Va ska jag ta mig till?

Illamående är ett faktum, tårarna trillar ner för kinderna, huvdvärken bolmar och jag fryser så in åt helvete...

Kort sagt stressen slog just till och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Har aldrig känt så här förut. Det är inte kul, det är obehagligt.

Jag tror att jag tog mig vatten över huvet när jag började i tvåan och alla dessa kurser skulle läsas. Visst kommer belöningen bli fantastik (ett sista gymnasieår som bara består av ett få antal lektioner), men är det värt att jag håller på att tynna bort av allt detta? Om jag dessutom slutade att sikta så högt hade dessa problem aldrig vart problem.

Jag hade vart lycklig av att det snart är sommar. Just nu kan jag bara tänka på hur jag ska hinna med allt.. Det kommer inte funka, jag tror att jag ska ge upp

Tillbaka framför datorn...

... Kom igår hem från Frankrike. Resan var väldigt bra, härligt att faktiskt komma bort ett tag.

Det bästa och mindre bästa med resan:
- Jag glömde mitt läppsgrejs som påster på såren fick jag Elizabeth Ardens eight houre lipstick + crém av mamma.
- Jag köpte ett IDkit med 2 foundation puder, 1 vanligt puder, 1 solpuder, 3 borstar och en ansiktskräm för bara 65 Euro.
- Vi rodde i den stora dammen i Versailles...
- Anna var klockren när hon svarade på mammas: - Anna vi får ta och lägga rabarber på en Metro åt dig. Hon svarade nämnligen: - Men mamma varför ska jag lägga rabarber på en metro? 
- Jag lyckades somna på ett franskt, typ, pendeltåg under rusningstrafik.. Det bästa: Jag lutade huvudet ut i gången så att ingen kom förbi...
- Fick se Eiffel tornet by night och by day... väldigt vackert båda och.
- Fick en smärre chock när jag tog några, vad jag trodde normala, popcorn. Det var sockrade popcorn, inte alls gott!

Kommer kanske lite bilder senare... vi får se

Just nu sitter jag och pluggar. Det går sakta men säkert framåt, om allt ska bli klart i tid behöver jag dock skynda på lite. Har 4 prov i veckan som kommer, 2 inlämningar och det fruktade och jobbiga beeptestet kommer vi ha på idrotten på onsdag. Så jag är lite stressad över hur detta ska gå!

Har för övrigt vart sjuk duktig idag, det har även Sainey vart. Vi var och tränade och tränade aktivt i 1 ½ timme, vilket är väldigt mkt om man inte tränat ordentligt på ett bra tag. Tro att vi lyckades träna varenda muskel i kroppen... Så imorgon blir det nog till att plågas av träningsverk....

Kan även berätta att jag handlat en ny ansiktskräm idag... wiie den är så härlig! Jag är väldigt bortskämd med bra produkter just nu.. kommer dö när krämen, pudret, mitt läppgrejs och min underbara skrubb är slut!

Nej nu måste jag verkligen tillbaka till verkligheten.. på återseende!

Au revoir Suéde

Sitter nu här och tänker dela med mig av mina resfeber tankar. Är lite nervös inför det kommande världskrigen som kommer skapas av familjen Andersson! Men tror att det här kommer bli bra! Känner mig lycklig över att jag kom ihåg att ladda Little Miss Noise. Utan henne skulle ju resan bli olidlig, haha resa utan musik det är inget jag hade velat göra.

Vill även passa på att återigen säga Grattis till Emma som fyller 18 år medan vi är i Frankrike. Jag är lite ledsen över att jag missar att fira henne!

Nej nu ska jag fixa det sista sen åker vi *wiiie*

Puss

Champange

Haha alltså jag gillar mammas upplägg för Paris resan. "Malin det enda vi behöver göra är att säga det rätta ordet: Champnage! och sen kommer resan att bli super bra! Vi börjar dagen (då vi reser) med champangefrukost. Sen fortsätter vi hela dagen på samma sätt. Så fort någon frågar nått säger vi bara champnage!" Pappa är vi detta tillfälle snabb med att lägga till: Men inte på flyget Marianne där får Malin inte dricka för där gäller svenska regler. Mamma: Attans då! 

Haha diskussionen går sedan vidare och pappa börjar fundera: Men exakt hur ska vi ta oss till Versiale? Mamma och jag i kör: Lite champange och sen löser sig allt! 

Kortsagt denna resa kommer nog inte alls bestå av allt för många minnen om det blir som mamma planerat! Haha! Gillade även pappas kommentar: Jaha och de blir väl jag som får betala antar jag...
 


Familjen stressad

Jag lever i en familj av arbetsnarkomaner. Men vi är lyckliga väldigt ofta endå eheh.

Pappa har återigen drabbats av stressens värre symptom, tack och lov ingen hjärtattack, men han har iaf fått nackspärr av den värre sorten. Han sitter och kan knappt röra huvudet åt sidan. Han har jobbat över hela veckan.

Mamma kom just hem från jobbet, hon slutar vanligtvis vid 17. Hon har alltså jobbat över i 2 timmar, vilket hon gjort varje dag i veckan. Hon sitter och måste få klart alla löner (hon jobbar som ekonom) senastpå  måndag då vi åker till Paris på tisdag. Det som gör det hela ännu mer stresande för lilla mamma är att hon för första gången gör lönerna i ett nytt system som hon inte är van vid. 

Jag är överlycklig över att jag iaf kommer jobba från och med den 4 december. För då är det dags för julgalan igen! Ehe vadå glad för det lilla! Ge mig ett jobb innan jag dör av att inte få ha pengar! Men trots att jag inte har ett jobb finns det ju en himla massa annat att vara stressad över (t ex skolan och utebliven shopping)

Men vi åker som sagt till Frankrike och Paris på tisdag. Hoppas att all våran stress är borta tills dess för annars så vet vi ju alla att våran resa slutar i fullständigt kaos eventuellt ett nytt världskrig...

Puss 

Självplågeri

Varför gör jag så här mot mig själv? Jag borde plugga men istället råkar jag hitta en hög med nya och gamla nummer av
 cosmo. Det är inte bara det att jag låter bli pluggandet utan jag blir ju dessutom så sjukt shoppingsugen! Jag håller på att gå under här borta. Hjälp mig? Donera lite pengar någon? Usch jag vill ha pengar och jag vill ha ett jobb!!! Iiih vad jobbigt. Suck på mig haha!

Puss

Jag stannar så att säga

Jag och Sarah har insett att vi inte kommer kunna slita oss trots allt från livet. Men iaf jag är riktigt lycklig över att vi fick chansen att faktiskt tänka nytt. Kändes så rätt för tillfället, men som med alla plötsliga idéer så kom vi fram till dess negativa sidor. Men jag ångrar inte en sekund att vi började kolla efter lägenheter och prata med Josefina!

Nu sitter jag här hemma efter en kort skoldag bestående av nationelltprov i engelska B. Resultat vill jag inte veta, jag bryr mig inte ens för jag vet att det ändå inte spelar någon roll för mig just nu.

Övrigt inplanerat idag är:
- Bada Zingo
- Plugga inför svenskaprov som är imorgon
- Äta lunch (är sjukt hungrig borde äta istället för att sitta här)
- Sen är det tomt i kalendern

Puss

Drömmar utan gränser (eller ja ekonomin är det som krånglar till allt)

Sarah ibland blir jag väldigt lycklig av att du känner likadant!

Sarah + Malin +  + lite tur och hjälp = sant

Tränar drömmen blir verklighet

Ihihi jag ska bli tränare för Sollentunnas volleyboll lag för flickor 95. Jag ska bli fysiktränare! Eller alltså okej imorgon får jag det slutgilltiga svaret, men dem har sagt att dem är intresserade och jag föreslog själv att jag imorgon ska komma och prata med dem. Så efter det så får jag reda på defenitivt. Men jag är ganska säker på att dem kommer falla för min charm *host jag är den mest ocharmiga tjej jag känner men det löser sig host* Är så lycklig! Att få svaret att dem är intresserade har vart mitt livsmål den senaste månaden (eller ja kanske lite kortare)!

Tror att jag ska fira detta genom att baka en kaka åt mig själv, för vet ni man behöver själv inte göra armhävningar bara för att man som tränare får andra att göra det (äs:det är tillåtet att vara tjock och otränad)

Puss

Läs om du orkar

Allt jag kan tänka på just nu är att börja om på nytt någonstans. Flytta till ett nytt ställe (som inte ligger i sthlm såklart) och bara ta allt som det kommer samt lämna allt annat bakom mig. Kunna ta chansen att vara öppen, "hitta mig själv", att göra något nytt och spännande, att få en ny syn på livet. Om det inte vore för skolan så skulle jag ha bett mamma om pengar och sedan ta med mig det viktigaste och åka och börja om på nytt. Känns så sjukt att det ända som verkligen håller mig kvar här är skolan och det faktum att jag bara har ett år kvar tills jag tar studenten (och att jag inte orkar behöva vänta ett extra år på studenten). Jag vill även så gärna även komma in på KTH så fort jag slutat gymnasiet och bli klar med den utbildningen så fort som möjligt, vilket betyder jag trots allt är fast i Sthlm i minst 6 år, men sedan tar jag och åker bort från allt det som nu är mitt liv.

Sågning


Retorik

Sitter här i datasalen och har retorik. Vi har just nu Pimp my Talk med Dario! Haha lättkomiskt!

Jag är helt slut

Efter en helt mysig fest hos Joanna i fredags så var jag lite död. Sömnbrist slutar alltid med att jag till slut inte orkar mer, vilket oturligt nog inträffade hemma (på lördagen) hos Iza som firade att hon har fyllt år. Så jag var inte direkt på festishumör, jag var mer på somna i soffan humör. Så jag lämnade efter en stund festen för att träffa Sussi istället, som under dagen vunnit sin turnering! Woho Grattis till Sussi! Och det var unegfär det som hände under helgen. Jag kommer inte ens ihåg vad jag gjorde på söndagen.

Idag har jag var ledig. Dock kan man ju inte dirket påstå att jag tagit vara på dagen. Jag har suttit hemma hela dagen. Fast jag är ganska stolt över mitt sjukligt kreativa verk som jag pysslat med under dagen. Ni kommer troligtvis att få se det lite senare om ni har tur, hihi.

Imorgon så väntar pluggande med Sainey, volleybollshoppande och annat smått och gott. Vad det gäller nu så ska jag gå och handla ett packet med chokladglass, för jag är beroende av den underbara glassen tillsammans med jordgubbar!

image76


Puss

Den gamla Malin

Jag har tappat bort henne, hon verkar ha rymt. Jag blir ledsen i ögat av detta.

Läste igenom ett antal gamla blogginlägg och insåg plötsligt att solstråle Malin med ett leende på läpparna är borta. Jag var, rätta mig om ni anser annat, en av det gladaste personerna. Jag levde verkligen upp till mitt motto: Med ett leende på läpparna... Nu är jag supersura Malin med pms syndromet. Alltså jag är fan sjukt sur, tråkig och allmänt partypooper numera.

Jag lovar här med att försöka återfå min solstråleglans och ett konstant ärligt leende. Inge glödelampesken och fake leende!

Joanna är vuxen!

Sitter just nu hemma hos sötisen som idag dagen till ära fyllt 100 år tänkte jag säga, men nej hon har faktist bara fyllt 18 ljuva år. Jag ursäktar btw redan för stavfel i texten.

Skrivet någon gång i natt

Är nu hemma. Åkte från Joanna kl 5.40 imorse då jag ändå inte sovit något... Inte pga av att jag inte kunde sova eller ngt som låter negativt utan för att jag liksom haft roligt ända fram tills jag åkte. Jag hade liksom inte tid eller lust att somna. Jag är om ni undrar dessutom fortfarande super pigg. Iaf när jag kom hem och skulle gå upp för trappan höll jag på att dö av chock. För precis när jag liksom tog tag i trappstången så kom det ut en kille i 25 års ålder från hissen. Så fick en liten chock och skrek till och sen började båda att skratta. Haha morgonmännsikor är vi allihopa!

Går kvällen bestod av riktigt god mat, trevligt folk, skratt i massor, roliga berättelser och annat härligt. Tack för en trevlig kväll min allra härligaste och bästaste vän Joanna Amanda Lo Brisegård. Love you big time!

Kommer säkert upp lite fler detaljer om kvällen senare ^^

RSS 2.0