Jag har väntat...

... och väntat och idag kom äntligen beskeddet!

Linnéa den lilla fisen kommer hem den 11 juni efter sitt långa äventyr borta i landet USA. Jag skulle kunna gråta lyckotårar så glad är jag. Hon missar visserligen när någon viktigt tar studenten (c'est moi) men hon hinner hem till Sjöbergskas skolavslutning och den ska vi ta mig tusan gå på vännerna (Linnéa, jag och Isse Kisse Katt)!

Puss

Shopping

Tänkte uppdatera med lite trevliga köp jag gjort den senaste tiden.

Jag är helt förälskad i hudvårdserien Nuxe som är ett franskt märke som är himelskt. Dom har några regler föreskrifter som gynnar både konsument och natur, skulle kunna prata om hur bra dom är i en evighet. Men ska inte göra det. I alla fall så köpte jag ansiktkrämen Crèm Visage Ultra-Réconfortante som innehåller bäroljor, solrosolja samt honung. Köpte även en ny rengöringskräm (sminkborttagning) i samma serie. Båda dessa produkter doftar liksom naturligt, suck jag är verkligen en sucker av krämer och sådant. 

I veckan inhandlade jag även vad som ska vara min studenklänning. En mycket enkel klänning från Vila. Den kändes helt rätt, för jag har ingen som helst lust att lägga ut massa pengar på en vit klänning som jag kommer använda typ en gång (jag och vita klänningar är inte bästa vänner).   

Utöver detta har småsaker som örhängen och hårband inhandlats. Även en bolero och ett par skor har handlats. Men men det är inte alls lika spännande som de andra.

 (fast min klänning ser inte exakt ut så här, den är vita och utan glansiga detaljer... men jag hittade inte en exakt bild och jag är för lat för att orka fota själv).

Puss

Hur kul hade du igår (eller i torsdags)?

Det finns ett antal tecken på att du har haft på tok för kul kvällen innan. Här kommer några av dem. Du vet att du hade på tok för roligt kvällen innan om...


... du vaknar med texten Hej ta mig hårt! inskrivet på armen

... du har svaga minnen om att ha ätit paj sittandes på någon annans hall golv klockan 6 på morgonen

... du slänger dina linser och sedan inser att du behöver dem och därför börjar leta i sopporna efter dem

... tre personer, som du i vanliga fall bara hälsar på, börjar asgrava när du ropar på din vän

... du inte ens orkar äta upp en tredjedel av din inhandlade hamburgare

... folk i din omgivning respekterar när du säger kan ni prata med små bokstäver

... det tar två dagar att återhämta sig innan man är människa igen

... du heter Sarah eller Malin och har vart ute och festat!


Lördag

Jag är lite konstig jag kom jag nyligen fram till. Jag är inte riktigt en frukost människa (även om jag äter det varje vardag för annars blir jag så grinig och bitter) så på helgerna så brukar jag sova länge för att slippa frukost. Jag brukar äta lunch det första jag gör istället för frukost. Vaknar jag tidigare än det är ok att äta lunch så brukar jag sitta och vänta på att det blir lagom att äta lunch och sen slänga i mig lunchen. Haha jag är ju bara för rolig. Fast om det är färska scones till frukost ja då är jag i alla fall då en frukostmänniska!

Ska snart iväg och spela match! Woho ska bli kul! Dessvärre kommer vi troligen förlora med tanke på hur dålig inför-match-träning vi gjorde i torsdags... Suck hatar när det går dåligt, jag vill så gärna vinna!

Ska klä på mig och sedan åka!

Puss

Ja det var mig dem prata om...

Sarah stod och pratade med A. Hon nämner mig och ska liksom "kolla" om han vet vem jag är.

A, lite försiktigt: hon den ljus...?
Sarah, skriker: Ja hon albinon!

Igår kväll tänkte jag lägga ner Sarahs glasögon, som hon bara lagt på en hylla och jag visste att hon aldrig skulle hitta dom. igen Så jag pekar på fodralet och säger; jag lägger dina glasögon här Sarah! Varpå Sarah smått panik artat utbrister; Men då kommer jag aldrig hitta dom! M: Sarah i fodralet och håller upp det. S: Ehe!

Minnen...

Det var på den tiden vi gick på Sjöbergska. Det var på den tiden fröken Jessicas ögon vakade över oss. Det var den tiden vi var 4 tjejer med olika personligheter ihopsatt till en lite grupp. Det var den tiden jag och Linnéa bråkade med varandra över brev (eller om vi skrev elaka saker om varandra till de andra per brev eller hur det var). Det var den tiden Linnéa hade lila glittriga tröjor på sig. Det var den tiden jag var den korta. Det var den tiden Mickis var den långa. Det var den tiden då Amanda var den smarta. Det var den tiden då jag lärde känna er. Det var den tiden vi alla hade var sitt exemplar av Systrar i jeans. Det var den tiden då...


Sitter och har just kollat på första Systrar i jeans filmen och jag blev nästan tårögd, inte bara av filmen utan av alla minnen till filmen (eller egentligen boken). Det var så länge sen det var vi 4... Jag saknar alla tre och det vi hade för det var den bästa mellanstadietid man kan önska sig. Även om det var år och dagar sen känner jag fortfarande smaken av kycklingen vi åt på Amandas avskedsfest... den festen som började med att Mickis hoppade ut genom badrumsfönstret...


Livet enligt Malin (just nu)

Jag har tappat suget efter att blogga... menar inte att jag kommer sluta, men jag har liksom skriv  av mig för ett tag. Jag har en massa saker som jag vill ska ut på detta forum, men jag tar mig aldrig tid att skriva ner mina kära små tankar. Så framöver kommer det kanske ett litet hej jag lever då och då, men förvänta er inget ständigt uppdaterande från min sida.

Planerna för helgen är att ta det allmänt lungt och bara njuta, för det har jag allt gjort mig förtjänt av. Just nu är skola och jobb inne i en lugn period och då får man helt enkelt ta det lugnt så länge det går. Imorgon ska jag och mamma till Norrtälje och hämta bilen som vart på reperation, så jag ska ta tillfället i akt och öva lite körning. Sedan någon gång vid 2 tiden så kommer Tina över och klipper av det kluvna topparna, det är verkligen dags nu. Sedan kommer mormor och morfar över på middag, alltid trevligt. Som sagt bara en dag utan måsten och bör. Allt skol arbete är klart och jobbet behöver jag inte ora mig för (om man bort ser från detaljen lågkonjuktur och att det förr eller senare betyder inget jobb för lilla mig).

Livet är underbart och kommer så förbli ett tag, så var inte oroliga mina kära små vänner bara för att jag förflyttar mig från internet till verkligheten!

pussar i massor

Bok och jobb

Ja då var det helg igen då. Vad har jag gjort i veckan som gjort att den gått så snabbt? Ingen aning, men snabbt som tusan har den gått iaf. Nu sitter jag här fredags eftermiddag med några timmar kvar innan projektarbetet ska vara klart. Jag har lite kvar så känner mig givetvis stressad. Men om bara en stund kommer Sainey över så att vi kan fullborda arbete och skicka iväg det för gått och bara njuta av att vi är klara. Slutresultatet kommer troligen bli en riktigt snygg och bra  bok...

Idag har jag jobbat hela dagen lång. Eller tja slutade vi 15.00 så hela dagen lång blev det väl inte. Till lunch idag åkte vi till den lilla kina restaurang gömd i Solna som gör Sthlms godaste fried rice med kyckling. Det är verkligen gudomligt gott! Eftersom att det var fredag var det även fredagsfika på jobbet vilket innefattar något slags gott, dagen till ära blev det fruktsallad och glass. Mums!

Nej nu kom hon så vi ska plugga!

Skriv, skriv, skriv

Det är redan torsdag eftermiddag och det känns som om det just var helg. Vart tar all tid vägen? Fick tidigare idag en fråga om vad jag gjorde igår... jag kunde inte svara för jag kom verkligen inte på vad som upptagit min tid, så fort har den här veckan gått.

Jag har den senaste veckan fått skäll av Linnéa för att jag inte uppdaterat henne tillräckligt om livet i stockholm. Det var lite svårt och trögt i början men efter att jag låtit fingrarna ta över så skrev jag 3 sidor i word innan jag hann stoppa mig. Jag måste säga att jag tycker att jag är väldigt bra på att skriva den typen av texter. Skulle gärna vilja publicera det första brevet här, men eh det innehåller en hel del hemligheter som inte bör komma ut i allmänheten. Att skriva brev och blogg ökar faktiskt ens förmåga att vara skrivkreativ och det har jag behövt...

Puss

so fun

Dagen började med att jag vaknade trött som bara den... tog mig upp slog på datan och fortsatte plugga med instuderingsfrågor till religionsprovet. Det var exakt samma sak som jag gjorde innan jag somnade igår kväll. Efter visst pluggande och stressande tog jag mig till skolan och skrev provet. Jag tror aldrig jag gjort så dåligt ifrån mig på ett diskussions prov, det kändes hopplöst alltihopa. Men men får väl se hur det gick, kan ju ha gott bra även om det kändes hopplöst. Sedan dess har jag suttit och hållt på med projektarbetet, studenskivan och lite annat smått och gott.

Nu tänkte jag ägna mig åt att njuta av choklad eller något annar underbart... som jag dock måste inhandla...

Föresten har lillasyster tydligen börjat bloggat... besök henne här! Japp namnet Little Miss går i släkten, haha!

Puss


Måndag, måndag, måndag

En helt vanlig måndag har det vart. Ja om man bort ser från att inga av mina måndgar nu mer är lika eftersom att jag blivit belönad med ledighet den första dagen i veckan. Men men...

Dagen började med att jag vaknade, tog en duch och gjorde mig i ordning. Tog tåget och mötte upp Emma och fnissandes pratade vi om sådant som vi framöver bara kommer prata om, nu när fröken är singel igen. Vi gjorde lite ärenden så att säga och begav oss sedan till skolan där jag förströdde tiden med att vara social. Sedan kom sms:et jag väntade på (nämligen ett från Iza där det stod att hon slutar) och begav mig till medis där vi lunchade. Efter att vi tagit oss ur matkoman attackerade jag Indiskas rea. Jag inhandlade ett par solglasögen (39kr), en halsduk (99kr), ett stort trähalsband (69 kr) och ett armband (29kr). Inte illa alls om jag får tycka. Efteratt jag lämnat Iza inhandlade jag lite färg och hämtade matchtröjorna i skolan. Ska pyssla med det imorgon. Begav mig efter detta hemåt och vad som hände sen står här nedanför...

Puss

När världen är underbar!

Jag vet att jag under en period här i bloggen lite tjatat om det vackra i stunden, hur härligt det är med folk som säger en snäll kommentar osv. Efter en incident idag så måste jag nu bara fortsätta på temat.

Idag var en nästan helt vanlig dag (beskriver mer om själva den i ett annat inlägg) och när jag ska gå på bussen till träningen upptäcker jag att mitt busskort inte ligger i fikan som det borde, inte mer än att skicka sms biljett när man är klantig och har glömt kortet hemma. Är på träningen, tränar osv. och blir efteråt upphämtat av pappa lilla som ger mig en lapp med ett telefonnummer. Säger att jag ska ringa då dom hittat ngt som är mitt. Ringer till, tydligen, vakterna i Kista Galleria och dom säger lite kryptiskt att jag kan hämta mitt kort. Vi åker dit och där i handen på den vackra vakten (japp sjukt sexig vakt var det tvunget att vara bara för att jag kom svettig från träningen) ligger min kära busskortshållare med mitt skolkort och busskort. Jag tackar tusen gånger och han svarar "tacka inte mig tacka hon som lämnade in det" och ger mig ett telefonnummer. Jag ringer upp henne och hon berättar hur hon hittade det i jakobsberg och åkte till Kista för att lämna in det hos polisen. Men då det var stängt hos polisen så tänker hon att hon kan lämna det till vakterna i gallerian. Hon ber dem kontakta mig så att jag kan få tillbaka mitt kort. Vilket vakterna gör, vet dock ej hur dom lyckas luska ut nummret men dom gör det iaf. Dom ringer hem till mig och pratar med mamma som får ett telefonnummer som jag ska ringa efter träningen. Jag ringer dom och dom lämnar tillbaka kortet! Det är en värld som denna jag vill leva i. En värld där alla bara är helt trevliga och hjälper till när det behövs.

Så dagens alla roser går till damen som hittade mitt kort och till vakterna i Kista galleria!

Min kära dörr

Jag kom just hem efter en trevlig kväll och möts av att dörren till mitt rum är borta! Den ligger på tapetserarbordet i vardagsrumet... nymålad visserligen men hallå! Jag vill ha min dörr! Min dörr gör att jag kan sitta och nörda framför datan hela natten utan att någon störs och jag slipper störas när resten av min morgonpigga familj går upp. Imorgonbiti lär Anna klaga på ljuset och ljudet från mitt rum och jag lär vakna grinig och jävlig kl 6 av att mamma och pappa fixar i vardagsrummet. Suck! Jag hoppas att den är tillbaka tills senast imorgon kväll!

RSS 2.0