Fotboll

Jag tror inte att det finns någon bättre sysselsättning helt ärligt. Denna underbara sport kan man dels kolla på och dels spela. Ska ikväll hem till Sainey den loppan och kolla på kvällens match (ManU - Barca) och hon har tydligen laddat med chips! Känns som om det blir en riktigt tjejkväll: Jag, Sainey och Elin kollandes på matchen med varsin chipsskål i knät! Haha wonderful!

Förra veckan så pratade jag med Naomie (ni vet hon på volleybollen) och jag frågade om jag eventuellt skulle kunna få spela i hennes (eller va man nu ska säga) fotbollslag. Hon spelar i ett korplag med sin klass. Hon sa att det troligtvis skulle funka och som jag känner just nu så hoppas jag bara att jag kommer ta tag i det och faktiskt se till att de blir så och så att det inte bara blir prat: Tänk vad härligt och börja spela fotboll igen!

Nej ska äta nu!

Puss

Lovisa Fisa

Det är en bra härlig person. Jag kan verkligen så vara mig själv med henne, inte för att jag inte kan det med er andra. Men ja ni förstår... hon lockar ut det darkside of me! Haha på mer en ett sätt! Det blidde iaf en härlig promenad genom stan med skratt, bara ben och en massa kollandes.

Tack för en trevlig dag i solen vännen!

Quale - Vilket (på italiano)

Helt plötsligt när jag var ute med Zingo för några timmar sedan slog det mig Jag har ju italienska prov imorgon och jag har knappt koll på vad vi ska ha prov på! Så jag tänkte jag måste börja plugga... vilket jag gjorde efter  att jag handlat mat och medans jag gjorde middag. Nu har jag precis ätit och ska snart gå och plugga igen, men alltså kort sagt det kommer inte gå speciellt bra på provet!

Men i övrigt har jag idag gjort nationellaprov i Engelska B skriv delen. Jag kan inte skriva när jag får ett papper där det står skriv om detta och gör det nu! Så jag har inte några högra förväntningar på resultatet. Men nu är iaf det gjort. Efter tråkprovet så åkte jag iaf och lunchade med min lilla pappa. Det var trevligt och pappa hade faktiskt tid och var inte så där jättestressad som han brukar vara när vi lunchar. Vilket gjorde mig väldigt glad, för min pappa är en sådan där människa som är superstressad väldigt ofta . Han brukar tycka att våra luncher är väldigt långa när dem bara är 15 min! Japp ett tag så var våra längsta luncher 20 min! Fast han har som sagt blivit bättre och idag var det nästan en timmes lunch! 

 Puss

Uppföljningen på mitt lilla problem

Då den tråkiga lilla mobilincidenten hände och jag står utan mobil telefon så har nu pappa erbjudit säg att åka och handla ny mobil samt skaffa nytt abonemang åt mig. Jag tycker om min pappa, för när jag punkterade att jag inte kommer kunna betala tillbaka förens efter jag fyllt år (den 31 Augusti) så sa min pappa: Ja, jag vet...

På onsdag kommer iaf äntligen att skaffa Comviqkompis. Har dessutom redan bestämt att jag ska ha en sådan här mobil:
image75

Puss

En dag i det gröna sköna

kom precis hem från en mysig dag i det gröna sköna. Har vart med Iza och Linnéa och picknickat i Tanto. Väldigt mysigt var det. Kändes som på den gamla goda tiden när vi bara var små oskyldiga flickor. Vi fittrade, kollade in "männen" som spelade fotboll (HAHA) samt åt som vi alltid för mkt mat. Vi gjorde ett stopp på hemköp innan vi begav oss mot tanto och kort sagt så var våran korg full efter det besöket.

Väldigt trevligt, jag ser fram emot fler av dessa tillfällen flickor!

Puss


Malin i ett nötskal

Ja då har det hänt igen! Förra fredagen var jag tvungen att byta mobil då min gamla kolapsade och inte ville hitta ngt nät. Anledningen: Jag hade tappat den för mkt i golvet. Iaf så byte jag mobil till pappas gamla, alltså inget att hurra för men den var iaf relativt bra. Jag har äntligen börjat komma överens med den och jag klara av att skriva sms på mindre än 5 min, med detta vill jag ha sagt att jag trodde att allt var frid och fröjd. Men icke sa Nicke! När jag hade lite brotom så packade jag lite slarvigt (läs katsade jag) ner min mobil och annat i väskan och när jag tog upp den på tåget hade skärmen spruckigt. Vilket inte vart något annat en ett skönhetsfel om nu denna himla skärm inte vart touchscreen på den! Så nu är hela mobilen fuckade, så försök inte ens ringa på den. Det kommer inte funka!

Kan ju även berätta att jag beställt ett nytt bankkort IGEN. Anledningen denna gång: När mitt gamla kort blev uppätet så skulle jag få ett nytt kort + kod. Kortet kom på posten men inte kortet vilket gjorde att dem på SEB var tvungna att spärra det. Men vadå jag har otur??

Puss 

Ovettig Lördag

Det är lördag och jag har inte gjort något vettigt överhuvudtaget! Eller jag har ju iofs ätit frukost/lunch samt plattat håret. Så duktigt har jag varit. Resten av tiden har gått åt till att burra ner mig i täcket och kolla på tv. De ena dåliga programmet efter det andra, men det är lördag så vad förväntas av mig egentligen?

Ska ta och fixa naglarna har jag tänkt... Men som vanligt när jag får den idéen kommer säkerligen något annat dyka upp innan jag tar och målar naglarna!

Puss


Man lever ju längre med ett gott skratt...

.. och så härligt roligt som jag haft ikväll har jag inte haft på länge. Jag älskar Linnéa och jag älskar (just nu och endastr nu) jakan. Haha, alltså våra hej-vi-har-inge-bättre-för-oss är det bästa som finns. Vi kom just från videoebutiken och Linnéa anser att jkag flirtade med herr-jag-jobbar-här. Vilket fick mig att kasta alla småpengar på henne... Medans vi gick förbi jakans hetaste inneställe (läs tråkig förortszklubb) så alla 5 vakter började ropa efter oss. Dem ropade: Du tappa! Du tappa! Du tappa! Haha fast det var ju ganska tydligt att jag inte tappade dem.. utan kastade dem med avsikt att träffa Linnèa. Haha!

Vi har även hunnit kolla på youtubeklipp med five, då Linnéa är helt nyförälskade i five... Haha. Vi har dessutom suttit och prata om engelsmän och om metalgreker! Haha!

Hade gött!

Puss

Linnea..

Hon är inte längre min vän. Hon är inte värd min kärlek längre, hon tänker inte låta mig följa med! Hon litar inte på att jag kommer stå emot alla frestelser som kommer dyka upp. Hon tänker åter igen lämna mig gråtandes i sthlm...


Så har dagen svischat förbi

Började med en på tok för tidig start på dagen.. vilket iofs berode på att lilla mamma fyllde år och vi sjöng! Grattis i massor! Efter en som sagt för tidig start på dagen, som visserligen bjöd på scones till frukost, så väntade en arbetsdag! Ja jag vet att jag borde gått på skolans kom-och-lyssna-på-anti-våld men jag behöver joba! Jag har inte jobbat på sjukt länge (=vilket vi alla vet betyder no casch at all) så jag var faktiskt tvungen att be mamma att sjukanmäla mig så att jag kunde jobba istället. Jag jobbade iaf på mitt älskade Auto Motor Sport. Idag blev jag faktiskt lite tårögd, för dom brukar aldrig liksom fråga om jag vill vara med och fika, men idag då kom Fredrik (jag är 99,9% säker på att det är rätt namn) och frågade om jag inte ville ha lite fika jag med. Jag blev tårögd, men jag var så chockad att jag tackade nej! Haha ganska komiskt faktiskt (och japp detta är ännu ett bevis på att jag är lätt patetisk). Efter halva arbetsdagen så begav jag mig in mot staden Sthlms inre för att uträtta ärenden. Väldigt trevligt att få träffa dig igen vännen Malin, hihi! När jag fått en liten pratstund med sötisen så begav jag mig tillbaka til jobbet och fortsatte aktivt att jobba. Fick även tillfälle att prata med Mia som nu har insätt min dåliga ekonomiska  situation och ska prata med Herr-AutoMotorSport om min lön! Wiie! 

 Nej nu börjar släkten dropa in så jag ska rusa och fixa det sista!

Puss

Patetisk

... Jag måste erkänna att ibland är jag anningen patetisk. Till exempel så tyckte mamma att jag skulle handla leggings och ger mg pengar... hitills inga fel... men sen lägger hon till: För du misslyckas ju med att spara själv (läs du är en hopplös slösa). Vilket leder till att jag ställer till med en scen (läs skriker och är allmänt mest irriterande i världen) och säger att jag inte tänker handla några leggings med hennes pengar! Mamma går hemifrån och jag hämtar pengarna och går och handlar ett par leggings. Precis exakt så patetisk är jag innerst inne, fast berätta inte det för någon!

Puss

Shppingabstinens

Jag såg för någon vecka sen ett par riktigt snygga skor från vagabond. Dom var gula och vita, dom hade väldigt hög kilklack och det var lite seglar stil över dem. Iaf så blev jag förälskad i samma sekund som jag såg dem. Dessvärre hittar jag dem inte på bild, så jag kan tyvärr inte dela med mig av kärleken. Dessvärre har jag för tillfället inge pengar heller, så jag kan ju lika gärna försöka glömma dem, buhu.

Det kom just hem ett fult litet reklambland från Kappahl. Jag hade inget bättre för mig så jag kollade igenom den och hittade denna sötnos:
 
Sen skulle ju inte tre par skor, som dess, från skopunkten inte vara helt fel

Men då pengar inte riktigt existerar för tilfället och måste-köpa-listan är väldigt lång lär jag inte handla något av ovannämnda saker. Min måste-köpa-lista:
- Inomhus volleybollskor
- Jogginskor
- Volleybollshorts
- Fjädrar (haha)
- Jeans (även om jag hatar detta plagg så räknas det faktist som en nödvändighet att äga ett par.. och tja mina andra är lite trasiga)
- Leggings (väldigt nödvändigt att ha ett flertal av detta underbara plagg om man nu vägrar jeans)


Puss



 


Ännu en dag av denna förkylning

Men sedan får det allt vara nog! Jag är trött på att behöva sova bort dagar som denna när solen skinner väldigt starkt och klart! Fast tack vare att Zingo var hemma så fick jag iaf en liten prommenad i solskenet och ärligt talat så är jag ganska säker på att det var den lilla prommenaden som kommer göra mig frisk! Förutom promenad så har jag hunnit med att städa, utan att mamma tjatat!, känner mig fett duktigt ska ni veta.

Imorgon fyller btw min lilla mamma år och jag vet inte alls vad jag ska ge henne för ngt! Om det är någon som har en bra idé så säg bara till!

Puss

Omväxling förnyar...

på fler än ett sätt

Nu har jag gjort n¨ågra förändingar här på bloggen. Som ni vet är jag väldigt förtjust i enkel design, de passar liksom mig. Tyckte att den korall röda färgen passade bra så här till sommaren!

Puss

Jag är på kreativt humör...

Eftersom jag ändå bara sitter hemma och snorar så tänkte jag att jag skulle passa på att byta ut den vintriga designen här på bloggen... Har så många idéer om hur det skulle kunna bli.

Här är en eventuellheader som jag faktiskt är väldigt nöjd med:

Det är sommar!

Alltså det äår ju helt underbart vad bra väder kan göra en lycklig.

Nu är det som så att som ni vet, dem flesta känner iaf till det, så har jag vägrat allt vad tråkiga vinterskor heter sedan januari och idag så blev det första dagen med bara ben (nej begiea strumpbyxor räknas inte). Det är helt underbart att veta att i fortsättningen behöver jag inte ens tänka tanken jeans! Usch vad jag hatar allt som har med det obekvämma plagget att göra!

Dock så har jag dragit på mig en förkylning, vart kommer den ifrån, hihi??, så jag orkade inte gå på det sista lektionerna idag, vilket iofs bara var tråklektionerna Engelska och Historia. Så  resten av dagen ska spänderas under dunntäcket framför tv.n!

Puss


Kan det bli bättre?

Middagen idag bestod av pastasallad med mozzarella och kyckling, till det tog jag och mamma varsit glas vit vin och vi åt middagen ute på balkongen. Solen sken och maten var jättegod, det kan helt enkelt inet bli bättre!

Puss

Otroligt, men sant

Det fiinns ett fåtal moments då lilla fula förorten Jakobsberg faktiskt är vackert. Alldeles nyss var ett sådan tillfälle. Tänk er en sol som lysser starkt och klart, en himmel blåare än blå, röda- och gulategelhus, inga fula fjortisar så långt ögat når, grönt gräs längsjärnvägen och allt som hörs är klick,klockandet från mina skor. Det är vid dessa tillfällen jag faktiskt förstår varför mamma och pappa valt att bo här i denna tråkiga förort utan något som helst liv.

Myskväll

Hallu!

Jag tänkte berätta att ikväll blir det myskväll, med min lilla mamma. Eftersom att pappa och Anna är i Falköping på volleybollturnering är det bara vi två hemma ikväll, så därför tänkte vi passa på. Vi ska hyra film, handla hem god mat från någon restaurang, handla glass och jordgubbar och bli lite tjockare! Hihi ska bli jättemysigt! Det var länge sedan vi gjorde nått sånt.

Puss


Ett inlägg om fredagen

Jag tänkte blogga igår kväll.. men då funkade inte blogg.se... Jag blir så ledsen när det händer

Igår var en dag som känndes lite upp och ner... Dagen började med svenska där vi kollade på film, om det inte vart för Joseph hade filmen vart sjukt tråkig, men nu satt jag brevid Joseph så jag skrattde genom i stortsätt hela filmen, trots att den var seg och ganska tråkig. Filmen heter, för er som undrar, Jerusalem. Efter svenska var det italienska och jag tror att det var den tråkigaste italienskan jag vart på på länge. Efter att skolan sedan var slut så satt jag kvar och pluggade Kemi fram tills klockan 17.00 för då belv jag utkastad från datasalen, ehe. Haha det sjuka är att jag satt och pluggade seriöst under i stort sätt hela tiden, men jag vart ändå inte klar för jag är så himla seg! Fattar inte riktigt hur det gick till, men men. Om det inte vart för Oscars sällskap hade jag nog död av tristess, det är så tråkigt att plugga själv. Men tack vare att Oscar satt brevid och pluggade engelska så kände jag mig iaf inte som en ensam pluggis. Haha. Eftersom att Sainey hade utvecklingssamtal vid 17.00 frågade Anneli om inte jag också vill ha det, så jag hade det efter Sainey. Det gick mkt bra och det känns bra. Vet precis hur jag ska göra med engelskan nu.

Efter lång skoldag blev det till att äta på McDonalds med Sainey och Elin, riktigt mysiga människor det där, samt åka till Solna. I Solna så var det AIK-Trelleborg som gällde, dock var matchen inte alls bra! Men AIK vann iaf till slut, så glada var vi iaf när matchen var slut.. När matchen var slut så rullade vi hem hit och kollade på film, åt chips och drack cola. Haha ja vi satsar stenhårt på beach -08! Filmen vi kollade på var Step Up och den var väldigt bra och japp vi satt alla tre och dreglade lite, hihu!

Nej nu ska jag städa! Suck kan mamma inte komma på roligare saker att göra på lördagar??

Puss

Jahapp

Mina läppar är totalt uttårkade och skriker efter Blistex (troe jag att det stavas), men den burken är tom.. så jag måste handla en ny.

Mina leggings har sprungit och gömt sig... Troligtvis anser dem att det är jättekul att leka kurragöma när jag har det stressigt på morgonen.

Jag har ganska nyss spillt smält smör över hela golvet! Så köksgolvet är heöt halt.. Anledningen till smältsmör: Jo jag bakade nyss två kladdkakor åt min lilla mamma

Hur kan man vara så dryg är tanken som studsar i min hjärna?

Jag har en ny liten vän, en Naomi. Hon spelar i damlaget (volleyboll) fast hon är bara 89:a. Hon undrade om jag vilje komma på hennes (eller ja Ncka gymnasiums) studentskíva

Nu måste jag springa!

Puss 

ja men se där...

Hejsan kära lilla blogg!

Jag har haft det bra den senaste tiden, känner mig liksom lite mindre stressad igen. Väldigt skönt att slippa vara stressad ska ni veta!

Gårdagen (måndagen) bestod av att gå i skolan... Inget viktigt med andra ord. Men efter skolan så tränade jag och Sainey, väldigt aktivt! Haha, dock har Andreas mobbat lite på oss för våran passivaträning. Men det är kanske man får ta efter att ha sagt: Suuuck det är ngn annan som tränar där, vi går och duschar istället! Haha! Efter träningen så åkte jag hem och lekte med Linnéa. Eller tja som vanligt tvingade jag henne att se på mina shoppingfynd. Haha jag borde kanske bli snällare och låta henne välja vad vi ska göra nästa gång. Senare på kvällen närmare bestämt vid 18.00 ungefär så åkte jag hem till Isa och Anders (nu ska jag även förklara detta: Isa är Katrins syster. Katrin är Mattias fru. Mattias är min morbror... Haha den ni). Där så åt vi (jag, pappa, mattias, katrin och såklart Isa och Anders) middag och kollade sedan på matchen! Väldigt trevligt sällskap. Synd att resultate blev som det blev, men att säga att det varit rättvist att Hammarby skulle vunnit det är bara fel! För alla vet vi att första halvlek faktiskt dominerades av AIK...

Idag börjades dagen med en låång dusch och mitt nyinköpta silverschampoot, det är så härligt att få bort det gula nyanser! Efter en härlig morgon så vart det skola, dock så håller jag på att tröttna totalt på vissa lärare! Säg va ni vill jag kommer ändå inte gilla dem. Sen efter skolan åkte jag först till mamma och hälsa på henne på jobbet (japp jag hade dolda syften) sedan åkte jag till staden med Sainey och shoppade en bikini. Alltså Sainey du vet vad som från och med nu är din och min hemligthet! Haha helt sjukt ska ni veta. Hittade iaf en jättesnygg överdel i rosa, orange, svart, vitt och köpte ett par hel svarta bikinitrosor. Känner mig faktist väldigt nöjd, jag känner mig inte helt ful så att säga. Efter jobbig bikinijakt blev det till att åka hem och slänga mig ner i soffan och typ somna.

Nej nu orkar jag inte berätta så mkt mer...

Puss

Kenth

Kenth han står brevid mig och vill att jag ska skriva att han är en kul, stor sexig filur!

Mysko som i läskigt

Igår kväll när vi satt på bussen på väg hem från flyget så dog all täckning på min mobil. Den har vart död fram tills för någon minut sen. Exakt när jag tryckte alternatvi nummer 9 på pappas mobil (efter att jag ringt kundservice och slagit in mitt nummer) så kommer täckningen tillbaka fullt! Seriöst läskig tahming! Iiih läskigt!

Puss


Analys av blogg...

Jag var som vanligt just inne på bloggkoll.com och hittade där en länk till en hemsida med något slags verktyg som analsyerar bloggar. Man skriver in sin blogg adress och upp kommer resultatet som beskriver vilken slags bloggtyp du är. Jag blev "vårdaren". Vilket betyder:

Vårdaren (the relater) föredrar att förlita sig på sina sinnen, det man kan se, höra och ta på. När de ska fatta beslut om något föredrar de att göra det med personlig värme och hur beslutet påverkar människor. Hur viktig frågan är för dem själva eller andra de bryr sig om är oftast det första de tänker på, medan den rent logiska analysen kommer först i andra hand.


De är mycket mer intresserade av fakta om människor än om fakta om saker och brukar därför ha ett smidigt socialt liv. De brukar trivas bäst i arbeten där deras omtanke om andra personer kommer till sin rätt - gärna arbete med barn och äldre, socialt arbete, försäljning (om varorna är konkreta) och serviceyrken.


Det som framförallt driver Vårdare är bra relationer med andra människor. Det kan vara både känslan av närhet med andra människor i nuet (att få hjälpa till eller bli hjälpt) eller upplevelsen av trygga och stabila långsiktiga relationer (familjen, vänkretsen, medlemskap i sammanslutningar etc ). De framstår ofta som sociala och personliga på gott och ont. Vill du få en Vårdares uppmärksamhet - pröva "hmm... skulle du kunna hjälpa mig med... eller hur mår du?".


Man kan ofta känna igen Vårdare på att de ofta använder ord som beskriver människor, känslor och deras uppfattning om dem.

Tycker ni att det stämmer? Jag tyckte att sista meningen verkligen stämde in på hur jag skriver, haha

Puss


Tillbaka i Sverige

Hejsan allihopa!

Jag är nu tillbaka i Sverige efter en trip till Italien. Resan var väldigt mysig! Maten var god, vädret var okej, shoppingen var bra och städerna var fina!

Tänkte lägga upp lite bilder sen, men just nu orkar jag inte skriva så mkt mer.

Puss

Himla jäkla skatt

Morgonen började perfekt, lång dusch, lite små packande, musik i bakgrunden osv. Helt plötlsigt hör jag hur posten ramlar ner i brevlådan, jag går och hämtar den. Bland dagsen post så fanns ett brev från skatteverket... Jag, utan tålamod som vanligt, öppnar det snabbt. Jag försöker hitta vart restskatten står... Efter någon minuts letande så ringer jag pappa för att få mina misstankar bekräftade. En tår faller lite snabbt längs kinden (för jag är en lipsill) och jag utbryter så vadå du menar att jag ska betal f*cking 3000 jävla kronor i rest skatt??? Men men men...

Så hääääääääääääääääär mkt gillar jag skatteverket just nu!

Puss

Slutet

Ja så har ännu en olycka skett... Eller okej kanske inte olycka, men det kom iaf väldigt olyckligt. Mitt älskade shampoo och balsam tog precis exakt slut! Hur lyckas hela världen vända sig mot mig? Jag trodde inte att varken shampoot eller balsamet skulle ta slut förens om ett bra tag, då jag fått Tina att inhandla stora frisör flaskor (med bra rabatt som Tina får tack vare att hon är frisör studerande). Men självklart säger båda flaksorna slurp när jag ska ha upp det i mindre flaksor... Aja nu har jag ytterligare ett problem att fixa. Att leta efter undangömda flaskor med världens bästa shampoo och balsam. Haha jag har stoppat undan lite små flaksor här och där... Så jag hoppas på att hitta någon!


Puss

Todays to do list

Go morgon allihopa!

Även idag är jag uppe med tuppen, väldigt ovanligt att jag är det två dagar i rad när jag har ledigt. Men även jag kan översaka.

Idag känns som en lite stressig dag, det är ju dagen innan våi åker! Wiho! Det ska bli härligt och mysigt! Under dagen så ska jag iaf:
- Träna m Joanna. Ska ta tåget om 20 min
- Träffa Sussi samt ge henne bilden som hon ska klippa sig efter
- Gå på lååång promenad med Zingo medans Sussi fixar håret. Ska bli kul att utforksa nya promenad ställen...
- Se hur snygg Sussi blivit i sitt nya hår
- Vet inte rikitigt men något ska jag sysselsätta mig med i några timmar
- Packa och tvätta allt som ska med
- Sova väldigt gott efter en lång dag

Hihi!

Tänkte bara nämna att lördagen var väldigt trevlig med promenad, fika på café 60, promenad och någon/ra timmar av skratt på BK. Haha! Trevligt som bara den var det iaf

Igår så var jag och mamma och Anna och fikade hos min Morbor (Mattias ta det lugnt inlägget är under projektering *fniss*). Jag tor bestämt att jag rullade därifrån. Katrin (Mattias fru) är nämnligen super bra på att baka *lite avis javisst* Efter den mysiga fikan så åkte jag och Anna till Outlet för att leta skor åt henne och det var när jag skulle ta ut pengar som olyckan skedde! Aja vi hittade tre par snygga skor åt henne iaf. Efter det så var det lite fixa hemma och sen kom Linnéa över och vi kollade på film.

Puss

 Skorna som vi köpte till Anna

Hej då min älskade vän...

Kalla mig olyckfågel eller klantarsel! Jag fattar inte varför allt alltid ska drabba mig, jag menar va tusan är oddsen för att mitt bankkort ska ätas upp av en automat två dagar innan jag reser till Italien. Då jag alltså är i ganska stort behov av det!! Anledningen till att jag skulle behöva det är att jag vill ha med det som lite försäkring om mina pengar skulle ta slut, ehe, så att mamma och pappa liksom smidigt kan skicka lite extra till mig, men icka sa nicke denna gång!

För övrig info kan jag ju berätta att detta är de 5 kortet under detta halvår som jag lyckats förstöra. Det första gick sönder (någon liten spricka genom magnetremsan bara, grrr). Så jag beställde ett nytt och efter någora veckor lyckades det bli av magnitiserat... Så jag beställde ett nytt som även det avmagnitiserade, pga min gamla plånbok (varför jag??). Iaf när mitt nya kort kom så beställde jag ett nytt och som alla vet så ska man ju klippa sönder sina gamla innan man kastar dem... Så jag ställer mig och ska klippa sönder de gamla, eller trodde jag, men det var inte mitt gamla utan mitt nya kort som blev kapat i två!!!! Suck det var alltså bara att gå till banken ge den snälla tanten i kassan ett gott skratt. Ja hon stod och skratta i några min och sa jag är ledsen att jag skrattar men din historia var ju rätt komisk, antar att den blev extra komisk med tanke på att hon såg listan med beställda kort samtidigt. Iaf nu så har jag klarat mig i cirka 2 månader utan att förstöra detta lilla underbara kort som ger mig frihet (förutsatt att jag har pengar på kontot). Idag kände dock automaten för att förstöra min hitintills lyckliga dag. Det sa slurp efter att jag slagit fel kod 3 ggr (inte mitt fel att min gamla kod sitter som reflex i fingrarna). Snyft, Snyft! Så tack vare att jag blandade ihop koder så är nu min frihet och lycka bort ryckt! Men det är lungt jag gråter inte... Ehe

Puss



Uppdate

Herr-SEB-kundservice sa skojar du? Det funkar inte så, du kan inte få ett nytt kort på mindre en ett dygn!
Detta sög!

Men pappas vän tipsdade om att på FOREX så kan jag typ skaffa ett kort som typ funkar som ett presentkort... Man laddar på pengar och sen sitter dem där på kontot och om jag behöver mer så ringer jag pappa eller mamma och säger: Jag har råkat shoppa upp allt.. kan ni ladda på lite till *blinkblink* Kortet kan jag dels ta ut pengar med från bankomater och dels så kan jag använda det direkt när jag shoppar, alltså som ett vanligt kort *wiiie*

Puss

Söndag morgon

Jag sitter här och fundilerar lite på allt möjligt... Den kommande resan ska bli så mysig och jag ser fram emot alla shoppingfynd som jag hoppas på. Jag tror även att det flesta av oss kommer att rulla hem från planet, vem älskar inte italiensk mat liksom?

Känner mig väldigt duktigt som gick upp redan för en halvtimme sen. Dock kommer jag inte vara speciellt aktiv idag, tänker bara lata mig. Kanske ska jag göra mamma glad och städa undan det sista i mitt rum.


Skickar här en lyckosprk till Lovisa som är  Södertälje och har match!


Nej nu ska jag lata mig ännu mer!


Puss och Kram <3


Keep walking

Solen skinner och jag sitter in och pluggar. Men i övrigt så känns allt jättebra!

Igår kväll så blev det en powerwalk genom staden. Haha, det skulle bara bli en normal och mysig promenad, men jag frös så vi gick riktigt snabbt. Vi är btw jag och Iza. Promenaden gick genom söder, city och åter igen söder. Vi hann med att prata en del, jag stod dock för det mesta av pratandet känns det som. Anledning: Jo jag var typ sockerhypad, så jag pratade om allt möjligt ointressant. Men that's me!

Nej nu tror jag att jag ska ta en dusch, fixa iordning mig och bege mig ut på en promenad med söta Zingo!

Puss


Nytt liv i ruffset

kom ganska just hem (ja jag har iofs bara hunnnit äta middag.. men ni fattar vad jag menar). Kom hem från salongen på Tinas skola.  Jag har besökt salongen ett otaliga gånger den senaste perioden. Men jag tror faktiskt att denna gång var den då jag hade störst leende på läpparna. Mitt något gula hår har nu blivit befriat från den fula och mindre gula utväxten. Håret har dessutom fått sig ett klipp, frisyren är ungfär densamma lite mer uppklippt på den ena sidanm (och ja hade jag kunnat höger och vänster hade jag berättat vilken sida det är mer uppklippt på, ehe). Så kort: Jag älskar Tina ännu mera nu!

Puss

*Bild kommer så fortfrisyren har dokumenterats*


Nej men självklart...

Sökte på: Guatemalas vegitationsperiod på google. Upp kommer Skåne odlar året runt om 75 år!


Fantasifull rubrik

det är torsdag mogon/förmiddag och jag sitter på CADlektionen. Jag är numer riktigt duktig på CAD numer, ehe. Nej men helt ärligt så börjar allt liksom att bli enkelt.

Jag är sjukt trött , men dagen kommer endå bestå av att gå på geografilektion, retoriklektion (med prov), hem och städa (för mamma ska ha middag igen!!!). Kvällen kommer förutom städning och middag bestå av massviss med pluggande. Jag ska skriva på svenskan spänningskurve grjen. Jag ska göra klart geografi uppgiften om befolkning. Jag ska göra klart kemiuppgiften. Men sen så är jag fri och lycklig... Alltså aldrig!

Ska gå och störa någon nu, jag orkar inte riktigt med något mer seriöst!

Puss


Solen skiner!

Och jag är alldelses lycklig av den anledningen! Det finns inget bättre än sol och lagom värme! Just nu är både solen och värmen perfekt... Iaf på dagarna, men morogonarna är fortfarande vintriga och hemska.

Just nu sitter jag och pluggar geografi, det är inte så roligt... Det är till och med uttråkande (det är illa i min lilla värld ska ni veta). Men jag måste ju göra detta arbete nu, eftersom att det ska lämnas in på fredag, ehe. Har gjort alla delar i arbet där jag ska klistra in kartor, men sen tog det stopp. Ja jag har alltså bara gjort det lätta ännu...

Nej ska faktiskt börja byta om inför träning nu. Ska iväg och träna volleyboll snart, ska bli himla kul! Dessvärre har jag ju glömt att påminna Sarah om att hon ska med och träna fört första gången, illa! Kom just på det och försökte ringa, men de gick ju mindre bra. Aja hon får helt enkelt börja om två veckor... Om hon fortfarande är intresserad vill säga.

Tidigare idag så har jag vart i skolan och haft kemi och idrott. Kemin bestod av en 10 minuts labb och idrotten bestod av styrketräning (dock väldigt oseriös sådan från min och Saineys sida) samt basket. Efter skola och ja allt det där så blev det till att luncha med en del från klassen på en liten pizzeria vid karlberg... där dom alltid glömmer en av beställningarna *haha* Men men trevligt i vilket fall. Jag fick mig även en promenad idag, jag manipulerade Sainey till att promenera i det vackra vädret, vilket resulterade i att vi följde efter Johan runt om i Solna... Haha!

Nej nu måste jag faktisk byta om så att jag hinner till träningen!

Puss

.r.u.b.r.i.k.

Blogg.se funkar igen.. eller ja det var ju bara tillfälligt avbrott.

Iaf guuud så jag har längtat efter att få blogga... har haft så mkt att skriva om, men nu är det lite blackout!

Malin min älskade är iaf tillbaka i skolan, ÄNTLIGEN! Tycker att hennes läkare borde skjutas som ger henne fel medecin.

Mina känslor vill liksom inte ner på bloggen just nu... men så fort jag kommer loss ur den här black outen så kommer det skrivas en massa!

Puss


RSS 2.0