Jag sitter och funderar

Middagen var inte så fantastisk som den brukar! Varför uppfanns rester? Jag hatar dem och tycker att det borde utotas! Men men ett I-lands problem!

Känner mig ganska glad, fick just en sådan där Happy-moment. Känner mig väldigt liksom tacksam över att ha en massa sötisar runt omkring mig hela tid. Är glad över att kunna sitta och ha roligt på lektionerna i skolan (detta inte bara för att jag är en nörd). Känner mig lycklig över att jag ÄNTLIGEN har ett jobb igen (japp ni läste rätt!) trots min urusla interjuv så fick jag jobbet! Ska väl börja jobba nästa eller näst nästa vecka! *wiiie pengar till Malin* Är glad över att min kära morbror är så trevlig att msna med! (haha han stavar lika bra som mig på msn).

Nej nu ska jag ta och faktiskt skriva en labbrapport!

Puss



Roliga kommentarer från retorik lektionen

Pål: - men det här är ju propannått Lovisa det är inte en vanlig tändare. Vet du vad propan är?
Lovisa: - Nej....?
Malin: - Det är ämnet med 3 C
Pål: - Malin du är en nörd!

Fröken lärare vars namn jag inte kan : - Idioter köper saker, idioter tänker inte, idioter är perfekt fungerarde maskiner (efter en stunds diskussion om presidneter och deras retoriska uppgift).

Pål skriver på en lapp och ger den till mig:
Ge Simon snusk!

åter igen

Nu sitter jag här i dataslaen och är super duktigt (tack vare att jag sitter brevid Oscar och srkiver av honom). vi har CAD-lektion så som på varje torsdagsmorgon.

Idag i morse så hittade jag inte mitt busskort (vilket även innehåller mitt skolkortsgrejs och mitt passerkort till Sweco). Så det vart en hel del panik och väldans mkt skrik. Som tur var så är kortet nu upphittat (dock på Sweco) så jag kommer få åka på bussremsa hela dagen! Suck på det!

I övrigt kan ju berättas om att Söta lilla Sarah har organiserat så att vi ska gå och fika på fredag (eventuellt) så det kommer bli mysigt. Sötisen sitter just nu mittemot mig och ser till att jag får i mig choklad! Mums!

Sen hade jag inte så mkt mer på hjärtat, men i will be back!

Puss

Smått och mindre gott

Tjoo allihopa!

Kom just hem coh väntar på att pappa ska ropa Det är mat nu! För jag är väldigt hungrig ska ni veta, trots den super goda lunchen! Var, som jag nänmde igår, och luncha med pappa på en kinarestuarange i solna. Det bästa med det hela är att dem gör världens godaste fried rise!

Dagen har för övrigt bestått i att gå i skolan... Där Fröken Karin Kemi utnämnde mig till dagens stjärna ^^ Hihi jag är så stolt över att jag klarade läxförhöret! Tycker att kemin är väldigt rolig! Sen efter två timmar kemi var skolan faktiskt slut så jag åkte till Sweco och jobbade, varken kul eller tråkigt.

Läste i en liten ful katalog som Anna fått hem som heter Sportlov 08 Järfälla. Läser då: Tjejdagar för dig som går i 7 eller uppåt  och kollar sedan på andra sidan där det står Killdagar för dig i 8:an eller 9:an! Haha! Jag tyckte att detta var väldigt roligt, det är nästan som om det bevisar att pojkar är lite efter i utvecklingen *hihi*

Nej nu ska jag gå eftersom att pappa uttalade de magiska nu-är-det-mat-orden!

Puss

Jag är här, vart är lilla du då?

Sitter och känner mig ganska nöjd just nu. Har klarat av två dagarna i skolan.. bara tre dagar kvar. Har kännst som om det går sakta men säkert framåt, så jag kanske klarar mig terminen ut (började tvivla för ett tag sen, liksom många andra.. skoltrötthet är jobbigt!). Imorgon är det skönt nog baar 1 lektion, nämnligen kemi lektion i 2 timmar, så jag kommer troligen klara mig ganska bra.

morgon är det dessutom jobba som gäller (vilket verkligen var ett tag sedan). Ska jobba på Sweco och det absolut bästa med det är att pappa och jag och kristina och troligen två till ska åka till restaurangen som gör absolut godaste fried rise i hela sthlm. Det är så gott att man blir lycklig, haha! efter lunch så är det jobba i några timmar som gäller och sedan efter det så ska jag på jobbinterjuv på Donken vid fältöversten (får se om jag får jobbet denna gång, man vet ju liksom aldrig).

Sen är tråkigt nog träningen inställd, börjar liksom bli kär i Volleybollträningarna. Apropå Volleyboll så var vi ju dels på möte förra veckan. Det var jättegivande och bra och trevligt, ledde dessutom till att träningsläger i Italien blir ett alternativ! Skulle vara en sjukt rolig grej att ha gjort, särkillt om Joanna, Sarah och Jasmine följer med (annars kommer jag inte våga åka, haha)! Igår så var det även årsmöte för Sthlms Vingar och på mötet koms det fram till att vi (vild vingar) varannan vecka eller nått ska träna med dam-lagen! Läskigt, men intressant! Under mötet så smet jag och Jasmine ut i köket en stund och gjorde oss varsin macka och när vi kom ut i rummet igen så frågar Trui: Du då Malin? Jag som ser ut som ett frågetecken säger: Vaa? Vilket leder till ett fnitter genom rummet. Men sedan förklara Trui vidare: Vill du vara ungdomsrepresentat i vårat blablagrupp (jag kommer inte riktigt ihåg)? Så nu ska jag sitta på möte med 2 tränare och 3 andra personer från damlagen. Haha, rolig tanke! Men men.

Nej nu ska jag gå och äta middag, varma mozzerella mackor, mums!

Puss

Dålig uppdatering...

... Jag ber så hemskt mkt om ursäkt för den dåliga uppdateringen!

Har så mkt att berätta, men vill inte tråka ut er så jag plockar ut det bästaste.

På italienska lektionen i tisdags (eller möjligen någon annan gång):
Anneli (på itailenska): Malin vad gillar du?
Jag (på it): Pojkar!
Anneli (på it): Haha jag visste att du skulle säga det!!

I onsdags på träningen:
Anna (våran tränare): Sen ska ni döda bollen (volleyboll uttryck)!
Joanna och Jag (vi står ganska långt ifrån varandra på varsin sida av nätet): Döööööda (väsandes)

I torsdags när vi skulle på Volleyboll möte så har vi lite problem... Vi är lite sena, vi har inte ätit och vi hittar inte, vilket leder till att vi köper med oss från Mcdonalds virrar runt på vallhallavägen och jag frågar en gubbe (samtidigt som jag håller i en hamburgare): Vet du vart artellerivägen ligger??? Haha det var lite komiskt. Väl framme så kan jag ju även berätta att vi plingar på fel dörr, pinsamt!

Fredagen bestod av dagis besök där barnen attackerade mitt block och mina pennor så nu har jag massa fina teckningar i blocket! Haha. Aja!

Lördag mysig kväll hemma hos Malin då sötisen för ett tag sedan fyllde år! Jättetrevligt. Kvällen bestod av att äta en massa, tjejsnack i Malins rum, singstar (nej jag var inte med och sjöng) och badrums prat. Och avslutningsvis en tågresa med mkt mycigt skratt!

Nej nu ska jag pyssa vidare med nått roligt (undara vad bara.. hmm).

Puss

All of this

Träningsvärk i hela kroppen (eller okej bara för att jag är en mes så överdriver jag, men har faktiskt rejäll träningsverk i både lår och rumpa). Tror att det är farligt för hälsan att träna Body Pump, haha.

Dagen har bestått av att gå till tandis, vilket automatiskt betyder smärta utan gränser. Jag hatar tandläkare, inte alls roliga personer. Fick typ spruta i tandköttet för att få bort bakterier som min himla visdomstand dragit åt sig. Om jag har otur och det inte riktigt hjälpte så kommer dom dra tanden, vilket det dock lutar mot med tanke på att det fortfarande är ömt och svullet i mitt tandkött. Aja senare problem.

Efter tandläkar besöket så blev det skola. Alltså kan matten bli tråkigare? Jag hatar matte med hela min själ, jag tänker aldrig mer i hela mitt liv frivilligt (inte för att jag gör det frivilligt just nu heller men endå) räkna matte. Efter matte kommer kemi, faktiskt roligt idag. Efter kemi var det italiano som gällde där en intressant (läs skabbig) diskussion om maskar.

Det var meningen att jag skulle träna efter skolan, men icke sa nick. Träningsvärken blev min braiga ursäkt till att jag inte behövde träna. Så istället så följde jag efter Sussi och Pål en stund på stan, men övergav dem för att kolla på bågar (jakten på det ultimata glasögonen fortsätter) Men nej butiken jag fått tips om hade bestämt sig för att flytta all försäljning till internet, så det funkade inte så bra. Så jag åkte hem, åt och sen åkte jag till sollentunna med mamma och gick på en lååååång promenad i rask takt i backar. Men måste ju säga att mamma har börjat bli lite långsam. Haha får alltså promenra oftare med henne ^^

De som cirkulerar i min gärna just nu är hur ska jag lyckas göra ett tal på 10 - 15 min som är förklarande/informerande?? Damn it måste verkligen skriva och öva på det tills på torsdag.

Imorgon är de typ 2 tim lektion, sen åker jag hem sover i några timmar, äter och åker sen på volleyboll. Kommer bli en slapp dag, hihi!

Puss


Lite omväxling

Sitter just nu framför datan och tv relativt död. Men jag har nu äntligen fixat till de sista som skulle fixas bland desigen innan jag kunde byta. Vad tycks, Hiss eller Diss? Kom mer än gärna med kritik!

Idag har jag hatat på SL. Seriöst tåget helvetet var 20 min försenat idag. Efter det så var de skola, med matte, engelska, geografi och historia. Varken hiss eller diss, alltså jag är så skoltrött man bara kan bli. Jag tycker bara att allt känns så långsökt och tråkigt. Måste hålla ut fram tills sommaren. Efter skolan så ringde jag bland annat till lilla tandläkaren. Ska dit imorogn eftersom att mitt tandkött runt den himlans visdomstanden har svullnat upp igen. Så dom lär ju typ rensa bort bakterier. Hmm, skabb! Lär dessutom få beskedet att dem vil dra ut tanden. Suck, jag tänker kräva att få lustgas som bedövning.

Tränade även idag, men all träningslust har på något sätt försvunnit. Förut så var det liksom kul att träna, nu är det mer som ett måste. Får alltså försöka hitta motivation. Hmm borde väl inte vara så svårt.

Puss och Kram allihopa

Jag tror bestämt att folk har blivit knäppa.

Det var ett tag sedan jag klickade runt bland "it bloggarna" måste jag erkänna, men seriöst flickor och pojkar skärp er! Haha det är bara så skrattretande att ni skriver pikar hit, förolämpningr dit osv. Ni klagar på varandras "uppmärksamhets" problem hit och dit, men enda anledningen till att ni alla klagar är att ni vill vinna uppmärksamheten. Suck orka ha en blogg bara för att få uppmärksamhet, se till att skriva för att det käns bra och roligt. Jag skriver bara för att det är skönt att få skriva av sig, sen att jag bara har ca 20 läsare per dag det är bara en bonus. Men det är bara så som jag ser det, inget som egentligen spelar någon roll med andra ord. För ni skiter i mig och jag skiter i er, ömsidighet är så härlig!

Gårdagen betsod iaf av en massa filmer hos Sainey. Hos Sainey så trängdes även Andreas, Tomas, Elin, Chistofer, Johan, Emelie, Mikaella och ännu en Emilie vän. Vi såg en massa filmer, dock tror jag att vi bara såg slutet på 2 film. Vi hann med att se på:
- Dodge boll
- The eye (eller nått liknande)
- Kung Pao
- Napolion Dynamtie
- 28 veckor senare
- Zoombie film från 60-talet (kommer ej ihåg titeln)
- Ratouilli (till slut fick tjata hela kvällen)

Jag tjata från det att jag kom hem till Sainey tills klockan 3 (eller eventuellt ännu senare) om att vi skulle kolla på Ratouilli. Dock röstades mitt förslag ner hela tiden till förmån för Zoombie filmer. Suck! När vi äntligen började kolla på Ratouilli så somnade i stort sätt alla! Så jag blev sur och ställde mig och peta på Sainey, men hon vaknade inte förrens typ 5 min efter att jag slutat... Mupp på henne! Efter att jag gett upp den mysiga och trevliga filmen om en gullig liten råtta så gick vi och la oss. Dock blev det trångt, men jag fick vägen och ett eget täcke så jag var nöjd. Extra nöjd blev jag av att Sainey sa att det var okej att jag la mina fötter på henna, hihi! Vaknade vid 10 tiden imorse och var hemma vid 12 eller nått. Morgonens roligaste kommentar kom från Sainey när vi var på väg mot tåget och vi diskuterade mat: Dina makaroner blir alltid goda, man behöver inte ens ha ketchup på för att dom ska smaka gott. Haha! Sainey är så  gullig, men jag menar hur svårt kan det vara att laga makaroner? Hihi!

Efter att jag ätit och vart fast framför tvn i några timmar så skrev jag dels ett av de två tal som jag ska ha på tordsgaens retorik lektion. Dels så sydde jag på ett blivande linne. Kännermig inte helt nöjd, men med en kofta över tror jag att midjan kommer bli snygg. Har övrigt fått 3 kassar med tyger från farmor. Så tänker dra med Joanna hit någon dag så att vi kan pyssla och ha oss. Skulle vara trevligt (särkillt med tanke på att hon är bättre på att sy en mig).

Nu behövs de sömn, så god natt och sussa sött!

Puss

Update

Hejsan allihopa!

Det var visst ett tag sen jag skrev, vilket beror på att min kreativitet sprang och gömde sig för mig. Men tänkte iaf fylla i er om vad som hänt det seanste dagarna. På torsdagen, som ja alla vet var alla hjärtans dag, så vart de middag med mys tjejerna Sarah, Lovisa och Dalila (mkt möjligt att jag stavat fel.. *sorry*). Vi åt middag på den mongoliska restaurangen Kinesiska muren och det var jättegott, rullade liksom hem!  Jättekul att äta med er tjejer!

Igår så var de först en hlet vanlig skoldag, varken rolig eller tråkig utan bara vanlig. Efter det så tog jag och Joanna en promenad genom sthlm. Vi fatsnade framför slottet och vattnet där vi stod och kolla på ankor (ja jag vet att det inte heter ankor på riktigt.. men de blir så mkt enklare om man kategoriserar alla fåglar som är i vattnet som ankor). Det var jätteroligt att kolla på alla knäppa ankor, dessutom var det så härligt med solen som var så varm och härlig. Efter våran promenad blev det till att träna, det gick hmmm jättebra *eller inte!* Haha! Efter träningen så åkte jag hem och fastnade framför tvn och var fast där i några timmar tills pappa sa att det var mat. Efter att vi ätit så fasntande jag framör tvn igen och gick sen och la mig ganska tidigt, jag var så himla trött!

Idag har jag hunnit vakna, handla fikabröd, ätit fika bröd och sedan har jag hunnit städa. Jag har städat! Känner mig så duktigt, trots att ända anledningen till att jag städa var att mamma tvingade mig. Egentligen skulle sötisarna Elli och Lilli kommit på middag ikväll, men Elli är sjuk så vi har skjutit upp det lite grann. Så vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll... Kanske (om jag vågar) åka hem till Sainey och kolla på Harry Potter filmerna. Hmm vi får se!

Puss


Alla hjärtans dag!

och de ska firas med att säga Grattis till Erik! Wiie han blir 18 år idag, stor pojke!

Senare ikväll så ska jag gå på middag med en massa andra singel flickor. Ska bli mysigt.. slipper sitta själv då *hihi* Tack för att du bjöd med mig Sarah. 

 I övrigt vill jag bara säga ha en bra och trevlig alla hjärtans dag och så hörs vi senare!

Puss

image59

Så härligt

Kollade just på elevportalen och jag kommer under sista terminen i trean att läsa endast 4 kurser! Haha det kommer ju vara underbart! 4 kurser betyder typ att jag är i skolan sisådär 2 timmar om dagen! Första terminen kommer inte bli så illa den heller. Då kommer jag dels fortsätta med 2 kurser samt läsa 4 andra kurser! De känns som att om jag tar mig igenom de här året (vilket trots allt inte borde vara för svårt med tanke på att de bara är matten och kemin som är jobbiga) så kommer nästa år vara rena semestern för mig!

Var bara tvungen att dela med mig av de så att ni vet.
image58

Tisdagens bekymmer

Tjolahopp!

Har just kommit hem.. Eller har väl vart hemma i sisådär 20 min. Idag har jag haft en del bekymmer...

De hela började på matten där jag störde herr-fröken. Ska kanske berätta ite bakgrunds info: Jag och herr mattefröken kommer inte överens då jag från dag ett har stört mig på honom. Har alltid väldigt högt och tydligt påpekat hans fel och han å andra sidan väljer att ignoera mig totalt så fort jag säger vad svaret blir (särkillt med tanke på att jag har en färmåga att säga de medans har bara börjat med sina uträkningar). Men idag så vart jag extra irriterad! För han talar om sitt exempel och börjar typ göra en massa konstiga uträkningar, svaret var sjukt enkelt så jag säger vad de blir och då vänder han sig om glor på mig och sen fortsätter med sina utträkningar. Sisådär 7 min senare så kommer han fram till att mitt svar var rätt trots allt. Han slänger dessutom in kommentaren: Men de är fel, om vi gör på det här sättet går de mkt lättare! (Jo jag märker de!?!) Sen börjar han dessutom med en massa andra konstiga uträkningar och kommer fram till samma svar... På de rätta sättet förstås! Sen tar han ett till exempel, medans han gör sina konstiga utträkningar så säger jag: Men svaret blir 14! Han vänder sig, igen, och glor och säger: Men Malin svaret blir inte alltid 14! Nehe? Är inte svaret på alla frågor 14? Alltså såklart att de inte alltid blir 14, men i de här fallet blir det de! *suck* Efter ytterligare 7 mins konstiga utträknigar så kommer han fram till: Svaret blir som ni ser nu 14!  

Efter matten och de så var de lite mer skola innan vi gick och träna. Hihi! De var så himla skönt att träna (jag tror att min kropp äntligen fattat att de är ganska skönt att träna bara man kommer förbi den där jobbiga perioden. Tog bara ett halvår för den att fatta de igen efter sisådär 2 års uppehåll från träning!). Efter träning och sånt så gick vi som vanligt... Fast när vi var vid tunnelbannan märker jag att min påse med alla böcker inte var med! Suck! Det var bara att gå tillbaka och där så fick jag vänta typ 15 min eftersom att dem var lite halvt dryga.

Nu till de positiva: Ska på alla hjärtans middag med Sarah, Loo och Malin! Ska bli mys att slippa sitta själv i ett hörn och knappra choklad ;)

Puss


Jag är så lycklig

image56Säg vad ni vill, men jag älskar vår och allt som hör till! Då vi idag bestämde oss för att inte träna så passade jag på att njuta av den härliga vår solen. Jag gick för mig själv genom stan med musik och öronen samtidigt som jag kisade mot solen. Det var så mysigt och härligt som de bara kunde bli!
Gick i cirka 2 timmar och på den tiden hann jag gå från odenplan till södersjukhuset. Gick en del omvägar bara för att dessutom. Det var riktigt härligt att bara gå och gå och rensa huvet. På vägen hann jag även hitta Sthlms finaste vy! Om man går upp vid trappan/backen vid slottet och har kungsträdgården och allt vatten bakom sig medans man går upp , då får man en bra härlig utsikt när man vänder på sig. Lyckades även se ett par turister med en Velcome to Finland! brocshyr, hahah hur lyckas man? De var en jättegullig ChowChow valp i kungsträdgården bara så ni vet liksom, hihi!

image57
Har idag även vart inne i 4 olika lasögonaffärer. Jag har hittat ett par glasögon som jag vill... De kommer fram Prada och är bara så jag. Vill verkligen ha dem, men min lilla Mamma tycker att jag kan hitta ett annat par som billigare. Men hallå 2500 kr för ett par snygga läsglasögon borde hon tycka att jag är värd!

Typ sådna jag är ute efter


Imorgon är de skola, träning och sedan plugg som gäller.. Alltså inte den intressantaste dagen i veckan. På onsdag däremot är de skola (med prov tyvärr) först sedan är de jobba på Sweco samt lunch date med Lilli den lilla sötisen. Det var länge sedan jag fick träffa henne ordentligt. Så de ska bli kul! Det som är ett litet negativt inslag är ju Alla hjärtans dag som jag kommer få spändera ensam.. Om inte någon sötis räddar mig från att frossa choklad vill säga! 

Lagade förresten mat idag, de blev jättegott *wiie* Jag gjorde färsbiffar med mozzarella och till de blev det brocolli och klyftpotatis

.

Puss


Smått och Gott!

Nu piper katten i mig. Trodde Sussi att jag sa.. De jag egentligen sa var: Jag papercutade mig. Haha

Hallå ska vi spela på tjock- eller platttv? (syftandes på tv spel) / Tre pojkar på tåget


Om du gillar någon låt dem få veta de.

(o)effektiv söndag

Sitter nu mätt och nöjd framför datan. Åt just middag och kort sagt: Jag älskar att min pappa kan laga mat! Haha, hans fel att jag inte kan motstå mat ska ni veta.

Jag ska nu ta och fortsätta med att skriva lite på en jobbansökan. Dem söker nämnligen mässvärdinner till Båtmässan, kan ett jobb vara mer perfekt? Jag älskar att jobba på mässor!!! Hihi. Iaf hoppas att jag kommer få de, känner att mina chanser iaf är relativt stora med tanke på att jag har en del erfarenhet från just mässjobb. Skulle vara kul om jag fick de, men man vet ju aldrig.

Tidigare idag så var Sainey här och pluggade. Vi var nästan effektiva, haha! Ja vi hann iaf göra hälften av uppgifterna till kap 9 i kemi boken. Vi får göra resten imorgon + kapitel 10 uppgifterna. Engelska uppgiften vi tänkt göra gjorde vi inte, för vi hade glömt själva uppgiften, jättesmart! Men men. Fick även chansen att diskutera en sak som jag tagit stor tankeplats den senaste tiden (dygnet). Jag är glad att kunna veta att iaf hon kommer stå bakom mig när jag väl tar steg. Om jag nu kommer göra de, men jag tror de... För de skulle vara väldigt skönt för min självkänsla. Men samtidigt vet jag att många av er ,tyvärr, kommer ta illa upp.. trots att de inte alls kommer ha med er att göra. Men de får bli ett Den dagen, den sorgen problem.

Nej nu ska jag fortsätta skriva på ansökan!

Puss


Min mamma är bra knäpp. Frågade om hjälp till jobbansökan... Hon börjar att då gapskratt så hon får tårar i ögonen och säger:

Eftersom att de är en båtmässa så kan du ju skriva att du skulle trivas som fisken i vattnet och sen kan du avsluta med Simma lugnt!

Det är nästan lunch...

... Under tiden så sitter jag här och bloggar.

Fredagen var en mysigdag... Ja sussi jag kan bara små pittoreska ord (eller hur de nu stavas)...  Först var de skola och svenska. På svenska lektionen så kom diskussionen manlig och kvinnlig framgång upp och klassens största idiot sa som vanligt något helt felaktigt och korkat. Han påstod att kvinnor inte kan nå framgångar, väldigt smart sagt? Jag tror att alla tjejer i klassen (ja om man räknar bort viss/a personer) kommer nå större framgång än vad han någonsin kommer ha möjlighet till. Men men hans problem att han är så trångsynt. Efter svenska var de italienska och de var en ganska vanlig lektion, fast jag lyckades hålla mig för skratt, vilket jag brukar ha svårt för! Efter skola och allt det så vart de till att åka och lämna tillbaka Ellis klänning, fixa lite grann till Sainey och till slut träna.

Mina slutsattser av träning: Jag är svagast i hela världen! Haha, Joannas kommentar var ju lätt härligast: Malin jag vet hur du gör dina armhävningar, inte konstigt att du fick träningsvärk när du gjorde riktiga igår (nått sånt var de iaf.. Haha jag fick alltså träningsvärk av att göra 20 armhävningar!). De positiva med träningen är iaf att jag har mkt lättare för kondition, av någon anledning.

Efter träning och annat så blev det till att få håret klippt. De sista som jag tänkete göra innan jag bara ska njuta av att ha ett snyggt hår. Är jätte nöjd med håret. För 3 veckor sen var jag brunett med kort hår i ganska tråkig frisyr. Nu är jag blond med långt hår och en gullig Malin frisyr.

Efter maten blev det till att lång promend genomn stan med Sussi och hennes vän Simon. Vi gick från centralen till typ karlaplan och därifrån till söder och gotlandsgatan. Det var väldigt skönt att ta en så lång promenad utan anledning.

Nu ska jag städa eller nått (troligtvis så glömmer jag städningen).

Puss

To the Schnex

Lilla gulliga rara Schnex fyller år idag! Hon blir myndig... och jag är så glad för den lilla sötisens skull!

Sainey är min plugga-matte-vän, träna-ihjä- sig-vän, äta-onyttigt-vän, kolla-på-fotboll-bän, skratta-åt-idioter-vän osv! Min vän är hon totalt och helt iaf!

image55 

Puss gumman! Hoppas att din dag blir undebar!!!!

Modellbilder och annat skoj

Hejsan hoppsan!

Jag har haft en bra dag.. till stor del! De är om vi bortser från mina och Peters komunikationsproblem! Ledsen Peter men de är bara att inse, vi kan inte jobba tillsammans på Geografin. Dagen började i alla fall med en CAD-lektion, men den har ni ju redan hört om, så de orkar vi inte prata om igen. Innan vi åkte i väg på modelgrejen så hjälpte lilla söta Sarah mig med att plattahåret. Tack så mkt Sarah, jag ska lära mig någon gpng hur man gör, men än så länge är jag en nybörjare! Sen höll Sarah mig även sällskap innan hon sprang iväg på andra äventyr och jag samt Sussi gick till Konsum och handla en apelsin. Sedan väntade vi på Sainey innan vi till slut gick till Barnhusgatan där vi blev lite halft stylade och sedan fotade. De blev en hel del underbara foton och de var jättekul... Model House Stockholm är att rekomendera om man vill göra något sådant.


Två av alla de ca 50 som togs på mig... tack och lov så har jag alla och inte bara dessa! Lär dyka upp lite andra bilder senare med, men ni får ha tålamod.

När jag kom hem så vart de till att laga middag... Eftersom att de är Kinesisk Nyårs afton idag så vart de ris, kyckling, wokade grönsaker och allt i en wokinspirerad sås... Aja de andra tyckte att de var jätte gott, så jag ör nöjd så läng dem är nöjda!

Nej nu ska jag ta och äta annanas! Wiie älska annanas!

Puss

CADlektion

Sitter på en CADlektion (för er som inte vet vad CAD är så är de ett ritprogram... jepp lite tråkigt, men nödvändigt när jag vill bli arkitekt). Sjukt tråkigt är de just nu iaf. Skolan har som vanligt missat att installera programen, men men vi är lyckliga ändå med att behöva lyssna på någon som pratar om hur man gör.

Tråkigt nog har jag, som ni kanske märkt, inte uppdaterat på några dagar... Men jag har inte haft tid, jag känner mig så borta och trött ska ni veta. I tisdags så verkar jag inte gjort något alls... Det är tomt i kalendern ;O Men jo föresten jag tränade med Sainey och socialserade sedan med Sussi och Sainey på BK.. Efter de så åkte jag hem och kolla på Gossip Girl (trots att jag missade första avsnittet *snyft*

I går (alltså onsdag om jag tänker rätt) så var de först skola på Kvarnholmen, vilket betyder kemi och idrott. Efter rolig idrottslektion, som Sainey och Peter höll i, så blev det till att åka och handla tråd och nål för att sedan åka till Enskede Gård igen. Känns som om jag vart där väldigt mkt den senaste tiden, hihi! Väl på hos Tina så hjälpte hennes vän Ermina till och gjort flätorna och sen blev det till att sy i både mitt och de andra håret så att de till slut skulle bli lååångt och fint på mig. Men de tog lite längre tid än väntat så de blev inte klippt, hmm... Så Tina kommer hem till mig på fredag och fixar de! Hihi! Kommer bli så bra när de är klart. Har jag nämnt att dem har bageriprogram på Enskedegård? De har dem iaf, vilket betyder att dem säljer bakelser och kakor väldigt billigt och väldigt färskt *mums* Så ja jag blev även lite fetare. Efter hårfixande så blev det till att möta Sussi för en snabb shoppingtur i staden. Blev lite för snabb, så jag var hos Tommie före Joanna! Sen gick vi och åt, vilket behövdes var väldigt hungrig. Sen efter att jag blivit ännu lite fetare så var de volleyboll som gällde! Woho va duktiga vi är! Haha! Aja duktigare än fröken tränare som hade lite problem med att serva idag.

Nej nu ska jag ta och göra nått annat i väntan på nästa lektion som är Geografi... och börjar om en timme och lite extra. Efter det är de modelfotografering för  mig, Sussi och Sainey som gäller! Wiie ska bli så kul att se Sainey i modesminkning.

Puss

Wiiie

Fick just en bra humör kick!

Har precis ätit en massa mat! Trevligt, trevligt! Jag och Anna lagade själva mat *woho va duktiga vi är*

Sitter och gör verkligen ingenting just nu. Väldigt skönt, de var ett tag sedan. Uttnyttjar tiden till att blogga (ovanligt), kolla på bloggar (ännu ovanligare, NAT) och sedan så sitter jag och typ planerar lite hur jag ska göra om i mitt lilla rum. Funderar på att måla vägen längst in i en glansig turkos färg och resten av vägarna i vitt och ha ett ganska mörkt trägolv till. Hmm? Sitter och funderar och fixar iaf. Vill verkligen göra om, jag orkar inte med de som de är. Ska nrä jag gör om även byta min garderob mot tre mitt-emellan stora  byråer (de är mkt enklare att städa i alla saker i lådor än i en garderob.. och jag är beroende av den funktionen).

Aja ska fundera vidare.

Puss


Hårfärgskarta

Tjo!

Eftersom att jag under de senaste halvåret prövat mig igenom de flesta hårfärger så tänkte jag dela med mig av bilder på dem. Haha ganska roligt ändå! Om de är någon som lyckats fånga en bild på ännu en hårfärg så säg bara till + skicka den så läggs den upp! Haha

 Detta var utgångs färgen... Alltså de jag hade precis innan jag fick idéen om brunt hår
Här är när jag gått från blont till ljust brunt med rött inslag...
 ... som blev till grönt
 Vilket ledde till att jag färga hel rött
 Sen så längtade jag efter en chokladbrun nyans.. Men de blev inte som på förpackningen, utan de blev nästintill svart
Till slut så släppt de mörka i toningen och håret fick rätt nyans av choklad brun (dels tack vare ett antal bleka sliongor)
När jag sedan skulle bli blond igen så fick håret denna vackra gula färg efter en avfärgning och två omgångar blekning.

Nu har håret den perfekta nyansen av blont, men jag har inte fångat de på bild ännu. Så den bilden för vänta tills jag lyckats fånga den.

Puss

*Vänligen respektera att detta inte är de bästa bilderna på modellen utan de är till för att bedöma hårfärg, hihi*

En lördag fylld med Kalas

Min lördag började med sovmorgon (tack och lov...) efter de så blev det till att vara långsam och seg i nåfon timme tills jag insåg att om 30 min så skulle jag vara duschad, påklädd, sminkad, ha packat och ha slagit in Ellis present... Känndes lyckat. Jag hann iaf med att duscha, klä på mig, packa och halft sminka mig... När halvtimmen var slut så satt jag i bilen på väg till Mattias och Katrin där dagens första kalas ägde rum. Kalaset var tillägnat Katrin som fyllde år. Vi bjöds på en massa fika (och jag som bara älskar fikabröd kunde förstås inte tacka nej till allt gott).

Vid tre tiden sedan så skjutsade morbror Magnus mig till stationen så att jag hann med tåget in mot staden. Väl där så blev det till handla blommar, presentpåse, sidenpapper och såklart ett kort. Sedan blev det till att försöka fixa ihop alltihopa till en gullig påse med presenterna... Ni ska veta att det inte är lätt att fixa sådant på en full tunnelbana samtidigt som man även ska ha koll på en storväska, en bukett och allt de andra! Haha! Men som tur var så tyckte Elli iaf att min present var den bästa *hihi*. Hon fick två stycken snygga svarta vinglas och sedan så ska vi gå på ansiktsbehandling tillsammans. Ska bli så mys :) Hihi! På Ellis släktkalas så var de iaf trevligt och de blev en del härliga skratt,  bland annat när jag, Lilli och Sofia satt och prata och Lill först säger är inte Arkitekt när man sitter och gräver i sanden! Sedan så får hon idéen att de skulle vara sjukt häftigt att ha rört en dinosaruier, alltså ta på benen som finns på museum. Haha, hon är bra söt den där alltså.

Efter släktkalaset så begav vi oss hem till Linn där de skulle bli chill-kväll, fast med 25 pers! Hmm inte riktigt vad jag kallar chillkväll! Haha de slutade med att de totalt underkvällen iaf var 50 pers där... Dock, tack och lov, i omgångar. Stackars Linn fick titt som tätt panik. Men de löste sig bra och inga större olyckor hände. Vid 3:tiden så blev de sista utslängda och vi började städa eftersom att Linn's mamma, som jobbat natt, skulle komma hem vid 6:tiden. Vi började med att äta eftersom att alla var så hungirga... De blev toast och tortellini, väldigt gott! Efter att vi ätit och skulle börja städa så somnade självklart latmasken Elli! Haha så vi andra fick kämpa på.  

Vaknade vid 12:tiden och drog mig sedan hemmåt... Väl hemma så åt jag, packa med mig datan och åkte sedan hem till farmor där mamma och pappa har hållt på och fixat under ett antal helger. Farmor gör nämnligen om i sitt sovrum. Mamma ansåg iaf att de var min skyldighet att iaf kolla, så de var bara att åka dit. Trots att jag var för trött för att egentligen orka! Nu är jag iaf hemma igen och har precis tagit en lååååång dusch. Ska snart sätta mig och göra klart min himlans historia.... Ja, jag borde ha gjort klart den, men de har jag inte!

Puss gott folk

De känns lite bättre nu...

Jag har vart lite av ett åskmoln idag, men what to do when everything is upsidedown? Kalla mig bortskämd eller barnslig.. de spelar ingen roll, för vad som än sägs så känns de lika förjävligt ändå. Jag vet att jag blir som ett åskmoln vissa dagarn... över vad som för er kan ses som obetydligt, men de är inget jag kan göra åt saken mer än att få vara för mig själv.

image42

Jag känner mig lite nöjdare och lite .... Jag har nu iaf börjat på historian och de är bara lite extra som ska fixas nu, typ fylla i med åsikter och sådant. Tror att de kommer gå bra om jag bara tar mig tid och gör de, hade jag inte vart så trött hade jag gjort de nu. Känns så bra att fysiken nu äntligen, äntligen, äntligen är över! Om de är något man kan bli deprimerad över så är de definitift fysik. Hmm.. Som ni kanske förtstår så är de alltså allt som rör skolan som håller på att gå åt helevete. Så om jag ska klara mig igenom den här terminen så blir de till att, precis som ikväll, plugga. Vilket inte på nått sätt är nått jag är bra på, de brukar ju lösa sig endå liksom... eller rättare sagt de brukade lösa sig endå. Men inte längre, så de blir heöt enkelt till att lära sig att plugga.

Nej nu ska jag gå och lägga mig.. och troligen kommer jag drömma mardrömmar om de tråkiga Karl XII frågorna!

Puss och sov gott allihopa!

Rubriken för inte bestå av enbart blanktecken

Nu är allt de gula i håret som bortblåst, har nu istället en aksblond färg och den är underbar, precis så som jag vill ha den. Tyvärr så har jag ju inte satt in håret ännu... för de blev uppskjutet då Tina och dem inte kunde i onsdags. Så nästa onsdag så är de löshår som gäller.

De bränner fortfarande på kroppen sen igår, haha kom inte ihåg att de var såååå här jobbigt att bränna sig. Känner mig även jättetrött av någon anledning. Så ska bara vara hemma och ta de lugnt idag. Imorgon är de dock kalas som gäller. Ska först till Mattias och Katrin på kalas och efter de så ska jag till sötisen Elli som ska ha släktkalas (av någon anledning är dock jag bjuden, hihi). Är troligen med Elli hela kvällen sen. Hihi, jag vet precis vad jag ska ge i present, så de är fixat och klardigt!

*Tack Sainey för att du är så rar och snäll när de behövs*

Puss


RSS 2.0