär vi bli härligt vältränade (eller okej vi kommer få stora rumpor och lår, men endå) och vi kommer ha nått att verkligen kunna skryta med! Haha!

Var tvungen att skriva det här på bloggen så att vi verkligen gör de och inte bangar till slut.

Puss

Sovmorgon!

Go morgon Go morgon!

Vaknade för sisådär 30 min sen, det var så skönt att bara sova bort hela halva dagen. Att jag var lite gullig när jag går förbi pappa och tv:n och säger: Men skulle du inte kolla på vasaloppet idag? Pappa svarar: Jo men dom gick i mål för cirka två timmar sen! Haha!

Igår blev det lite av en favorit i repris. Kvällen började på Maddes med Sarah, vi satt och prata om lite allt möjligt och det var trevligt och mysigt. Efter en stund kom även Matilda och vi fortsatte att prata om allt möjligt. Sötisarna fortsatte med smslekarna som faktiskt är väldigt intressanta. Efter ett tag så var v i duktiga och handlade mat åt Sarahs vän vakten. Och efter det så vart det en liten promenad genom staden igen. Väldigt mysigt! Sen blev det till att ta sista tåget hem vilket även Matilda gjorde! Jätte trevligt med sällskap även på tåget, extra trevligt att börja få lära känna en person.

Idag ska jag väl ringa Sainey som jag ska plugga med..? och sen tänkte jag typ bara ta det lugnt oc h vara helt super slö...

Puss

Hmm planer för tisdag är fixat *äntligen* Haha!

Fredagkväll och fredagnatt :)

Hejsan alla sötisar i världen!

Har precis kommit hem efter en vända ut till resarö och Sarah!

Igår kväll var väldigt mysigt. Kvällen började med att jag fuskade (med andra ord åt middag hemma) och åkte därefter in till Staden Sthlm (som jag kom fram till att jag älskar helt och fullt). I staden så väntade Sussi och Lovisa Fisa. När jag möt upp dem så stod vi och väntade ytterligare en stund på flickorna Matilda och Ida. Två små söta flickor från skolan som jag faktiskt aldrig ens häslat på tidigare (men nu är även det åtgärdat). Vi begav oss till det mysiga lilla Cafét Madde där vi sedan satt fram tills det blev natt i stortsätt. Sarah som haft problem med bussar anslöt sig till oss andra på cafét efter att vi hunnit sitta där ett tag, men bättre sent än aldrig! Efter att vi suttit och pratat ett tag (läs ca 3 timmar) så började vi gå tillbaka till Centralen. Fast Sussi och Lovisa hade redan åkta på andra uppdrag! När vi kom till centralen  så sa jag och Sarah hej då till Ida och Matilda som begav sig hemmåt (tror jag iaf att det var) och jag och Sarah tog tunnelbanan mot medis. Från Medis gick vi iaf till drottninggatan där vi hittade en bänk som vi sedan satt ett bra tag. Vi hann prata om allt och inget på den lilla bänken! Härligt att bara prata och få höra vad som hänt med folk och vad som egentligen tycks om allt. Jättetrevligt faktiskt. Vi vandrade sedan vidare och hittade en vilsen skåning (som tydligen inte var skåning till slut osv). Han ville hitta Joanneskyrkan och vi hade inget bättre för oss så vi tyckte att vi lika gärna kunde hjälpa stackarn. Som tack så fick vi sitta på en kall bänk i flera timmare och höra hela hans livs historia och om hans kärleksproblem. Suck ge upp allting och leta vidare! Komsikt var iaf att jag och Sarah sa skaer som: Ja! Mmm! Okej! Jaha! precis samtidgit som om vi vart vänner i hundrå år! Haha det var väldigt roligt med tnake på attt det faktiskt inte var inövat! Efter ett tag kom vi som sagt (tack och lov) iväg... På väg på Vibe och Sarahs vän så stötte vi på en söt liten Erik i rosa slips. Fortsatte sen till Vibe som sagt och där var det bråk (vilket Sarah dessutom utlovat *haha*) och efter att jag fått låna ett par vantar och värmt mina frusna fingrar så fortsatte vi mot 7eleven där muffins och varm choklad vänta innan vi sedan fortsatte hem till Sarah. Vid tunnelbanan så var det även 2 tjejer i min(vår) som satt och prata. När den ena fick syn på mig pekade hon och viskade (lite högt) Sofi Farhman. Vilket ledde till att den andra tjejen sprang och hämtade sin tredje vän som vra på väg någonstans. Haha! Komsikt med tanke på att det inte finns någon som helst likhet mellan oss två. Men bör kanske tilläggas att flickorna såg ut att ha fått i sig en hel del dricka.

RSS 2.0