Minipause och hej då!

Jag känner mig inte i form, känner mig inte alls som mig själv. Känner mig inte behövd heller så jag ska som min mamma uttrycker det "ta en minipause från verkligheten". Ska alltså hålla mig borta från vardagen i en dag, miniminipause rättare sagt, hihi.

Imorgon kommer jag att först ha frukost date med Elli, sen ska vi fixa naglarna och så att vi blir supersnygga. Sedan är det planerat för lunch date med Iza. Det var länge sedan så det blir nog väldigt trevligt. Efter det så ska jag shoppa med min lilla mamma. Ska inte tänka på varken skola, jobb eller annat som endå bara för mig att må dåligt just nu. Kommer troligen inte heller att svara i luren om det ringer... Kommer nog att sätta den på ljudlös och lägga den i någon vrå redan ikväll, så vet ni att jag faktiskt inte svarar av anledning och inte av virrighet som det brukar bero på.

Sedan skulle jag vilja säga att jag älskar att blogga. Bloggandet har varit som chocklad för mig. jag har alltså blivit på bra humör så fort jag skrivit av mig.. även om jag så bara skrivit några rader. Men tyvärr så blir jag inte längre så lycklig. Numer kan jag inte ventilera min problem här utan att jag känner dåligt samvete. Jag kan inte längre skriva precis vad jag vill utan att jag kanske trampar någon på fötterna. Så jag har bestämt mig för att säga Tack och hej leverpastej!

Lördag hela dagen lång

Klockan är strax kl 2 på natten. Jag har precis städat mitt rum samt skrivit klart min kemiuppsats. Haha för det känns lyckat.

Tidigare idag så var jag först på dop för min lilla kusin Filip (hoppas verkligen att jag stava rätt annars antar jag att morbror Mattias blir lite ledsen i ögat...). Det var iaf ett fint dop där Filip hade en blåkläning. Jag hade på mig en vitkläning och fick lite av panik precis när vi kom fram och jag slogs av tanken Shit tänk om man inte får ha vitt på sig... För er som inte vet kan jag ju berätta: Att komma på en tillställning utan att ha följt dresscoden är den värsta av alla mina värsta mardrömmar. Tack och lov sa mormor att det inte fanns färgklädkoder till just dop. Så jag blev lättad, väldigt lättad ska ni veta.

Efter dopet hade jag besämt med Linnéa att vi skulle dinnera. Blev jättegott, om jag får säga vad jag tycker. Är alltid lika kul att vara med Linnéa. Kommer sakna dig när du bara lämnar mig här i Schweden för ett äventyrsår i USA. Förutom att äta fick Linnéa mig att faktiskt fixa iordning min svenska uppgift och skicka den. Tack för att du alltid får mig att göra vad jag borde.  Efter ett tags övertalande och mutning med ett par nätstrumpbyxor följde Linnéa tillslut med till Kallhäll. I Kallhäll så träffade vi Sainey och Jenny och gick ner till Kallhällsbadet. Tror inte jag haft så mysigt på länge; Skratt, äppeldryck m ciderkaraktär, den rosa filten och prata om allt mellan 18 och 80. Jag fick även panik över att sommaren är påväg att ta slut (haha den har just börjat men ändå) så jag har bestämmt att det blir grillning nästa lördag. Vet att Jenny, Sainey, Linnéa, jag och Elin iaf kommer komma. Så om någon känner för att göra oss sällskap så säg bara till så gör vi plats för er på filten.

Nej ska diska det sista nu och sen gå och lägga mig tror jag...

Puss

RSS 2.0