Naughty Raymond och

Cocktailpartyt var lyckat. Fick en massa braiga presenter, bl a Naughty Raymond mitt efterlängtade USBminne! Blev så himla lyckliga när jag fick den av mormor och morfar. Dem är väldigt bra på att hitta de bästa presenterna. Fick även en användbar kortlek från Mattias och Katrin där varje kort var ett drinkrecept och av Helena fick jag ett underbart armband. Kort sagt fick en massa underbara presenter. Maten var god och alla var så vackra, blev nästan lite tårögd.

Bilder från kvällen kommer upp så fort jag orkar lägga in bilderna i datan, ehe.

Nu ska jag och la familia troligen åka till stinsen för att shoppa. Är det bara jag som börjar tycka att satn känns lite uttråkat och att centrum ocg gallerior lockar mer? 

Ikväll blir det utgång med Sarah och Malin, ska bli hur kul som helst!

Puss

Det är i stunder av glädje och sorg man inser vilka ens riktiga vänner egentligen är...

Soon...

... är jag 18 lyckliga år. Som jag har längtat efter denna dag! Fyller inte förens imorgon, men redan ikväll ska det firas med Cocktailparty dit både släkt och vänner är bjudna. Väntar på spänning efter att få se alla uppklädda och vackra.

Kvällen kommer bjuda på:
- Sainey i finklänning
- Joanna i äkta ocktailklänning
- Massa mumsig mat
- Inga fyrverkerier, ledsen att jag inte kunde fixa ngt sådan Joanna, hihi
- Zingo i fluga *ni ska se så gullig han är* 

Puss så syns vi förhoppnigsvis snart här igen *fjoooortiiiishjearta*

Pinsamt á la Malin

Kinasnubben - Elegant Garden!
Malin - Hej! Jag vill beställa en kyckling med cashewnötter och en yakiniku.
Kinasnubben - Okej det är klart om 15 min!
Malin! Bra, puss hej! *klick*

En vecka har nu gått...

... och fort har det gått.

Denna vecka har bara sprungit förbi vilket egentligen bara betyder ny termin. Så fort min vardag sätts igång så börjar dagarna att lätt flyga förbi. En vecka känns som typ en dag, sjukt så att säga.

Måndagen friades med fyrverkerier och derby. Men alltså vem fan är så korkad att man siktar fyrverkerier mot ngn annan? Har man inget bättre än att utsätta sig själv (!) och andra för livsfara? Ursäktar språket Men vilka jävla idioter!! Dock var derbystämningen på topp, så fort man kom in på Råsunda, innan matchen var jag knappt intresserad. Åt btw världens godaste naanbröd innan matchen på Nirvanna, en resaurang som jag verkligen rekomenderar.

Tisdagen bestod av en hel lektion på 50 min. Känns nödvändigt att åka till skolan för det, haha! Efter den långa skoldagen så mötte jag upp Anna och drog med mig Sainey och Peter på jakt efter den perfekta klänningen. Dock var jakten över på mindre än 30 min, liten bevikelse och chock. Det ska inte gå så fort att hitta den perfekta klänningen. Efter jakten råkade jag ut för helvete finns inga jenas som passar en kossa. Vilket jag inte står ut med... så jag strejkar ännu en gång från jeans. Dock bör jag hitta ett par till (äger bara ett par) innan vintern kommer. Efter en smärre depression så var det dags att få "mina" 95:or i form igen. Med andra ord så var det fysträning och denna gång var koncentrationen och rastlösheten i botten. Inte kul alls att försöka få ngt vettigt ur träningen då inte.

Onsdagen bestod av skola och där jag hade årets första labb... där jag lyckades göra helt fel och inte få ngt som helst resultat plus att jag hade sönder ett provrör. Men i övrigt så gick allt prima skinka. Så mkt mer hände inte denna vackra dag.

Torsdagen, dagen som kommer bli min död, bestod av en låååång skoldag. Från 9 ända till 16! Efter diverse missöden som att tapp ut alla pennor, ha ner alla papper osv så begav jag och Sainey oss ut på jakt efter en ny bh åt mig. Fick en chock när jag såg första prislappen inne på Agent Provocateur... för priset var nämnlien 1680 kr för en BH! Vem fan betalar ngt sådan. Hittade iaf en som BARA kostade 525 kr (den var på rea, yeay). Väldigt fin och jag är väldigt glad. Avsluade kvällen med att träna volleyboll för förtsa gången sen innan sommaren. Hur jobbigt som helst, men kul!

Vad tycker ni om min nya söta bh?


Idag har jag inte gjort mkt mer än att gå i skolan (helvt sovandes då jag började redan kl 8). Vart på maniky och råkat ut för irriterande gubbe på tåget.

Puss

Gubbar på tåget

Alltså finns det ngt värre än när folk man verkligen inte känner bryter isg in i ens samtal med ens vän, som man faktiskt vill prata med???

Satt på tåget på väg hem tillsammans med Sainey. Vi hade väl inte överdrivet mkt att säga till varandra och det var väl måttligt interessant för öran som ändå inte förstår sammanhanget osv. Men ändå sitter denna gubbe brevid oss och ummar och instämmer till det vi säger. Utan att bry oss vidare så låtsas vi som ingenting. Men efter ett tag så säger han till mig (som håller i en colaburk) Vart ska du slänga den där?? Jag svara att jag tänkte slänga den hemma eftersom att jag dricker sjukt långsamt och ändå inte skulle druckit upp förens då. Då börjar han babbla om att kor dör av magknipp för att dem fått krossde bukrar i sitt kära foder. Eftersom att jag då verkligen inte orkade med denna konversation tyckte jag att repliken Och varför antar du att jag ska slänga den i gräset? Skulle få honom att inse att jag inte ville prata med honom. Trots det fortsatte han prata om det jävla korna och deras gräs enda tills jakobsberg. Trots att jag satt och total ignorerade honom och försökte föra en konversation med Sainey!

Gamla gubbar som är knäppa av ensamhet eller va fan det kan vara borde vara inlåsta och borta från mig!

Puss

Min (coola) morbror Mattias

*Wiiie* Jag har fått en biljett till kvällens derby, kan det bli bättre?

Som tack för biljetten vill Coola Morbror Mattias att jag ska skriva ett inlägg om hur cool han faktiskt är! Så här kommer det då!

Coola Morbor Mattias är yngst i skaran bestående av mamma, morbror Magnus och Mattias. Vilket ibland, men bara ibland märks på hans prylbesatthet. Lite mer specifikt är han en teknikpryls nörd. Han har alltid sätt till att ha de nyaste på marknaden och gillar även att skryta om det, vilket han nu har gjort om sin nya iPhone nu i någon månad. Jag och många andra är inte alls avundsjuka utan tycker faktiskt att han och inte vi är värda en sådan (inte alls avundsjuka)!

Mattias är för övrigt, liksom resten av familjen, stolt och glad AIKare. Så det första han gjorde när lilla Filip föddes var självfallet att se till att han fick s k ständigt medlemskap i AIK. Han är alltså inte bara en bra supporter utan även en bra pappa. Inte illa för någon som från början inte såg ut att bli en "villa, volvo, vovve och barn strävare". Mattias har för övrigt även prickat av villan och volvon också. Det som saknas nu är en vovve.... 

Mattias, precis som alla andra datanördar, läser Game reactor (eller hur det nu stavas), vilket är en gratis tidning som kommer ut varje månad för att tillfredställa alla datanördars nyfikenhet om de nästa stora på marknaden. Japp Mattias inte bara jobbar med datorer utan han sitter dessutom mer än gärna och spelar på dem på sin fritid. Som alla andra datanördar lider han självfallet av Cola beroende, vilket inte gillas av hans fru vilket i sin tur lett till att Mattias nu lovat att inte dricka ngn mer cola fram tills nästa år. Om han klarar det så ska han ha ett stort grattis för det är inte många som klarar den utmaningen! 

That's it!

Puss 

Ute i blåbärsskogen

Sitter ute i skogen på landet med mamma, Anna och zingo. Vi kom ut hit igår kväll men ska åker tillbaka till civilastionen redan om ett tag. Vädret just nu är underbart, de är strålande sol, ingen vind och så där härligt höstkallt ute. Jag älskar att få ta fram mina tofflor och njuta av att det är kallt runt omkring mig. Jag älskar faktiskt att vara på landet på hösten merän att vara här på sommaren... Men det kan ju även bero på att jag är en höst tjej och inte en sommar tjej.  Haha det blir så om man är född och firar födelsedag när hösten precis kommer och är som vackrast. Jösses vad poetisk jag blev.

Idag har jag hunnit planera träningen till på tisdag... alltså det är jätteroligt att planera träningar jue. Det är nästan så att jag vill träna själv, vänligen lägg märke till nästan, haha. Nej men ärligt så har jag längtat hela sommern efter att volleybollen ska dra igång igen och när den väl gör det så är jag sjuk! Varför står jag ut med allt detta? Första träningen är imorgon och eftersom pappa typ förbjudit mig från att träna då så åker jag dit och kollar bara. Men men ser fram emot torsdag för då kommer jag kunna vara med iaf.

Nej nu måste jag packa ihop så att vi kommer iväg någon gång!

Puss

Lite längre tack

Det är omänskligt att se på makeovers på topmodell utan att själv bli beroende av tanken jag måste sätta i löshår! Alltså det  är så mkt vackrare med långt och tjockt hår. Jag ska ta och ringa Tina och fråga om hon inte kan göra mig lite lyckligare nästa vecka. Fast måste först ut på jakt efter det perfekta löshåret! Det får bli ett av nästa veckas mål.

Jag funderar även på att spändera lite pengar på förlägning av naglarna... Det vore inte helt fel att ha naglar som inte skivar sig och som är alldeles underbart lagom. Men jag tror att jag måste ta och kolla om det kommer funka med min ekonomi, ehe. Varför växer inte pengar på träd?? 

Puss Puss  


Istället för att vara uttråkad

Idag har jag mätt upp hur stor vägg yta det är i badrummet. Sedan gick jag till färg affären för att kolla hur mkt färg till ytan kommer att kosta. Jag behöver tydligen bara 1 liter (ska inte måla hela väggarna utan bara göra schabloner) och 1 liter är den minsta förpackningen. Så egentligen behöver jag bara 1 förpackning, men jag vill ju ha flera färger... Men färgen kostar bara 230 kr så jag kanske kan se till så att jag iaf får köpa två olika färger.

Nu gäller det bara att hitta ett snyggt badrumskåp, som rymmer mkt. Nya hyllor, tavlor, korgar osv. Kommer bli så fint när det blir klart... om vi ens börjar vill säga.

Puss


ZzzZzzZ

Det går lättare att vare sjuk en jag hoppats på... Okej låter sjukt att säga så, men eftersom att jag är så lätt uttråkad nuförtiden så hade jag nästan räknat med att jag skulle klättra på väggarna vid det här laget. Men tack vare att febern blivit värre har jag bara sovit! Jag har alltså nästan klarat en dag hemma... Men jag sörjer ändå det faktum att jag missat svenskan, designen och italienskan. Det var ju dem jag sätt fram emot hela sommarlovet!

Just nu, nyvaken och pigg, sitter jag bara och väntar på att Anna ska komma hem så att jag kan få henne att gå och handla chockladglass åt mig. För jag har vart sugen på chokladglass ett bra tag nu, haha!

Puss


Out of order...

... Reperationen beräknas vara klar på måndag. Japp fram tills måndag är jag tvingad att vara hemma och dricka host medecin. Great, precis vad jag vill göra! Imorgon i skolan har jag det roligaste lektionerna och jag tivngas ligga hemma och vara uttråkad. Herregud hur ska jag klara av att inte göra något i typ 4 dagar??

Idag har det alltså inte hänt något om man inte räknar läkarbesöket som bestod av Gapa stort, andas djupa andetag och det här kommer inte alls göra ont *falskt leende* (läs: ta blodprov).

Nej nu ska jag fortsätta göra ingenting..

Pudd

Jaha och nu har tiden sprungit iväg också!

Gott folk jag är ju tusan 18 år om bara 1 och ½ vecka! Känns som igår när jag beklagade mig inför Malin (som just fyllt 18 i vintras) hur segt detta år skulle gå. Som Malin sa så har det gått mkt fortare än jag kunnat anat. Visst känns det drygt att det vart så nära, men samtidigt så långt borta hela året... Men nu när det bara är en vecka och några dagar kvar och jag vet inte om jag är redo, jösses hur ska detta gå??

Idag var det för övrigt den andra träning för volleyboll tjejerna denna säsong... och det märks att det var sommarlov. Tekniken och konditionen är inte vad den var innan sommaren. Men om bara någon vecka är iaf konditionen uppe igen... Om jag sköter mitt jobb som fystränar vill säga. De andra tränarna tycker att jag borde bli lite strängare... dem tycker att jag är en mjukis! Haha jag en mjukis... jag tyckte att det hysteriskt roligt, men jag får väl bättre mig till nästa träning, Haha! Min egen träning börjar inte förrens nästa vecka och som jag mår nu är det nog lika bra. 

Jag lider av en täppt näsa, hosta som inte vill ge sig och andra mysiga symptom. Jag behöver en krya på dig Malin, det går nog över snart ska du se!

... Du kan btw dra åt helvete jävla svin!


Nej nu ska jag ta lite (o)mumsig hostmedecin så att jag somnar utan att bli väckt av mig själv varje kvart hostandes!

Pusselipuss

That's that... or?

Förkyld som aldrig förr, men det stoppar väl ingen som mig?

Fredagen bestod av en lång arbetsdag... eller tja lång var den kanske inte, men jobbig som satan ändå! Min kropp var INTE inställd på att gå upp klockan 8 för att åka till jobbet så jag sov mig igen allt arbete fram tills lunch då jag började vakna till. Hur ska det gå denna termin om jag startar så här? Efter jobbet åkte jag iaf hem och ramla ner i sängen för att sova, sova och sova lite till för att sedan ta och äta lite chips och sen sova ännu lite till... Men jag var lycklig den kvällen ändå, haha!

Vakna på lördag morgon till doften av nybakade scone. Lät mig övertalas till att äta frukost, trots att klockan inte var mer än 10. Efter den underbara frukosten gosade jag ner mig undertäcket och sov ytterligare än liten stund... ja jag var väldigt trött. Vaknade sen igen någon gång in på eftermiddagen. Hoppade in i duschen de första jag gjorde, för att möta dagens äventyr på fräschaste möjliga sätt. Begav mig sedan till Outlet i Barkarby för att gå på jakt efter en väska i lagom storlek... Eftersom att mina väskor tenderar att vara aningen för stora eller aningen för små. Hittade inget som jag passade så jag handlade bara nya leggings och ett par örhängen. Sedan hände inget intressantare innan jagf åkte in till staden för att dinnera med mamma, pappa, anna, mormor och morfar på en söt liten restaurang i gamla stan. Väldigt trevligt och gott. Efteråt så skulle jag mötta upp Sainey på The Voice konserten... men det var ju dödsdömt så jag gick till ett närliggande café och väntade tills det hela var över och efter det var jag med Sainey och Jenny runt om i staden ett bra tag...

Söndagen har spänderats med lilla lillasyster Anna inne i staden shoppandes. Hittade en kofta, ett linne och en tröja/klänning... Hittade även ett par byxor som var gudomliga och som jag ska köpa så fort jag får pengar nästa gång (hoppas, hoppas att jag får lönen från Auto Motor & Sport på tisdag).

Men men nu ska jag hoppa i säng och försöka sova bort min täppta näsa, ret hostan och den svullna halsen som jag nu dragits med i snart en vecka!

Puss och god natt!

Vardagliga dagar

Då har man legat hemma och sjukat i två dagar för att sedan vakna till höstens första skoldag.

Förutom att jag var helt rastlös så var det faktiskt kul att träffa alla igen. Men att man blir så rastlös, haha det är ju bara tragiskt! Jag vet inte hur jag ska klara av att ställa om från lov till vardag. Tack vare att jag (förutsatt att  det preliminära schemat håller sig - vilket jag tvivlar -)  bara kommer ha i genomsnitt en lektion per dagen kanske klarar av att hålla koncentrationen upp! Wiho!

Efter timmen i skolan så åkte jag och jobba på gamla vanliga Auto Motor & Sport. Hände inteså mkt där... och Mia var på semester så det hände väl inte allt för mkt som sagt. Ska dit imorgon igen... sen framöver blir det nog bara jobb på Sweco istället.

Jag ska undvika att tråka ut er för mkt, så vi ses en annan gång!

Puss

Så var man där igen...

... Fast i förkylnings träsk! Alltså jag hatar att vara förkyld, mest för att jag hade glömt hör förjävligt det är. Halsen är liksom svullen och äcklig. Näsan rinner och huvet värker! Vad har jag gjort för att förtjäna detta egentligen? Kan jag inte få bli frisk på en gång?

Fast det känns redan bättre jämfört med hur illa det var igårkväll...  Så jag hoppas väl ändå att det är påväg bort så att jag kan jobba torsdag och fredag.. och gå i skolan torsdag och fredag! Men jag hoppas och knarkar Bafucin och nässpray, så chansen finns ju att jag blir frisk snart!

Puss

Jag är en miljöbov

Helt ofrivliigt är jag en av världens största miljöbovar. Jag har idag skrivit ut tusentalspapper... men jag kan liksom inte inte göra det. För det ingår ju i mitt s k jobb att skriva ut anud. Men jag känner mig lite som en stor oljepöl i havet eller som ett koldioxidmoln på himlen.

Puss... nu ska jag fortsätta synda


Datorväska ja tack!

Jag är helt kär i denna underbara intenetbutik: http://www.style4it.com/

Dem säljer jättesnygga väskor till våra älskade bärbara datorer.. bl a denna, se nedan, som jag inte alls skulla tacka nej till. Dock så bestämde sig väskan för att vara dyr, inte vad jag har lust att betala för en datorväska, men det finns nog någon som kan ge den ett bra hem. Jag hittade till slut en som ser nästan likadan ut, men som kostar en tredje del av priset (se även denna nedan)... dock var den istället slut på lagret.. *hmmpfft* Ingen shoppinglycka idag inte!till...
Den dyra  Den billiga


För att göra min bärbaradata (och självklart mig själv) lite gladare tänker jag även önska mig detta underbara USB minne från Swarovski, för en mindre förmögenhet, i födelsedagspresent


Nej nu ska jag sluta vara kär i min lilla data och alla tillbehör!

Puss och God natt


Little Miss Bossy

Snälla rara ge mig t-shirten med Little Miss Bossy tryck!


Hur funkar det?

Jag har funderat och funderat och det funkar ju inte.

Alltså.. man kan inte bli brun om man solar "genom" ett fönster. Det låter logiskt. Men blommorna som när sig på solen dem kan ändå ta emot näringen "genom" fönstret... Nu blev jag vilse, om inte vi kan borde inte blommorna kunna, eller??


Det kan inte vara sant!

Sommarlovet är för min det slut på måndag. Kan det bli deppigare än att tänka imorgon, söndag, är min sista sovmorgon på hela sommarlovet!?!  Skolan börjar visserligen inte förrens på torsdag men jag ska ändå jobba hela veckan lång. Lite tråkigt att veta att nu är hela sommarlovet spänderat... utan att jag gjort minsta lilla resa eller annat nyttigt. Men men jag är inte alls deppig!

Suck och fy att det gick så fort!


Vart är denna värld på väg?

Skor, skor och åter skor. Hur vet man vilka som passer en själv? Jag har spänderat en hel dag, nästintill, med Peter inne i staden letandes efter skor. Jag blir inte alls klok på vad jag vill ha. Men jag köpte iaf ett par svarta pumps från din sko, se bild nedan. Jag tror dock inte att ett par pumps kommer att vara tillräckligt för att klara hela hösten. Så det får bli till att handla lite mer höstigare skor vid ett senare tillfälle när jag säkrare vet precis vad jag vill ha...

 Dessa enkla, men snygga sötnosar inhandlade jag alltså idag...
Funderar allverligt på att inhandla ett par mockasiner, haha, men jag tror inte att jag kommer få så stor användning av dem, tyvärr...
Tror att jag kommer köpa några av dessa skor också som kontrast till de svarta pumpsen. Har dock inte bestämt mig för om jag ska köpa dom från puma eller dem från nike, klurigt det där. 

För övrigt kan jag ju berätta att världens bästa uppfinning måste vara det mobila bredbandet. Tack vare det kan jag nu sitta ute på landet och ändå blogga. Härligt är det ska ni veta.

Puss


Back on track!

Jag kan inte hålla mig borta en minut längre... Har suttit många kvällar den här sommaren då  fingrarna ryckt och bara velat skriva av sig! Så jag förnyade lite i designen och belönar mig med att äntligen få skriva av sig!

Sommaren har bestått av att jobba, omgås med Sainey och vara på landet för det mesta. Jag jobbade de 3 första veckorna och fick hela tiden roligare saker att göra. Först arkiverade jag bara men på slutet fick jag ansvar för inhandling av möbler samt fika. Inte illa, jag jobbade upp mig, haha! Ska även börja jobba fast i höst, jag räknar med 10 timmar per vecka men vi får se hur det blir med tanke på höstens schema. Jag hade räknat med att 3:an skulle bli lugn med tanke på hur stressig 2:an var, men nej för skolan har valt att kurserna ska läsas intesivt. Alltså kommer hösten att bli minst lika jobbig som våren vilken jag inte alls under några som helst omständigeheter vill komma ihåg.

Umgåtts med Sainey har jag som sagt gjort en hel del och det har vart väldigt skönt att ha henne brevid mig. Även om hon alltid hittar något att gnälla på gällande mina kläd val... Men jag tror att det är just därför jag trivs så mkt brevid henne, för att hon är så olik mig. Hon har förövrigt fördärvat mitt ordförråd. Det som förut bestod av alla gulliga och söta små pittoreska ord består nu i stället av ord som jävla kärring och dra åt helvete. Haha!

Nej men nu ska jag ta och fortsätta här hemma... Jag är värsta duktigt och håller på och städar, den ni!

Puss


RSS 2.0