Morgondagens agenda

Ska snart krypa ner i sängen och tycka att världens bästa ting är mitt gossiga, mjuka, varma dunntäcke! Jag har ingen förståelse för er som inte har det, det är ju så underbart!

Men innan det ville jag bara slänga in några rader här. Låter som en trevlig idé va?

Igår kom beskedet om att min lilla iPod var lagad efter den fruktansvärda olyckan. Dom hittade dock inte felet på Little Miss Noice (som jag döpte den till) så jag fick en ny. Jag är lycklig då jag inte haft musik i öronen på några veckor nu!

Imorgon blir det till att först gå på kurs, alltså jag ser som den nörd jag är fram emot den. Sedan blir det till att handla en klänning eller ngt annat sexigt(!) haha ja ngt sådant fattas ju i garderoben. Det flesta kläderna följer nu mer temat trevliga och söta. Efter det så ska jag ta med mig pepparkakor och bege mig till Jenny där det blir glöggfest. Trevligt, trevligt ska det bli. Efter en, två, flera glöggisar kommer vi rulla in emot staden. Vad som händer sen vet man aldrig innan. Haha!

Nej nu måste jag verkligen gå och lägga mig innan mamma blir tokig på mig...

Puss

Tjooo

Världen snurrar vidare och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Har så mkt att göra och det görs tyvärr inte av sig själv. Men sånt är livet.

Dagen har bestått av att gå på kurs, intressant och kul. Trots att kursledaren var fast i 60-talets normer och inte kunde hålla sig till ett ämne. Kursgruppen bestod av 8:or och 3:or, haha lite komiskt att det bara 8:or och 3:or. Alla var trevliga och jag tyckte om dem. Ska bli kul att träffa dem igen på fredag.

I övrigt ärallt jag kan tänka på just nu är att jag ska få utväxten bort trollad imorgon. Haha finns inget härligare, man känner sig verkligen som en ny människa. Ska även handla underkläder imorgon, vilket också får en att känna sig som en ny människa.

Nej nu ska jag gå och sova... Så att jag har energi snart igen.

Puss

Karriärs test...

Gjorde just ett karriärstest och detta blev resultatet. Mkt av det som beskrivs som mig stämmer, men vissa saker stämmer inte. Som att jag är spontan och flexibel. Haha jag gillar ju att följa min kalender till punkt och pricka...

Länk till testet här

You would most enjoy a career that allows you to meet new people. You would also be happiest in a career that allows you to be free and flexible, and allows you to be extremely creative. Some careers that would be perfect for you are:
  • Stockbroker
  • Secretary
  • Receptionist
  • Director
  • Recruitment Consultant
  • Politician
  • Marketing
  • Human Resources Manager
  • Religious Minister - Haha eller inte!
  • Teacher
  • Lawyer
  • Advertising
  • Consultant
  • Financial Adviser
  • Financial Planner
  • GP
  • Physical Therapy
  • Occupational Therapy
  • Public Relations
  • Estate Agent
  • Travel Agent
  • Restauranteur
  • Hotel Manager
  • Events Organiser
You are a great leader. You genuinely enjoy being around other people. Your relationships with others are very important to you. You love talking and meeting new people. You are very enthusiastic about work and about all that you do and have in your life. You love being the focus of attention. You enjoy a fast pace. You are very socially oriented. Therefore, you are much happier being with others than you are alone. You crave interaction with others.

You are very spontaneous and often act before you think. You are always quick to answer when you are asked a question, even if you aren't sure of the answer. It is easier for you to improvise as you go along. You enjoy thinking out loud, and are most creative when brainstorming with friends or colleagues. You enjoy being involved in many activities.

You are very easy to read, and often wear your heart on your sleeve. You are never afraid to tell people what you think. You are very empathetic and genuine. You can sometimes be seen as over-emotional or too involved by others. But that is only because you tend to get so involved in the things you do that they become personal. You want to be adored, loved and appreciated. You like to please others and to make sure people are happy.

You trust your gut instincts. You are easily inspired and trust that inspiration. You are very innovative. You analyse things by looking at the big picture. You are concerned about how what you do affects others. You worry about your actions and the future. You tend to use a lot of metaphors and are very descriptive and colourful in your choice of language.

You are very creative, and get bored easily if you don't get to express yourself. You


Veckan som kommer

Detta är vad jag ska roa mig mednästa vecka...
- Ha mitt typ informationsmöte
- Gå på Ung Ledare kursen
- Färga utväxten
- Kolla på Tingeling med Sarah (jag hoppas iaf, hihu)
- Kolla på Madagskara 2 med Anna
- Klara körningen så pass bra att jag får köra på "riktigt väg"
- Shoppa, bl a en bh!


För övrigt har jag idag vart och kört med mamma. Lite läskigt när det var snö och halt överallt, men vi klarade det väldigt bra. Först var vi och körde på en vanligtvis ödslig väg, men idag var det massa bilar där som skulle till friluftsområdet. Körde där fram och tillbak och övade start i backe. Sedan körde jag helt själv hela vägen till mormor och morfar. Känner mig väldigt stolt! Haha!

Nej ska roa mig med annat nu!

Puss


Detta bör inte hända!

Jag är den som alltid vetat vad jag vill bli. Jag är den som alltid vetat vart min framtid går. Jag är den som aldrig behövt oro mig. Jag har alltit snabbt svarat att jag ska bli arkitetk. Men inte längre. Livet suger. Intagningspoängen var ju till och med högre än jag räknat med. Hade räknat med att dem kanske landar på 18 (vilket jag skulle kunnat fått med visst pluggande och upptentande) Men nej dem landade på 19,76 i Lund. Vill inte ens veta vart KTHs poäng blev.  Ibland hatar jag alla pluggisar som finns där ute!

Vad ska jag bli nu då?
- Dagisfröken? Gah mardröm med massa barn
- Jobba på ICA? Hade jag ju kanske tänkt göra ett år eller två, men hela livet?
- Jobba på bank? Jag hatar ekonomi
- Målare? Jobbigt att stå och måla hela dagarna ju!

Det jag skulle kunna tänka mig är att börja jobba med event. Det är ju jättekul med organiserande och sådant. Sedan skulle jag även kunna tänka mig att typ jobba som uppdragsledare inom olika projekt. Måste bara skapa mig kompetens inom något område så att jag kan bli det.

Nu ska jag deppa lite och sedan ta tag i mina framtidsplaner

Puss


Ett, två, tre..!

Jag saknar energi just nu där av min minimala uppdatering.

För att börja från början. Lördagen började med volleybollmetch mot ett Åländskt lag. Vi vann!!! Våran första serieseger sedan vi började spela seriespel. Vi var lika lyckliga som dem som vunnit OSmedalj. Haha vi var så lyckliga, men vi var värda segern för vi kämpade otroligt och växte verkligen som lag!

På kvällen blev det utgång med Sarah och Jenny och detvar jättetrevlig. Trots att jag fick mina små fall i berg- och dalbanan. Sarah och Jenny är väldigt bra på det där med att gå ut, har aldrig tråkigt någon gång med flickorna! Filmerna till Sarahs projektarbete var ju bara för klockrena. Kolla in dem om ni vågar, haha!

Veckan har bestått av en del energibrist. Suck är det alltså så här det är att vara skoltrött?!? Ska försöka förhindra detta i framtiden genom att äta mkt järn, vilket jag vet att jag har brist av, men det är ju inte som om man kommer ihåg att äta det! Ska även försöka äta nyttigare i allmänhet så att jag slipper små äta, jag är sämst på att äta rätt. Blir alltid hungrig direkt efter att jag ätit, börjar bli jobbigt.

Har veckan till ära gått i skolan (nehä?), tränat volleyboll, haft en körlektion, fått resten inbokade, vart på kalas för coola morbror Mattias samt stått på öppethus i skolan. Ganska givande vecka än så länge och ännu mer givande lärden bli när vi ska på SACOmässan imorgon med skolan. Vet kanske ännu säkrare vad jag ska bli sen när jag är klar med gymnasiet, vilket är om bara några månader, wiie!

Puss


Dagens horokop i Metro

Jungfrun
Du konfronteras med en besvärlig person som förmodligen hyser agg till dig.

Känns som om jag får passa mig på träningen i fall någon av 95:orna bestämmer sig för att vara besvärlig, haha!

Mens monstret...

... Har slagit till igen. Jag har vart klar vaken sedan 8 pga de enorma smärtorna i magen. Har inte kunnat vara still har tagit både ibumetin och alvedon. Jag har aldrig i hela mitt liv haft så här ont, helt seriöst känns det som om jag har ett monster i magen. Ringde pappa som sa att mig att ringa sjukvårdsupplysningen och tanten där sa åk till danderyds gyneklog akut nu!

Så ska klä på mig sedan åker jag. Varför är jag kvinna? Fan ta jäveln som kom på mens!



Update... Sjukvårdsupplysningstanten sa att jag skulle ringa innan jag åkte så gjorde just det. Tant nummer två (hon som svara nu när jag ringde) sa att jag skulle äta pronaxen och ha värme och inte åka dit. Ev åka dit senare idag om de inte försvinner. Men slipper iaf det, men jag har ju fortfarande lika jävla ont!

Lördag natt

Men just nu vet jag inte vad jag ska tro. Vem är du? Vaför är du som du är? Vem är jag? Varför i helvete i är jag som jag är? Ångrar många bittra minuter från kvällen. Men samtidgt vet jag nu vilka som är dem jag vill ha vid min sida för ni är så underbara. Gah vaför, varför, varför? Måste jobba på självförtroendet liiiite granna så att säga.

Kommer ångra mig imorgon, men det är morgon dagens probelm *Tack och lov*

Puss och sov så gott

Life

Då var det som så att man var otroligt uppmärksam över hur sexig victor är! - Skrivet av Victor

Men då var det som att  jag inte vet vad jag ska skriva riktigt. Jag har iaf fått världens gulligaste överstryckningspenna av Victor. Den är gul och miniliten. Wiie.

Var återigen hos naprapaten idag. Tack vare att jag är sne i ryggen så är mitt ena ben 1 cm kortare än det andra, men han sa att det är borta om några gånger. Gah jag är sne. Haha. 

Orkar inte skriva seriöst. 

Puss 


Lyckan kom med posten idag...

... Jag blir troligen ännu mera nördstämplad nu... men men.

Jag fick besked om att jag ska få gå på Ung ledare steg 1 kursen. Det är en kurs som handlar om att vara tränare i allmänhet och jag ser verkligen fram emot det, det är något som jag verkligen tycker är intressant. Det kommer säkerligen hjälpa mig att få de små 95:orna att göra som jag vill och bli stockholms mest vältränade volleyboll lag. Haha vilka mål jag har.

Kursen kommer iaf bland annat att innehålla:
- Ledarksapsteori
- Undervisningsmetoder
- Lär känna dig sjävl allmänt samt lär känna dig själv som tränare
- Kostlära
- Jämställd idrott

Jag ser verkligen fram emot detta... Jag är verkligen en allmän nörd! Haha! Men tänk vilka kunskaper man bara kan suga i sig och på så sätt bli en bättre människa! Ja jag känner verkligen att jag är största nörden.

Puss

Unik, du? Näää

Nu redar jag ut mina åsikter ytterligare så att detta blir glasklart en gång för alla.

Självklart är vi inte kopior av varandra, även om tjejerna jag såg var näst intill det. Det jag menar är att våran egen stil präglas av våra närmaste anhöriga. Vår stil präglas till liten del av våra föräldrar antingen genom att vi vill vara motsatser till dem eller om vi vill "härma" dem. Men vår stil präglas framför allt av våra närmaste vänner. Med närmaste vänner menar jag dem som vi har allra, allra bäst relation med. Inte dem vi kanske träffar någon gång då och då utan dem som verkligen alltid finns med oss.

Visst påverkas man olika mycket beroende på vem man är och vart i livet man befinner sig. Men du präglas ändå till viss del av din omgivning.

Detta är min uppfattning  om hur världen fungerar. Gilla den eller skapa er en egen jag är lika lycklig endå!

Puss

Du är inte så unik som du tror...

För någon dag sedan satt jag och väntade på tåget och då går två stycken tjejer ~ 16 år förbi. I och med att jag iaktog dem insåg jag att vi är inte unika. Ingen av oss är så unik som vi vill tro att vi trots allt är. Vi blir som vi umgås, även om du när du är utan dina närmaste vänner ser ut att ha en unik och cool stil så är du när du är med dina närmaste vänner bara en i mängden.

Dessa tjejer som jag såg var ingen utav jättemodeintresserade. Men det hade sin egen stil, eller ja varandras stil. Båda tjejerna hade bruna skinnstövlar utan klack, matchat till den bruna fyrkantiga väskan. Båda hade dem mörkblå stuprörsjeans och collegtröja. Dem såg så roligt bästa vänner aktiga ut utan att dem var medvetna om dem. För enligt dem var dem ju sig sjävla.

När jag började på gymnasiet var de en tjej (ja ni vet vem troligen) som jag tyckte hade en så himla snygg och medveten stil. Hon var verkligen sig själv och hon var verkligen unik på ett bra sätt. Detta tyckte jag fram tills att jag fick träffa hennes vänner och insåg att alla såg exakt likadana ut. Nästan varje person jag känner klär sig som sina närmaste vänner, utan att dem själva kanske inser det. På gott och på ont.

Innan jag började gymnasiet och jag och Iza var varandras andra hälft så klädde vi oss nästan lika... Vilket man idag inte kan tro med tanke på att vi nu har totalt olika stilar. Vilket helt och hållet beror på vilka vi numer umågs med, oavsätt om vi vill erkänna att våra nya vänner har format oss... Men vi har format dem med så det går på ett ut skulle jag gissa.

Vet inte vad jag vill ha sagt med det... men kom bara och tänka på det

Puss

Lördag fm

Ja vet inte riktigt vart all tid tar vägen, men försvinner gör den snabbt som bara den.

Just nu sitter jag relatvit yrvaken och konstaterar att jag har en superduper äcklig vagel i öget. Gör jävligt ont och de ser nästan ut som om jag ska fira halloween igen. Skojigt värre! Att jag dessutom har sådan träningsvärk att jag knappt kan röra på mig gör inte sakern bättre *vadå smått bitter*

Ett snabbt inlägg...

... innan jag somnar med italienska boken i famnen.

Har prov imorgon i italienska, hade helt glömt detta, med helt glömt detta menar jag faktiskt glömt bort de helt. Har visserligen fått en eller två *iiih* momenst men dem förträngde jag på en gång. Gah jobbigt iaf vet inte om jag kommer klara det, men vill verkligen det för italienskan är det ända roliga i skolan... eller inte ända, men det roligaste iaf.

Igår kom Tina hit för att hon skull klippa av mig det värsta riset i topparna, men hon hade glömt saxarna (!) haha! Hon fick istället roa sig med att noppa mina ögonbryn... Ser ut att ha kvinnliga ögonbryn igen och ingen blondskogsdunge, haha! Hon kom iaf över idag igen för ett nytt försök... det resulterade i att hon tyckte att vi skulle klippa bob på mig... men icke sa nicke så kul skulle vi faktiskt inte ha idag tyckte jag.. så hon toppade bara och fixade luggen. Nu är iaf håret knappt uppsättningsbart... Det är liksom två cm hår som sticker ut ur hästsvansen. Men jag är lycklig jag *snyft*. Vi har iaf lagt upp en plan om att vi i fortsättningen inte ska bleka min utväxt utan försöka ljusfärga vilket sliter mkt mindre. Om det lyckas kanske jag har hår nedanför axlarna, som inte ser ut att höra hemma i ett packet med svinto, om sisådär 5 år. Jag längtar! Woho! Tina är, bara så att ni inte missuppfattar, en jättebra frisör. Inte hennes fel att mitt hår har samma kvalitet som en LV väska köpt på loppmarknad på en bakgata i thailand. Haha! Hon är bara mån om att jag inte ser ovårdad och sliten ut, vilket jag är djupt tacksam för, trots att håret då och då inte är längre än till nedanför öronen.

Nej måste plugga nu innan jag inser att ingenting funkar och jag somnar...

Puss

Ps. Imorgon blir det kladdkaka mina kära italienska vänner ds.

Livet i största allmänhet

Allt posetivt du säger hör jag inte, de negativa du yttrar tar jag åt mig av som om det vore goodiebags. Ingenting stämmer, ingenting funkar och jag känner mig så liten. Känner mig så ensam ibland, känner mig så uppgiven. Finns inget att kämpa för längre, finns inget som har tillräckligt stor betydelse för att jag ens ska orka bry mig... Är längst ner i berg- coh dalbanan. Men ge mig en vecka eller två så är jag uppe igen, men farm tills dess kommer jag inte orka bry mig särkllit mycket om något.


Orkar inte med skolan längre... Ligger så mycket efter! Jag Malin Andersson är dålig i skolan och jag bryr mig inte! Något jag aldrig skulle ha trott att jag skulle yttra, men nu är det så. Kämpar just nu iaf med en psykologiuppsats som är så tråkig så. Men måste verkligen bli klar med den, så jag har sagt att om jag inte blir klar med den så får jag inte kolla på film innan träning *ooh noo* Haha!

Gårdagens var en ganska skön kontrast mot vanliga dagar. Började med att mamma hade bakat scones, något hon är riktigt bra på. Åt dem och njöt av att de var sol ute. Så fick med mamma på en lång promenad på ca en timme ute i friska luften. Skönt, skönt. Sedan handlade jag ett par nya vinterskor. Dem är så varma och sköna, helt underbart. Tog sedan en lång skön dusch för att sedan klä på mig en massa kläder och sedan åka till solna där jag första åt med pappa, Mattias, Isa och Anders och sedan gick vi alla på AIK's sista hemma match för säsongen. Riktigt bra match! Fast jag hade glömt glasögonen så jag såg inte riktigt allt, men men, haha!

Nej nu måste jag verkligen fortsätta med den dumma uppsatsen!

Puss

Nyfiken

Jag i ett nötskal... Det ända jag kan tänka på pga av min nyfikenhet är: Vad är jag döpt till i hans mobil??? Haha jag är ju bara för rolig om jag får säga det själv!

Fredag kväll..

Mår bra idag... och bra är väl det. Hade jättekul igår med flickorna. Kvällen började med middag här hemma. Hann bli en massa vad ska jag ha på mig ångest också... Någon som räknat med annat? Haha! Efter att vi ätit, dokumenterat, satt på oss hornen respektive glorian begav vi oss ut i natten. När vi väl kom fram till Ice var de några killar som inte var uppaterade om att det faktiskt var Halloween igår som dem trodde ju att vi var på möhippa och att jag skulle gifta mig idag. Komiskt värre! Så ja igår var då alltså min sista kväll som singel, hade en riktigt rolig sista kväll!

Puss

RSS 2.0