!

Jag hoppas verkligen att du överlever natten trots sömnpillrerna... Suck blev lite orolig efter sms:en ska du veta!!! Ring mig imorgon när du vaknar det första du gör så blir jag lycklig...


Veckan...

Dålig uppdatering javisst. Har haft så mkt att göra denna vecka.

Måndag
Jobbade hela dagen lång... Jag gillar att jobba på sweco för det är trevligt här. Har alltid lunch sällskap, vilket är ett stort plus... Så tråkigt att äta själv. Haha. På kvällen vet jag inte riktigt vad jag gjorde... troligtvis åkte jag bara hem och somnade.

Tisdag
Började dagen hos naprapaten. Om någon har ont någonstans rekomnederar jag att man går till en naprapat istället för en läkare som ändå är okunnig ich oftast för stressad för att bry sig. Micke, som min naprapat heter, konstaterade att jag har stora problem med ryggen och att det har lät till min smärta i knäet. Min rygg var sne vilket täppte till en massa blodkärl osv. Aja ska dit om två veckor igen och jag längtar tills jag kommer slippa alla smärtor som jag har... Trots att smärtan man får hos honom när han masserar och knäcker och trycker på ömma punkter är fruktansvärd! Efter det vart det mera jobb och sedan träffa Sussi en mega snabbis innan jag åkte hem och somnade.

Onsdag
Hela dagen lång satt jag och Sarah och lyssnade på Erik från ABC-gruppens förklaringar om studentmössan. Haha tröttnade efter ett tag. Men är iaf glad att det är gjort. Har pratat en massa med Vlad ang skol IF och de saknade intresset i skolan. Men ska verkligen ta tag i det så snart som möjligt. Han med att prata med massa om lite allt möjligt den dagen faktiskt... På kvällen blev det till att somna på en gång igen. Haha!

Torsdag
Sitter på jobbet nu och har gjort sedan klockan 8... och ska jobba fram tills klockan 17... kul va? Haha aja ska avsluta min lunch rast nu...

Ja hon är egentligen blondin

Pratade just med Sarah:

- Jag är osäker på om vi missat halloween, att det var i helgen...
- Men jag tror inte det. Det är ju efter skärtorsdag och det är ju på torsdag...


Hicka

Tillhör en av de saker jag verkligen hatar. Så störande... har haft hicka i snart en kvar! Hjälpa mig bli av med den, snälla!

Måndags möte...

... Är det just nu på jobbet, men jag slipper dem så jag sitter här och ska nu summera veckan och helgen som gått!

Förra veckan var körig som bara den... och jag har fortfarande saker som borde göras för skolan. Men men sådan får jag ta senare när jag inte jobbar... Suck! Haha! Lördagen gick åt till högskoleprov, har ingen aning om hur det gick. Men får jag dåligt resultat kommer jag aldrig någonsin berätta hur det gick. Gick det däremot bra kommer jag skryta i några år, jag hoppas att ni inte har ngt emot det! Fick sällskap av Sara och Matilda på rasterna och det var väldigt skönt att slippa känna att man var "själv". Ganska jobbigt mentalt att klara av att skriva prov i flera timmar.

Efter provet stannade Matilda kvar hemma hos mig... eller hur man nu ska formulera det. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, lika trevligt varje gång. Sedan sprang Matilda till tåget och Sarah och Sussi anlände glada ocg goa. Vi handlade hem kina mat, drack vin och fixade oss inför utgången. Erik kom efter ett tag och gjorde oss sällskap och sedan rullade vi alla in mot staden. Väl inne i stan värkte fötterna efter skorna(!) och alla hade vi de trevligt som bara den. Riktigt mysig kväll. Gillade förövrigt hur Sussi lät efter några timmar, haha hon lät som om hon gjorde på rållis för ett eller två år sedan... Kom hem vid 5 tiden på morgonen och somnade.

Söndagen bestod av att sova, städa lite grann och sedan åka in till Medis för att spela volleyboll. Första set var vi grymma i, vi vann de men sedan gick det mindre bra. Andra sätt förlorade vi och tredje set förlorade vi med 25-27 (man går till 25) och fjärde förlorade vi med typ 22-25. Kul, kul!

Nej nu ska jag fortsätta jobba!

Puss

Torsdag

Sitter på psykolgilektion, har inte lyssnat alls för jag är super stressad! Gah! Men tänkte bara säga att jag troligen inte hinner blogga förens i helgen för jag har så mkt som bara måste in! Suck!

Puss och hej för en stund!

Tisdag igen

Har nu pluggat riktigt bra anser jag. Haha, jag har skrivit anser ganska många gånger i min psykolgiuppsats. Det går faktiskt bra att plugga nu. Har kommit väldigt långt med den och den kan kanske bli så gott som klar ikväll. Så kan jag göra några små förändringar på den imorgon när jag har pappret med den exakt uppgiften.

Nu ska jag gå till centrum och hämta ut Annas nya knäskydd som kom från basesport.se idag. När jag frågade pappa om inte jag också kunde få ett par svarade han Malin du har ju aldrig ens slängt dig så dina kommer ju hålla hur länge som helst. Suck bara för att Anna hade sönder sitt tredje par. Haha, hur lyckas hon? Hon fick ett par nya förra veckan och efter första träningn var det ett stort hål samt brännmärke på dem. Jag vill också vara duktigt och kunna slänga mig! Haha, men jag fick ett nytt par shorts som tröst för att jag inte fick ett nytt par knäskydd. Alltid något jue!

Med posten idag kom även en enkät om Jakobsbergssjukhus. Dom gör tydligen någon undersökning på hur man upplever sina besök där. Så nu vet dem att jag hatar de sjukhuset och läkaren efter att hon skrattade åt mig när jag frågade om man inte kunde operera knäet, suck på okunniga läkare. Men jag ska till min naperapat nästa tisdag så jag hoppas att han vet vilken idrottsläkare jag kan vända mig till så att jag slipper ha så jävla ont i knäet framöver. 

Puss 

Tisdag...

Har ingen skola idag... eller jo jag har eget arbete i psykologi, men det är desamma som att jag inte behöver vara i skolan idag. Skönt det för det betyde att jag fick sovmorgon idag, behövdes verkligen. Jag hade tänkte jobba idag för det fanns tydligen saker att göra, men hon som hade uppgifter åt mig var på kurs. Så får jobba en annan dag istället.

Gårdagen bestod av plugga, tandläkaren, plugga, träna, plugga. Riktigt skojig dag, INTE! Ha ha, det enda som var kul var träningen och den var inte så kul heller. Så tråkigt när alla är otaggade. Men hann iaf med att skriva klart min TMS uppsats... vilket var bra med tanke på att den skulle in igår.

Det här är vad jag har att göra i skolan just nu:
- Psykologiuppsats, om barnsutveckling
- Kemi B prov, syra- basreaktioner på fredag
- Design, göra en produktbild av en väska som uttrycker sirlig eller utsmyckad
- Lite italienska läxor, gramatik
+ (sådan som redan borde vara klart för länge sedan)
- Svenska B, roman anlays av boken Berättelsen om Pi
- Geografi A, befolkningsanalys av Gutemala
- Kemi B, två laborationsrapporter

Önska mig lycka till!

Puss

Äntligen så

Jag har 29 min tillgodo och den himlars teknik rapporten är nu klar. Inte så som jag hade velat att den skulle bli men skjuter man upp allt i de sista ja då skjuter man upp allt i de sista.

Det finns en anledning...

... till att kursen teknik, människ och samhälle förkortas till TMS och låter väldigt likt PMS när man säger det fort. För både och är något man starkt ogillar, ja till och med hatar!


 Update - Det går framåt med den tråkiga uppsatsen! Men som vanligt långsamt. Men nu måste jag springa till den himlars tandläkaren och sedan ska jag återigen sätta mig och skriva!

Måndag

sitter i skolan och pluggar geografi. De går ganska bra, jag och Peter är nu klara med första delen woho. Trots att Sussi stängde av datan medan jag skrev *hmmpfft*. Så jag har nu iaf lite tid att göra vad jag vill...

Puss

Söndag - vad hände?

Hittade min stackars livlösa iPod vilket lockade mamma till centrum. Dock var hon lite nego redan innan. Blev inte bättre när hon insåg att jag ville få henne till DinSko för att handla skor åt mig. Hon tittade på dem och tyckte att dem var söta, men att jag får skylla mig själv som inte har några pengar kvar. De sög ju!  Men aja hör kommer iaf en dålig bild på dem... Tänk er att dem är fyllda med mysig fuskpäls!


Det posetiva är ju att jag trotts allt äntligen lämnat in stackars iPoden på service så att jag snart kan använda den igen.

Pluggande går lååååångsamt framåt, men framåt! Woho!

Puss

Söndag

Sitter framför datan och har precis bokat biljetter till Highschool musical 3, haha jag och Anna ska se den på onsdag. Wiie vad vi är söta, Joanna du skulle bara våga säga ngt annat! Haha! Idag har jag förutom bokat biljetter övningskört med mamma. Gick oväntat bra, båda två lever fortfarande. Dock var våran bil lite svårare än den jag körde med på bilkskolan. Våran bilskoppling är lite knäpp enligt mig. Men men vi kommer nog komma överns om ett tag.

Gårdagen bestod av att gå upp sent, handla preseent, gå på kalas och sedan åka in till stan och fika med Iza. Var en ganska skön lördag med andra ord. Nej nu ska jag dels göa klart himla teknik uppsatsen och dels övertala mamma att jag verkligen behöver de söta små skorna. Har 40 min på mig innan affären stänger och dem inte är undanlagde längre, så önska mig lycka till!

Puss


Fredagen som var...

Ja då sitter jag här igen efter en trevlig, rolig, komiskt och tråkig fredag. Finns säkert fler tusen andra ord som beskriver gårdagens utgång bättre. Men nu koncentrerar vi oss på dessa.

Kvällen började vid 18.00 då jag satte mig på tåget in mot stan. Joanna satt även hon där och vi satt och fnissade åt den kommande kvällen. Båda såg fram emot den så att säga. Vid 19 ungefär var vi hemma hos Jasmin efter visst irrande bland peppelgården, poppelgården, grangården och granngården. Där vart det massa mysmat, prat och giutarhero (för dem som ville). De vissade sig att Jasmin faktiskt är grym på det, inget jag räknat med, men riktigt kul att se. Allt var jättetrevligt fram tills att vi skulle gå. Jag hade klagat redan påväg till Jasmin (och hundra gånger innan de) om att mina klackar är väldigt ostabila, de känns liksom som om man kan knäcka dem ni vet. Iaf sista trappsteget viker sig klacken och den sitter numer inte på skon! Så jävla tråkigt och irriteraden! Va gör man då liksom? Vi försökte laga den med superlim... det funkade inte! Fick låna ett par skor av jasmin som var någon storlek försmå *ajajaj* Med stövlarna på visade jag bara typ 30 cm hud med det vart hela benen i de lånade skorna, inte vad jag räknat med! Suck, men tack och lov finns de alltid några som är slampigare klätt.

Väl inne i stan skulle jag ju mött Elin och Sainey, men då dem ändrat planer och skulle till toxic istället orkade jag ine dit med tanke på att det är inträde dit. Dessutom hade jag ju sagt åt Sarah att jag skulle till ICE och eftersom hon åkt dit själv ville jag inte lämna henne. Så jag och Sarah gick till ICE istället. Där kunde Sarah använda det kunskaper Sander gett oss och ha inneställe face-off med en kille. Haha han klarade sig bra ett tag, men föll på magenta. Sarahs släppte även årets kommentar, läs den här. Sedan var det en idiot som var sjukt nära på att starta en catfight mellan mig och en tjej. Seriöst hade den tjejen bara blivit lite surare på mig hade jag troligtvis haft ett eller annat blåmärke.

När vi sedan begett oss från ICE och stod och väntade på herr Dörrvakt och en kille kom fram och frågade om vi var rädda för honom kom årets näst bästa kommentar av Sarah "Jag är inte rädd för dig. Jag är rädd för stora dörrvakter, trånga utrymmen, fula bilar och åtsittande skor!"

Kom iaf hem vid fyra tiden imorse och eftersom att Zingo hatar att bli väckt mitt i natten av att någon kommer hem vaknade alla eftersom att han skällde. Pappa frågade vad klockan var, jag svarade att den var på tok för mkt sa han jaha och somnade om. Lite roligt.

Puss

Fredag

Sitter och väntar på att tiden ska gå. Wiie ska bli så kul ikväll.. fast var saker och ting tvugna att hända samma kväll?

Väntar på att tåget som Joanna sitter på. Vi ska sedan åka till Jasmin som ska ha middag. Kommer bli väldans trevligt och förhoppningsvis väldigt god mat. Efter trevlig middag blir det till att åka in mot stan och möta upp Elin och vänner då Elin äntligen fyller 18 år. Grattis! Sedan någon gång i natt rullar jag väl hem. 

Puss 

Torsdag

Mer inspirerad än någonsin att övertala mamma att vi ska gå på bikram yoga. Det är yoga i 40gradig värme... Med andra ord man svettas som bara den. Men tänk hur ren man kommer känna sig efteråt! Man blir av med typ alla gifter i kroppen. Jag tror jag ska öva min övertalningsförmåga på mamma imorgon, hon är nämnligen på konferans idag... Den lilla, lilla nackdelen är ju då priset. 10 ggr för 1400 kr, men då får man ju träna precis när man vill, ehehe! Tror att jag kanske kan övertyga mamma om att jag vi ska köpa ett prova på kort för 10 dagar, vilket bara kostar 350 kr. 10 yoga pass för 350 kr, inte illa. För ja om jag hade ett sådant kort skulle jag ju gå alla 10 dagar. 

Puss 

Onsdag kväll

Har just vart på strecthnings och tejpningskurs. Väldigt kul och givande, så nästa gång ni någon stuckat foten så kommer jag springandes med tejpen. Och om ni är lite stela så visar jag lite fina övningar så blir ni smidiga som Anna. Seriöst det var inge kul att stretcha med Anna, haha hon är en gummisnodd. Haha inge gränser där inte och så kom jag och kan knappt stå utan att det sträcker någonstans.

Anna fick även sitt skolfoto idag, hon vart jättefin min lilla lillasyster.

Puss


Så roligt!

Typ en gång varannan månad går jag in på tjuvlyssnat.se och sitter och skrattar för migf själv. Fast de värsta är att vissa av sakerna är sådant jag lätt skulle kunna säga när som helst.

Tema

Nu har vi valt tema. Ledsen Sarah men det blev så långt från porrigt som de kunde bli! Vi ska nämnligen ha Disneytema!
Haha!



Jag ska så vara tingeling!

Onsdag

Sitter på tekniklektionen. Denna gång pratar vi om andra världskriget. Ganska ointressant med tanke på att man hört om de 7000 gånger.

Vaknade på tok för sent idag, fick lite smått panik. Men hann ju iaf till det försenade tåget. Känner att förseningsperioden hos SL bara börjat. Kommer vara så mkt förseningar på tågen, ååh orkar inte ens tänka på det.

Puss


Tisdag...

Vad är folks problem, kan folk bara dö?? Jag hatar detta just nu!


Tisdag

Varför fastnar man alltid framför tvprogram? Skulle bara ut och fråga mamma en grej och så var ugly betty på och ja nu sitter jag här. Haha!

Dagen har bestått av att jobba lite på sweco. Luncha med dem och sedan åka och möta Sarah för att sedan åka och skriva på för slutskivan. Så nu är det klart. Efter det strossade vi lite samt hade allvarligt prat. Kändes skönt att få prata av sig, hoppas att du också kände så gumman? Träffade även Sussi en snabbis innan jag åkte till Sollentuna och träningen. Har börjat hitta min stil nu, känns som om jag och tjejerna börjar förstå varandra nu.

Nej ska kolla klart!

Puss

Alltså det är sjukt...

... roligt. Haha någon annan en jag och Anna som sitter och skrattar åt det underbara disneyprogramet Phineas och Ferb. Haha!


Måndag eftermiddag

Jaha då har jag vart i skolan där jag bara satt och tråkade. Så oeffektiv dag idag. Efter lektionen åkte jag och lunchade med mamma och grät ut lite grann över en ceasarsallad. Efter det skyndade jag mig till körlektionen, min tredje sådana faktiskt. Gick bättre än förra gången känner att jag kanske kan bli en bilförare en vacker dag... Men fram tills dess se upp så fort ni läser att jag ska ut på vägarna.

Efter körlektionen ringde jag Sander (nej klart jag inte glömde Sarah) och bokade tid för att skriva på kontrakt för slutskivan. Så ska och göra det imorgon. Sedan är det klart och då slipper jag tänka på det. Jag orkar faktiskt inte med så mycket som jag tar på mig att göra. Kommer börja säg i framtiden... Om jag kan, jag har så himla svårt att säga nej. 

Imorgon blir det inge skola för min del... eller tja jag ska "jobba på egen hand", som om det kommer hända, haha! Så planerna för imorgon är att jobba, åka till Judits och försöka lämna lite kläder samt hålla i träning. Tror att det blir en ganska skön dag imorgon.

Nej nu ska jag ta ut kakan ur ugnen och sedan packa träningskläder och åka.

Puss


Måndag

Sitter på geografilektion just nu. Är inte aktiv i letande efter information om risodling. suck!

Puss


Följ min blogg med bloggkoll

Helgen

Hur har då min helg vart? Ganska bra måste jag ju säga.

Lördagen beskrev joanna ganska klockrent på sin blogg. Haha dagen bestod av åka tåg till tunnelbanan. Åka tunnelbana till bussen. Åka buss till båten. Åka båt till bussen. Åka buss till matchen. Spela match för att sedan åka buss till båten. Åka båt till nästa buss. Åka buss till tunnelbanan. Åka tunnelbana till pendeltåget. Haha! Riktigt rolig lördag.

Idag har jag sovit och kollat på tv. Väldigt effektiv dag. Hade tänkt plugga, men jag är ju jag så det funkar ju inte.

Puss


Utmanning från Elin!

Sminkar du dig varje dag? Japp varje och var eviga dag
Hur mycket tid lägger du på att sminka dig till vardags? 15 min, ibland mer, ibland mindre.
Hur mycket pengar lägger du på smink varje månad? Väldigt olika, vissa månader är ju allt slut och vissa månader köper man inget alls, men kanske 150kr ungefär
Föredrar du budget eller lyx när det kommer till smink? Lyx, haha jag är en sminknörd.
Vad använder du för smink till vardags? Foundationpuder från i.d (två olika), puder från i.d, mascara från l'oreale och ibland ögonskuggor och rouge från makeupstore.
Om du fick välja endast en produkt, vilken skulle det vara? Helt klart foundation!

Utmanar Joanna, hoppas att hon nu tar sig tid och gör den.

Puss

Freedag!

Fredag kväll går ut på att:
- Packa inför imorgon
- Skriva klart min lilla rapport om det gröna proteinet
- Ställa väckarklockan på kl 06.00
- Gå och lägga mig

Bästa planerna jag kunde komma på för en fredag kväll! Alltså de är very, very tragiskt att jag trotts de lamma planerna faktiskt ser fram emot att få gå och lägga mig. Jag har vart så himla trött ska ni veta! Jag hatar som sagt fredagar då dem ska börja så tidigt! Redan klockan 8.00 är det dags för kemi B för min del, inte klokt!

Dagen idag har bestått av, förutom kemin, skolfoto. Dels klassfoto där jag fick stå upp högst upp. Wiie jag älskar att stå upp. Dels porträttfoton, fast man fick inte välja i år. Jag blev något chokad och fotografen sa: Men nej du får inte se nu, gå nu! Haha! Dels fick vi i Studenkommiten ett eget foto, haha lite komiskt att kommiten består av mig, Sarah och Malin. Vi "spexade" till det lite med knallrött läppstift och rödsvart tema. Ska bli kul att se den bilden sen, haha hela skolan kommer mobba oss!

Efter skolfotot gick jag och Sarah runt i skolan fram och tillbaka och frågade vad klockan var, vi var lite trött, uttråkade, förväntansfulla och spända. Haha tror inte att tiden gått så långsamt som idag. Träffade Bella efter skolan och fikade, mysmys. Sedan efter fikan smällde det! Haha mötet med Sander gick smidigare än planerat och jag är lättad, Sarah är lättad och alla är lyckliga. Haha!

Nej måste verkligen packa nu! Ska försöka slänga in några väl valda ord innan jag åker till Åland imorgon!

Puss


Gah!

Klockan 16 idag blir det misstags rättning! Haha! Alltså vad ska jag skylla på? Tror inte att det funkar att skylla på att jag är blond denna gång, haha!

Ska även träffa Bella, ska bli mys och träffa damen igen! Fika är ju aldrig fel de heller!

Puss


Torsdag (var väldigt nära på att återigen säga måndag)

Dagen har bestått av
- Vakna med för lite sömn i kroppen
- Hålla tal på svenska lektionen
- Redovisa bild val på designlektionen
- Prata med en hel del folk om Skol IF
- Haft väldens skönaste italienskalektion
- Samlat in för lite pengar till skivan(!)
- Ringt samtalet till en viss person för att rätta till gårdagens lilla misstag! Komiskt eller tragiskt jag kan inte välja!

Ska nu på träning, ska bli skönt. Sedan blir det till att åka hem och tvätta då jag tydligen fick lite sangria fläckar på linnet igår! Suck! Haha!

Puss


...

Gjorde utan att tveka årets största misstag igår, hur kunde jag säga SarahSarah?


Onsdag...

Jaha sitter just nu på dagens tekniklektion och tycker att livet är ganska tråkigt. Glömde skicka svenska talet till mig själv, så jag kan ju räkna mig till död på morgon dagens svenska lektion. Avslutade aldrig talet så jag borde ju göra det nu, men det kan jag ju inte göra. Ja sen borde jag ju göra mitt teknik arbete, men det hade jag ju också glömt att maila. Yes jag är överlycklig! 

Suck men jag ska fortsätta var årets klantgaste elev. 

Puss 


Tisdag kväll...

Vad de ska vara svårt att skriva ett tal. Håller på med de dumma svenska talet om hälsa som ska framföras på torsdag. Suck vad jag hatar att det går så långsamt framåt. Men måste få klart det ikväll och öva på det hela dagen imorgon för på kvällen lär det inte bli något plugga.

Träningen med flickorna idag gick ganska bra, men jag måste komma på något sätt att få upp träningsfrekvensen. Vill att det ska gå snabbt och utan en massa flamsande och pratandes. Suck varför är det alltid så på träningar? Det är ju så på mina egna träningar med.

Imorgon är det först skola som gäller. Ska ha min tredje kemilabb för året... och tydligen är det viktigt att man har på sig byxor varje gång man labbar. Haha första labben vi hade så Karin Det är väldigt dåligt att ha öppna skor och leggings i nylon så denna gång ska jag ha ordentliga byxor (eller mjukisbyxor) på mig medan vi labbar.

Efter skolan blir det mys på sturebadet med lilla mamma. Kommer bli så underbart och trevligt. Min kropp behöver verkligen lite simning, lite kurbad och lite ansiktisbehandling. Mys säger jag bara! Hoppas bara att jag inte blir för dåsig, dock vet jag ju att risken för det är 100 procentig. Suck haha! Aja får försöka ta mig ur det tillståndet och klara av mer skoj efter spa:t.

Nej nu måste jag faktiskt gå och lägga mig innan jag somnar med datan i knät.

Puss


Tisdag

Sitter på jobbet just nu. Har vart här sedan tidigt imorse, ni ska bara veta hur trött jag var. Fanns inte så jätte myckat att göra, men lite har jag roat mig med. Hittade den mest underbara överstrykningspennan uppe på kontorsmaterialavdelningen nyss. Den är mörklila! Så perfekt, jag tror jag ska låna hem den ikväll, hihi!

Just nu försöker jag få ihop ett styrkeprogram till en av tjejerna i volleybollen. Är inte så lätt som jag trodde, men låt mig klura lite till så ska jag fixa ihop ett superduperbra program som gör alla super vältränad. Haha!

Jag skulle förresten göra vad som helst för massage av ryggen. Den är så stel och så omjuk, haha så bra på att förklara. Men alltså massage av ryggen står högts upp på min önskelista just nu!

Ännu senare på måndag

Har nu vart på träningen, fick agera extra tränare då Anna (våran vanliga tränare) var sjuk. Kändes kul att hon valde att ge mig ansvaret, kände mig lite stolt faktiskt. Hihi! Dock gick ju träningen mindre bra eftersom att vissa alltid ska vara flummiga och strunta i att det stör de andra i laget som faktiskt är där för att träna. Suck på tjockisen! Haha!

Veckan har två kommande höjdpunkter. Den första inträffar på onsdag då jag och mamma ska på sturebadet och få spa-behandlingar. Finns det något bättre? Ska iaf få ansiktsbehandling samt kurbad. Jag bara älskar kurbad, man är som en ny människa efter det! Ska bli trevligt iaf. Kommer passa på att simma då också så lite träning blir det, skönt!

Veckans andra höjdpunkt är på lördag då vi, volleybollen, ska till Åland för att spela match. Ska bli kul att åka dit med volleybollarna. Får se hur matchen blir, har ingen aning om motståndet, men jag hoppas ju på att det blir jämt spel och eventuellt en vinst. Hihi!

Nej nu måste jag sova, ska och jobba imorgon på pappas jobb. Funderar på att åka med honom, men han är ju på jobbet redan klockan sju. Jag hade närmare tänkt gå upp sju och vara på jobbet runt nio. Haha, jag är en dålig morgonmänniska.

Puss


Måndag

Tjo allesammans!

Ska snart åka på volleybollträning, blir lika lycklig varje gång. Sådan lyckokänsla av att göra ngt man tycker är kul!

Har idag övningskört för andra gången. Haha det gick inte lika  bra. Denna gång fick jag typ 10 stycken motorstopp bara för att jag släppte kopplingen för snabbt. Första gången hände det barea en gång, faktiskt, på rikitigt! Haha! Hann även med en geografi lektion, inte så värst intressant, men men.

För övrigt lider jag sedan i lördags av sussi syndromet (ryckningar i ögat). Inte alls kul väldans irriterande ska ni veta. Så jag förstår nu mer iaf Sussis besvär.

nej måste springa pusspuss!

Söndagskväll

Det har vart en lång söndag känns det som. Denna söndag började vid 11tiden imorse med att jag gick upp och åt frukost, inte lika god som den igår som bestod av nybakde scones, men god var den iaf. Efter frukosten begav vi, jag, mamma och pappa, oss mot globen där en av stockholms största kakelaffärer ligger. Dock hade den söndagsstängt så mamma tvingade pappa att åka till Addidasoutlet. Där hittade jag ett par nya volleybollshorts. Dem är ett lite konstigt material, men sköna och dem passade mig och min rumpa ganska bra. Efter det så åkte vi och kollade på nya badrumsmöbler och jag är ganska säker på vad jag ska ha inne på toaletten nu. Kommer bli så fint så fint. Efter att jag kommit hem så kom Sainey över och vi skulle plugga... Gissa vad vi gjorde? Ni gissade rätt vi pluggade inte! Haha, vi måste så skärpa oss, eller tja mest jag kanske. Vi har roat oss med att kolla på Gossip Girl och jag bara älskar den serien. Så underbar!

Nej nu ska jag kanske ta och skriva mitt tal om hälsa till svenskan... blö så trist!

Puss

Jag står inte ut!

Jag står snart inte ut längre... jag vet att det blir bättre efter typ 3 månader, men jag orkar ta mig tusan inte längre snart. Jag ger nog upp idéen med minipiller för istället för att slippa den jävla mensen så har jag det varje dag. De är förjävligt! Jag hatar de! Jag håller kanske ut i någon vecka till men blir det inte bättre så skiter jag i det!

Igår var jag värsta partypoopern! Hade världens huvudvärk och mensvärk, fy fan! Jag ursäktar att jag bangade Joanna och Jasmin, men jag hoppas att ni hade de SuperDuper kul! Jag hoppas verkligen det! Hihi!

Nu ska jag snart in till staden för att spela (eller tja idag blir det ju titta på för min del)  volleybollmatch.

Puss

Ingenblev påkörd!

Första körlektionen är avklarad och både jag, läraren och bilen överlevde. Woho! Blev som lycklig efteråt, haha!

Ska iväg på oktobefest snart, så längre inlägg kommer imorgon!

Puss

Kortis...

Dagen har rullat på som bara den, lite fortare än beräknat. Började iaf med att jag åkte tidigt till skolan för att plugga, woho Malin plugga (eller det var tanken iaf). I skolan blev det lite pluggande iaf, men mest så blev det prata med olika personer.

Efter halva dagen sa jag Nu drar jag! och åkte sedan till Tina där jag färgade utväxten, ÄNTLIGEN, samt fick bort de gula tonerna med den ökände nyanseringen. Haha! Tanken var att jag skulle hinna tillbaka till italienskalektionen, men vi hade för roligt för tiden bara sprang iväg.
Åkte iaf till skolan när jag var klar och lämnade uppgiften till Anneli och fick en ny.

Efter det vart det till att handla mitt vanliga torsdagsmellanmål, haha har handlat det i hela två veckor nu, bestående av youghurt och blåbärsmuffin. Muffinen är bara beroendeframkallande. Satte mig iaf och åt detta medans jag utvecklade mitt svenska tal som jag ska håll om en veckan.

Kvällen avslutades med träning som jag inte kunde/fick vara med på. Men som duktigt lagspelare satt jag iaf och kollade på samt klagade högljutt över att Sarah fuskade med armhävningarna. Haha!

Sedan jag kom hem har jag ätit och pluggat. Har en himlarns laborationsrapport som ska vara inlämnad imorgon! Kul säger jag bara!

Nej en på skolan har ju faktiskt lektion redan kl 8(!!!) imorgon så jag ska gå och lägga mig nu så att jag orkar upp. Jag är det ända jävla eleven på fredagsmorgonar! Illa!

Puss

Top Modell!

Satt och kollade på finalen av Americas Next Top Modell (haha tyckte att det var kul att skriva ut hela) och hon som vann var en "plus modell" och hon hade typ samma kroppsform som mig (givetvis lite fastare, ehe). Kändes ju kul att en "sådan" vann, men kändes samtigt jaha så de är en "plus" modell. Jag är alltså en tjockis, haha!

Men men jäkligt snygg verklig tjej vann!


Onsdag kväll...

... Haha jag var sååå nära på att skriva tisdag kväll!

Sitter hemma vid matbordet och vi har just diskuterat planerna inför jul. Ett alternativ är att vi lämnar Stockholm och drar till Sälen. Tänk vad mysigt med en riktigt vit jul, det skulle ju vara helt underbart. Åååååh! Ett annat är att åka till ngn Herrgård norrut. Alla alternativ innefattar i alla fall snöigare utsikter. Börjar bli lite julsugen iaf. Haha dessvärre kom vi just på att vi kanske inte kommer stå ut med varandra så länge. Haha! Komiskt!

Dagen idag har för övrigt sprungit på i snabb takt. Började med lektion och lite studentinfo med klassen. Har nu ökat listan svartlistade på skivan från noll till en. Efter min första och enda lektion blev det studenmöte med "studentgruppen" där vi ännu mer diskuterade slutskiva. Måste verkligen bli av =) Efter det skrev jag och pål laborationsrapport medan eh Sarah färgade påls hår på skol toaletten! Haha! Komiskt. Snitzbarnen blev jätteförvirrade och stod och glodde jättelänge. Efter det lilla äventyret så åkte jag och jobbade på Sweco igen. Lyckades picka in tårtkalas, inte helt fel.

Måste sluta nu fär nu är det mat!

Puss

RSS 2.0