Barn och badrum...

... enda kopplingen mellan dessa två ting trodde jag var att dem började på b. Så fel jag kunde ha, tydligen är fräscha, moderna och snygga badrum dessamma som skrattande barn. Ja iaf om man kollar i alla badrumskataloger som mamma har skaffat åt mig. Lite konstig, för mig är badrum dessamma som avkoppling och egentid, trodde faktisk inte att man kopplade ihop barn och egentid ens om man är en stolt nybliven förälder.

En annan rolig grej jag såg i en katalog var att det stod ett par gummistövlar precis under själva duschen som om man skulle fylla stövlarna. Haha komiskt!

Sjukt egentligen hur vissa saker ska få en att handla. Reklambranchen är som ett Alice i underlandet skulle jag kunna tro... Tänk om man kanske vill bli ngt sådan...

Puss

Måndagen idag

Vad jag borde göra just nu är ju att plugga. Men jag är så ofantligt skoltrött. Jag orkar inte längre, det är tråkigt och det ger inget känns det som. Så psykologipluggande får allt ta och vänta på sin tur, vilket är efter ett antal tv-program, middag, träning och troligen en film... alltså lär det inte bli av alls trots att det är prov imorgon. Men men det gick ju ra idag, hade geografiprov idag, som jag ehe hade glömt att plugga till. Men trotts det kunde jag skriva svar på MVG frågorna utan att behöva hitta på svar.

Sträckte ju ryggen i helgen och efter att pappa (som av någon anledning är expert på idrottsskador) kollat på den sa han Det tar 1-6 veckor för sträckingen att läka och om du inte låter det läka och sträcker ut den igen så är läketiden istället 6-12 veckor. Så det är bara att ta det lungt iaf fram tills torsdag, köra lätt träning då och sedan se till att vara frisk till på lördag... Och om jag inte klara torsdagsträningen då kan jag ju lika gärna ligga och sura för att jag missar våran första seriematch någonsin på lördagen. Alltså varför händer allt dåligt mig? Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Känner att min karma är lite negativ, undra vad jag gjort? Suck och fy! 

Puss 

Pappas gamla yearbook

Haha, mamma och pappa håller på och städar i förrådet och då hittade pappa sin yearbook från när han bodde i USA (det var ett bra tag sedan). Jag tror inte skolan hade skådat någon blondare pojke. Han var så blond att hans hår flöt ihop med den vita bakgrunden. Haha! Varför fick inte jag det blonda håret? Han var även med i fotbollslaget så dem hade ett lagfoto och jag trodde jag skulle skratta ihjäl mig när jag såg hans byxor. Riktigt, riktigt vida byoxor! Haha!

Har aldrig sätt några så välklädda cheerleders som dom i pappas yearbook. Dom hade knästrumpor, kjolar till knäna och långärmade polotröjor. Haha lite komiskt!

Puss 


Gårdagen igår...

Igår var en trevligt dag om man bort ser från ett antal händelser. Dagen började som sagt väldigt tidigt för att vara en lördag. Redan klockan 7.30 rullade vi, jag, Sarah och pappa, från jakobsberg och mot uppsala. Jasmin som också skulle ha följt med till Uppsala för att spela volleyboll hade förovit sig helt så vi fick helt enkelt låta henne sova vidare.

I uppsala var det som sagt volleybollturnering, dock hade ett av lagen i våran grupp dragit sig ur så spelschemat ändrades helt. Första matchen var mot Uppsala, den var jämne men vi förlorade till slut. Andra matchen var mot Tyresö och den matchen vann vi utan problem. Enligt de nya spelschemat var det alla matcher vi hade under dag, men vi spelade returmatch mot båda lagen igen sedan så att det iaf blev 4 matcher. Båda returmatcherna vann vi utan problem, woho vi är så duktiga! Men då dem inte räknades vart det de silver till oss och vi är väldigt stolta över detta siöver ska ni veta!  Dock så lyckades jag sträcka ryggen i den andra matchen, i första set och efter det så låg jag och grät av smärta under resten av matchen. Visste inte att det gjorde såååå ont att sträcka ryggen, men fan va smärtsamt det var. Inget jag rekomenderar någon att få. Det vart allstå bara en och en halv match för mig och jag känner fortfarande av smärtan...

När vi var klara i Uppsala tog vi tåget till centralen där jag mötte Sainey och Sussi som även dem skulle till Peter. På södra hoppade även Joanna och Tommie på tåget och sedan förtsatte vi alla med tåget till Södertälje. Jättekul att jag satt svettig och i mjukiskläder (hann inte duscha innan) medan de andra var fina och rena. Haha! Det första jag gjorde när vi kom till Peter var att sno hans dusch, så nej jag var inte äcklig hela kvällen. Dock hade jag glömt mina leggings och jag känner mig mer naken utan strumpbyxor eller leggings än vad jag gör i bara volleybollshorts och sportbh. Sjukt det där! 

Hos Peter i övrigt blev det väldigt god mat, väldigt god samt sing star. Bara jag som inte förstår det roliga med de? Haha! Ja för övrigt jag vet att jag är värsta tråkmånsen så fort jag är trött... Åkte iaf hem med sista tåget, vilket numer tydligen går 01.10 positivöverasskning. 

Puss  

Imorgon...

Ja så mycket som känner hända imorgon! Dagen börjar kl 7.30 då Jasmin och Sarah kommer hit för att hoppa in i bilen och sedan beger vi oss till Uppsala och Fyreshov där hela dagen kommer spänderas. Vi kommer spela volleyboll hela dagen, kommer bli 5 matcher oavsätt om vi vinner någon eller inte. Haha vi kommer bli krossade av Uppsala F93, men roligt ska vi ha. Sista matchen spelas antingen 17.15 eller 18.15 vilket betyder att jag kommer komma ganska sent till Peter, tråkigt nog. Men så fort vi är klara så blir det till att skynda till första bästa tåg och sedan ta mig till Södertälje. Men men någon gång kommer jag ju komma fram till Södertälje!

Nej nu måste jag packa och sedan blir det till att gå och lägga sig tror jag, om jag ska orka hela imorgon vill säga.

Puss

Lite info sådär...

Studenskivan kommer inte att bli på Mango, tydligen var det inget bra ställe att ha sin skiva på. Men har nu pratat med lilla studentmäklaren och vi ska kolla på lokar på tisdag, så ni, syfter på er i klassen, som känner att ni vill vara med och välja vänligen följ med.

Puss

Sono una golosa...

... È la mia professoressa non aiuto mai sosta. Haha!  Jag är en gottegris och min lärare hjälper mig aldrig sluta!

Dagarna rullar förbi i snabb takt. Det är redan fredag och det har gått fort, fort, fort denna vecka. Höjdpunkterna från veckan har väl vart... ehm hjärnsläpp... Nej kommer ju inte ens på vad jag gjort i veckan. Hmm!

Måndag: Skola, hem och sedan tränig
Tisdag: Skola, hem och sedan träning med flickorna.
Onsdag: Skola, lunch med Iza, mera skola, hem och kolla på AIK-DIF (eller räknas det som att kolla om tv blev svart var 15:e sekund?)
Torsdag: Skola (läänge) sedan träning och så hem
Idag: Skola, handla lite smått och gott och sedan hem, där jag är nu.

Veckan har väl inte vart så händelserik. Men fort har den ju som sagt gått. Efter att jag är klar här tänker jag nog sova en stund, sjukt jobbigt att börja redan kl 8 på fredgar, det tycker Anneli också, hihi. Ännu senare ska jag städa och sedan sova ännu mer. Imorgon är det nämnligen cup i Volleyboll, kommer bli ca 10 timmar spelande på en dag, härligt, härligt. Sedan på kvällen blir det till att åka hem till Peter och fira att han fyller år, hela 18 år fyller han!!

Puss

Dove's reklam

Tjock?

Äntligen lite nytt!

Wiie pappa och mamma berättade idag att vi ska göra om toaletten i hösten och att jag (ehm och Anna) har ansvar för all inredning och val av kakel och klinkers. Jag har så många idéer och tankar... Är inne på lite äldre look med marmorfärgat i hela badrumet med ljusblå inslag eller hel vit med djungelgröna detaljer. Hmm ska ta och fundera riktigt noga innan jag väljer ngt helt. Ska alltså inom den närmaste veckorna ta och göra en liten utflykt till någon kakelbutik också och inhämta inspiration. Åh kom just att tänka på att det kommer bli nytt ljus där inne också, va härligt det kommer bli när man ska sminka sig. Haha jag är typ jättelycklig över denna oväntade kommande renoveringen. Fast jag hade ju iofs annars tänkt handla lite färg för mina egna pengar och måla mönster över det dötrista tapeterna som finns där idag.  

Puss

En film, två film ,tre film...

Igår kväll spänderades hemma hos Sainey kollandes på filmer. Det blev ganska många filmer till slut... Vi hann kolla på Bring it on 2, 3 och 4 samt en galen dag i New York och vi avslutade de hela med en engelskfilm dubat till Kinesiska och textad till svenska. Haha!

Puss


Det ljuva livet...

Sitter i soffan framförtv:n och kollar på den underbara filmen Pongo och det 101 dalmatinerna! Har dessutom en skål med chokladglass framför mig. Underbart helt enkelt!  Har inte sätt filmen på typ 100 år! Men den är ju supermysig... Tänk bara på den gulliga hunden som ramlar ner för pelaren när han skäller och den lilla valpen som blir skrämd av tv:n. Åh! Minnen om barndomen!

Nej nu ska jag ytterligare försvinna in i tvrutan och skålen med glass!

Puss

Säg vad?

Sainey - Vill du bada skumbad och smeka mig varm?

Fredag...

... är den sämsta dagen på veckan med mitt schema! Alltså jag är den som går upp först i familjen på fredag, det säger ganska mkt ska ni veta! Eller dem andra i familjen har blivit ganska lata nu mer... Jag behöver iaf gå upp kl 6 för att sedan åka i morgonens VÄRST rusningstrafik, bara en halvtimme senare är det mkt lugnare och skönare att åka, men det funkar inte. Anledningen till att jag går upp så här tidigt och står ut med massan strassade trafikanter är? Jo att jag ska ha 1 hel lektion i skolan på 1 timme och 50 minuter! Svåraste kursen måste det givetvis också vara; Kemi B. Ibland undrar jag om jag har dålig karma eller ngt, Joanna den lyckogumman börjar ju 12.40 varje fredag!

Dagen idag har iaf vart effektiv. Hade prov på kemin, gick väl sisådär, efter det så bar det av till jobbet. Var klar på jobbet vid 11 tiden och åkte sedan och kollade lite i butiker i staden. Skulle behöva typ två klänningar till för att klara av hösten utan garderobsbekymmer, men hittar ingen som faller mig i smaken. Får göra ett seriösare försök sedan när pengarna kommer in på kortet nästa gång... Fixade lite ärenden i gamla tråkiga jakancentrum gjorde jag också och begav mig sedan hemåt för att äta en riktigt mumsig lunch... med mig själv, haha! Senare ikväll kommer Sainey hit och ska sällskapa med mig... ska kolla på film och så. Mkt trevligt ska det bli.

PussPuss lilla du!

Dumma jävla knöl...

Ja, nu när jag äntligen börjat träna någorlunda regelbundet och hårt ja då kommer alla mina gamla problem tillbaka. Är inte livet helt fantastiskt komiskt?

Ja nu är det som så att mitt underbara knä är drabbat av den underbara åkomman schlatter (ursäkta men namnet är så fult att man bara vill skratta lite...). Iaf den finns där, den smärtar, den kommer aldrig försvinna, kommer alltid göra ont så fort jag anstränger mig någorlunda. Har haft det sen jag var härliga 13 år eller något sådant. Beror på att man växer för fort och får en knöl under knät. Har och göra med de nedre lårfestet. Jag vill operera bort den, de kunde man tydligen inte läkaren skrattde åt mig när jag sa det. Mitt förfärliga onda, som jag skrev om igår, beror på att jag har överansträngt hela knät. Kan det bli bättre? Ska iaf smörja in med anti-inflamatoriskt 3 ggr per dag i minst 5 dagar. För att tillfälligt bli av med smärtan, men nästa gång jag tränar riktigt ordentligt kommer skiten komma tillbaka.

Har dessutom ont i mina fötter igen, vilket jag inte haft på typ 6 år. Men självklart kom även det tillbaka efter träningslägret. Vet iaf hur jag ska få den smärtan att försvinna. Men det är ändå lika irriterande.

Jag vill ju verkligen sats på volleybollen, jue! Jag vill ju verkligen inte sats på smärta, jue!

Puss



Schlatter ska tydligen försvinna i och med att man växt klart, jag vill inte bli längre! Hallå hjälp!

Beachvolleyboll

Bara jag som är sugen på att åka till beachvolleybollhallen och spela? Joanna? Kolla in den här länken!

Joanna vi är tyvärr på tok för gamla för Skol WM i bechvolleyboll, det sög ju. Men kul att få leka med den tanken iaf.

Puss

Aje

Är ganska trött och jag har en fruktansvärt ont i mitt lilla vänsterknä. Har inte haft så här ont imitt knä någonsin, vet inte alls vad det kan vara. Suck! Ska riga till sjukhuset imorgon så att dem kan kolla och säga vad som är fel, vill verkligen slippa värken. Men hallå pappa påpekade just att jag nu mer behöver betala för mina läkarbesök! Det är ju orättvist varför kunde jag inte ha fått ont i knät för en månad sedan??

Träningarna med 95 tjejerna är otroligt givande för min personliga utveckling, otroligt nog. Hela tiden får man nya idéer om hur man kan få tjejerna att vilja träna. Jätteroligt är det iaf.

Nej nu började ju Top Modell så nu riktar jag min kocentration till det istället!

Puss


...

Hallå Hallå

Helgen som vart har vart något ansträngande. Haha, träningsläger med volleybollen fick min kropp att känna hemsk träningsverk. Men roligt hade vi, iaf jag. Tråligt att Trui ska sluta som tränare och flytta till Belgien, men roligt "avslut" med henne och de andra i laget med middag på en pizzera och sedan massa godis och lekar, haha! Lyckades även få en del slag att bli mkt bättre tack vare all träning! Dock har jag fortfarnde problem med att smascha samtidigt som jag hoppar, haha extremt jobbigt att få till rörelserna samtigt.

Idag har jag gått i skolan på min geografin. Riktigt omotiverad i skolan är jag dessutom. Att det ska vara så tråkigt! Sitter hemma nu, har precis ätit lunch med Anna. Ska nog gå och sova en stund nu.. Haha fortfarande lite energi att ta igen... Sedan är det träningen igen ikväll.

Puss

Högskoleprov och nya sneakers...

Då har jag nu anmält mig själv, tack vare pappas bankkort, till högskoleprovet. Tycker att det är väldigt irriterande att jag inte får VISAkort från banken så att jag kan betala själv nästa gång. Suck på SEB. Men tillbaka till ämnet. Ska som sagt nu då göra högskoleprovet, skräckfylld förväntan. Vi får se hur det går... Jag har ju inte ens någon anning om hur man gör... haha eller vad man nu ska säga. 

Idag handlade jag även ett par sneakers, wiie dem är fina... Får kanske mina fötter att se större ut än nödvändigt, men jag orkar inte bry mig om det komplexet längre. Kolla så vackra dem är... och SKÖNA! Vad härligt det är med sköna skor, funderar på att statsa helhjärtat på detta i framtiden (nej det kommer jag aldrig göra, men ändå). Inhandlade även en ny tränings t-shirt samt en... ehm... kofta i svart.

Här är då mina nya små älsklingar (inte axakt dessa.. för dem hittade jag inte på bild, men nästan..)

Varför?

Arkitektur drömmarna är svårare än väntat att uppnå... Jag kommer vara ca 1,0 poäng ifrån att bli antagen på KTHs arkitektur utbilding med mina poäng. Jag kommer inte komma in via arkitekturprovet... kolla bara här så förstår ni varför. Vet inte om jag kommer ha ngn chans att komma in via högskoleprovet, har ju aldrig ens prövat det ännu (ska dock det i höst har jag nu bestämt). 

Men som jag sa till sainey:
 - alltså kan jag inte bara få gifta mig med fredrik ljungberg och leva som en lycklig fotbollsfru resten av mitt liv?

Nej nu ska jag göra det jag satte mig vid datan för.. nämnligen plugga!

Puss


En dag som denna är en typisk onsdag, eller?

Små glädje ämnen i vardagen höjer humöret helt. Som att jag precis fick gå från lektionen typ 5 min innan alla andra för att jag redan kunde det vi skulle gå igenom. Sådan härlig känsla att slippa, haha jag är en tönt. Men dagen till ära en ganska gullig tönt om jag får säga vad jag tycker.

Resten av dagen kommer spänderas i jakobsberg troligen. Jag ska efter skolan hem och plugga italienska samt psykologi. Jag tänkte även pröva nya Sats i Jakobsberg, dock hade dem inga pass som passade mitt schema. Men ska nog dit och springa en stund tror jag... för annars riskerar jag att behöva ut och springa i naturen med Anna. Vilken hemsk tanke springa i naturen, usch och fy, haha! Hade även tänkt att spändera viss tid i centrum spanandes efter nya skor och lite annat smått och gott.

Nej nu borde jag börja med mitt arbetei tekniken... Borde kanske gjort de redan från början.. men orkade inte, för det är ganska lätt.

Puss


Find yourself?

I fortsättningen kommer jag att sluta med att försöka att leva upp till era förväntningar. Jag kommer bara lyssna på mig själv och på hur jag mår.

Jag lider av stress och det kommer bli svårt att klara av hösten som kommer. Jag kommer därför att ägna de närmaste året till att hitta mig själv igen. Vet inte hur lång tid det kommer ta, men det får ta den tid tar känner jag. Så om ni anser att jag är annorlunda framöver har det sin förklaring, gilla det eller inte det är upp till er.

Jag vill inte längre bara vara samma tråkiga jag utan jag vill bli den jag vet att jag är....  


Jag hatar SL

Idag visste jag att det var förseningar i tågtrafiken, därför jag till stationen 25 minuter innan tåget vanligtvis går, alltså var jag där 12.05. Kommer dit och det står att tåget som vanligtvis går 12.16 är i tid och ska gå, jag tänker ja men då kommer jag ju bara i extra god tid hmdidumdidum. Klockan går och blir 20 över, jag börjar undra varför tåget inte kommit. Går och kollar på tavlan och då finns inte tåget längre med! Jag blir irriterad men tänker ja ja tar väl 31 tåget då... Kollar en gång till på tavlan och där står det 12.31 beräknad ny tid 13.06!! Jag skulle till skolan för en 50 min lektion som började 13.00. Vem älskar inte SL?

Dumma dum tåg! Jag hatar er!

Puss

Blev extra deppad när Martin sa: Men varför tog du inte taxi SL hade ju betalat!! Ja det var ju dagens stora fråga...!


Pension

Jahaja då var man officellt gammal då! Haha fick tydligen mitt första "röda kuvert" idag, ni vet det där som de alltid är reklam om på tv:n av ngn anleding. Fast jag fick bara ett litet, men tycker ändå att det är komiskt! Jag samlar numer tydligen tjänstepension (ITP) hos Collectum från Sweco. Woho!

Tycker att det är väldigt komiskt att jag tydligen nu officiellt börjat pensionsspara, men det kanske bara är jag som skrattar åt detta vad vet jag, haha!

Puss

Sturebadet...

... Här kommer jag!

En av det bättre presenterna från födelsedagen betstod av ett kort som berättade att jag och mamma och jag ska till sturebadet och njuta! Så underbart, ilove! Blir väl någon gång de följande veckorna. Jag har just valt ut att vi ska få ansiktsbehandling samt kurbad, inte helt fel alls. Dessutom ingår även gruppträning, gym, bad, bastu, aromarum (vet inte riktigt vad detta är men låter härligt) samt  upplevelsedusch (haha vad tusan är en sådan?). Vi ska alltså försöka passa på att gå på en gruppträning och få det bekräftat att konditionen kanske inte är på topp, men kul ska det bli.

Så spännande och härligt det ska bli! Älskar att min mamma vet att det är den här typen av saker jag bara älskar!

Puss

Dessa jävla myggor

Det svärmar av dem värre än i somras. Vart kom dem i från? Dels så blev vi, jag och 95 tjejerna, attackerade när vi hade fysträning sist... det vart liksom outhärdligt med så mycket myggor. Dels så är det olidligt att vara utomhus just nu (på landet). Det kommer myggor i svärmar stora som åskmoln och bara attackerar om man ens vissar en lilltå utanför dörren... därför sitter jag här vid datan framför brasan istället.

Puss

Fredag

Jag har shoppat! Och det ska ni veta mina damer och herrar var länge sedan. Eller det var iaf länge sedan jag shoppade med glatt humör och visoner i huvudet.

Jag har idag handlat:
 - två underbara tunikor från Sarah, visserligen samma modell men i olika färger. 
- en nya svart kofta då min senast gått sönder, över använt plagg det där. 
- en lite lösare kortärmad poloklännig/tröja. 
- Shampoo, balsam och hårinpackning från Sachajan
- Ett skärp i svart.. men funderar på att lämna tillbaka det då det inte passade med polon jag köpt vilket jag hoppats på...
- Fick även en ny busskortshållare i svart typ fuskkrokskinn av Anna som födelsedagspresent.

Efter den vilda shoppingen vart det bio; Wall-E med Anna. Eftersom att vi var ute så sent (i tisdags) så fanns bara biljetter till 16.10 det andra var slut. Så tidigt bio och sedan trevlig middag på vårat ställe, haha Joanna räkna ut var!

Skulle ha gjort min kemilabb nu, men självklart glömde jag typ det pappret tsm med bl a geografiboken på tåget (för ett tag sedan) och jag som verkligen inte tänkt att just det pappret var med där. Suck måste verkligen ringa SLs hittegods.

Puss


Vad som får mig att le...

... Det är du underbara Selecta Maskin på Karlberg. Haha! Alltså jag bara älskar den. Det har nu det senaste fem gångernarna blivit så att jag fått två kexchoklad istället för en. Det är så härligt när man är trött och sliten och bara behöver en kexchoklad för att bli glad igen och så får man två istället. Himmelskt! Ta maskin nr två och tryck in nr 34, få inte panik när den första inte ramlar ner, utan vänta lungt på att maskin säger upprepa val. Tryck då in nr 34 igen och ta din vinst två stycken kexxhoklad. Så underbart... eventuellt kan man behöva lite Malin tur också.

Haha!

Puss

Nackdel: Du har då två kexchoklad som din figur kanske inte behöver hjälp av...

Life goes on

Jag är så trött så trött. Haha har väl inte riktigt återhämtat mig från i söndags. Men va roligt var det. Haha hälften av bilderna som Sarah lagt upp på facebook har jag inte ens ngt minne av.

Måndagen bestod till att gå i skolan, jobba och träna. Jag är så glad över att volleybollen faktiskt dragit igång, känner att om ett tag så kommer min kondition och det otroligt nog vara uppe på topp igen. Ska bli kul att åka på träningsläger med laget nästa helg. Woho!

Idag var det ju skola, mindre roligt. Fattar inte varför jag är så lätt uttråkad!?! Sedan bar det av till jobbet där jag suttit och sammanställt diverse listor. Efter jobbet var det träning med tjejerna igen och pappas slutsatts var: Malin du måste jobba på att förklara tydligt. Haha jag är tydligen otydlig...

Nu ska jag fixa med lite grejs och sedan ska jag gå och lägga mig är det tänkt. Snälla låt mig somna snabbt! Har inte kunnat somna lätt de senaste veckorna, jobbigt nog.

Puss


Jag hjärta Sainey



Vi är ju bara så snygga! Haha! Hittade bilden nu när jag laddae upp alla bilder från i somras, älskar bilder när man ser lagom ful ut, haha!


RSS 2.0